Drucilla..te rog mult

•  
    • 41 mesaje
    6 Feb 2008, 19:10
    0 0
    te rog si pentru mine if u are avaible...17.07.1984 house,dj project...multumesc frumos:*:*
  •  
    • 84 mesaje
    6 Feb 2008, 19:11
    0 0
    acum nu e ca si eu i-am trimis mesaj privat dar uitate si tu ce face froggy! e corect?
  •  
    • 41 mesaje
    6 Feb 2008, 19:14
    0 0
    no bine ...isi da cu parerea intr-un mod sa nu spun cum...pacatca asa ne deranjeaza pe toate..
  •  
    • 84 mesaje
    6 Feb 2008, 19:19
    0 0
    da si eu impreuna cu alte eve ne-am saturat de rautatile astea, posteaza te rog pe druccila vs froggy si spune ca vrei sa scapam si noi si tu de rautacioase, pai ce o ajuns eva.ro?
  •  
    • 1828 mesaje
    6 Feb 2008, 19:32
    0 0
    Fetele, si cum o sa faceti voi sa scapati de Froghi? Strangeti semnaturi si o demiteti de pe forum sau ce?
    Mai sunt multe de unde asti scapat voi? Pacat ca nu va doare próstia...mare pacat
  •  
    • 84 mesaje
    6 Feb 2008, 19:35
    0 0
    nu nu asa..sti ce facem le vom ignora si atunci numai au cu cine vorbi
  •  
    • 1828 mesaje
    6 Feb 2008, 19:43
    0 0
    Si nu ne puteti ignora in tacere? STII (cu 2 de i, sau si acum vroiai sa ne faci noua in ciuda, dar, tu de fapt stii sa scrii?), deci, stii tu, departe de lume, in desert?!
  •  
    • 81 mesaje
    6 Feb 2008, 19:59
    0 0
    "dar uitate si tu ce face froggy! e corect?"

nu, nu-i corect.
    corect e: UITA-TE

rodi, oi fi tu cu vanesa cu tot dar... tot nu te primesc la mine in emisiune
    nu primim agramate
    si nici pe pretioasa voastra dru nu o primesc, daca ma gandesc bine... din acelasi motiv
    si nu va luati de broasca mea preferata ca... nu ca nu s-ar putea descurca si singura

auzi, rodisi..., cine te crezi tu sa dictezi pe eva.ro?
    sunt mai veche decat tine pe eva si sunt alte fete mult mai vechi decat mine.
    de unde pana unde vii tu sa faci regulile pe aici?

eva e asa de cand o stiu. si de aia e cum e, ca e asa (stiu ca nu o sa intelegi, poate are mila dreaq sa-ti deseneze o schema ca eu n-am chef... dar trebuie s-o rogi frumos si cu cratimele unde trebuie... daca esti in stare )

si daca nu-ti place, da click pe x-ul rosu din drapta, sus... si ai scapat si de Froggy si de noi, celelalte

"nu nu asa..sti ce facem le vom ignora si atunci numai au cu cine vorbi "
    auzi, nu vreti voi, astea putine, sa ne ignorati pe noi, astea multe, in alta parte?
    hai, cam mai sunt forumuri si unele vi se potrivesc mai bine ca eva.ro
  •  
    • 1234 mesaje
    7 Feb 2008, 09:39
    0 0
    propun ca rodi... sa se duca la gastronomie, iar froggy sa ramana pe celelalte subforumuri...
  •  
    • 122 mesaje
    7 Feb 2008, 10:21
    0 0
    eu propun mai bine la dieta

ps: sau rodi la gastro si vanesa la dieta
    adica sa se bifurce