Vis frumos...interpretare pzzzz!

•  
    • 367 mesaje
    2 Feb 2008, 14:40
    0 0
    Buna! Care va pricepeti, va rog sa-mi spuneti si mie. M-a visat mama: eram pe un camp plin de flori albe, imbracata in alb si foarte fericita cu un porumbel alb in mana. In jurul meu o multime de flori albe si una singura rosie. Mama zice ca-i de bine. Voi ce parere aveti? Eu nu ma prea pricep. Va multumesc anticipat! O zi buna!
  •  
    • 314 mesaje
    2 Feb 2008, 20:44
    0 0
    depinde..daca te indepartai de ea, cred ca e semn rau si poate fi un semn de moarte.
    totusi, daca florile erau albe si tu erai imbracata in alb poate sa fie si un semn de puritate spirituala, adica esti foarte credincioasa si pura la suflet. depinde de ce faceai pe camp, daca floarea era departe sau aproape de tine, daca era dimineata sau apus, daca mai erau persoane sau cladiri in zona
  •  
    • 367 mesaje
    3 Feb 2008, 21:40
    0 0
    Multumesc csampetru. Cica era lumina in vis, probabil ziua, nu mai era nimeni, doar campul cu flori si eu. Si nu ma indepartam.Pur si simplu steam in mijlocul flroilor si eram fericita si floare aia rosie iesea parca in evidenta, ca ceva care lumina...atat tot. Vreo idee ceva???
  •  
    • 100 mesaje
    5 Feb 2008, 17:48
    0 0
    flori albe=mergi la o petrecere, noroc, porumbel= veste