interpretare vis va rog
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Feb 2008, 12:440 0Ciudat...am visat ca Primaria a construit prin A.N.L un complex de blocuri si cei care doreau un apartament trebuiau sa faca doar o cerere si sa nu detina proprietati.Mi-am indemnat sotul sa faca cerere pentru ca indeplineam aceste doua conditii si nu aveam nimic de pierdut.Cind a venit de la primarie avea si cheile pentr un apartament de trei camere .Am ramas mirata si l-am intrebat cum a reusit.Mi-aspus ca cei de acolo doreau sa termine repede cu repartizarea lor ca sa nu vina presa.Am plecat impreuna cu niste prieteni sa vedem apartamentul.Am ajuns undeva la marginea orasului unde era construit un complex de blocuri .Aleile din jurul blocurilor urmau sa fie facute.Am intrat intr-o cladire sa cautam apartamentul.Era foarte spatioasa,plina de persoane care aveau acelasi scop ca si noi.Am urcat niste scari spatioase apoi ne-am urcat intr-un lift si sotul meu ne-a condus in apartament.Era un apartament foarte spatios gata mobilat cu dormitoare spatioase,hol mare, bucatarie mare.Toate erau noi, aveau miros de tencuiala proaspata.Eu intram in fiecare camera si imi faceam planuri.Ce dormitor ii dau fetei,care va fi a nostru!Totusi peretii erau pe alocuri tencuiti in graba de se vedea plasa din zidarie dar nu mi se parea ca era ceva de nereparat.Eram bucuroasa ca aveam ceva al nostru si toate defectele puteau fi in timp remediate.apoi am intrat in baie care era la fel de spatioasa ca celelalte incaperi.Avea o chiuveta albastra asezata pe un fel de dulap blemarin din care scoteam bideul si il strangeam inapoi parca era un raft si totul era din marmura.Faianta nu se potrivea cu gresia cada era alba dar oricat de fara gust era aranjata nu ma deranja.Faceam planuri cu sotul meu cum va fi dupa ce vom aranja acel apartament in asa fel incat sa ne simtim acasa.Ce poate sa insemne? Ma poate ajuta cineva?
Înapoi la: Forum » Astrologie