descifrati-mi visul!
-
0 0am visat ca am fost trezita de sora mea si de inca o femeie care stateau la celalat capat al patului.nu stiau cum sa scape de o pisica care mieuna intruna,alba ,nu prea mare,dar foarte agitata.am coborit pe niste scari foarte largi de marmura,am dus-o in curte.parca eraun palat vechi ,cu un nivel.pisica mieuna in permanenta si era f "rea"o rautate avea in ea.am lasat-o din mina si a inceput sa se zvircoleasca si sa i-a forma unui om de marime mica.parca era o papusa dezbracata,care se zvircolea.si stiam ca se transformase intr-unDUH RAU.
A FOST UN COSMAR.MA GINDEAM CA AR AVEA LEGATURA POATE CU ZIUA PRECEDENTA.AM FOST LA O PRIETENA "CARE II PLACE BIRFA SI SA INFLOREASCA" SI DE FIECARE DATA DUPA CE MA DUC LA EA MA SIMT MAI VULNERABILA.SAU duhul rau SA INSEMNE "MAI GINDESTE LA DUMNEZEU!"
PREZENTA AMICEI E F CALDA ,TE SIMTI BINE,DAR DIN LIPSA DE OCUPATIE SPUNE TOT CE AI ZIS SI LA ALTII IN ASA FEL INCIT SA FII INTR-O LUMINA "NEAGRA.CARE E DESCIFRAREA?
ASTEPT EMAIL. -
visul se refera la lupta intre bine si rau, pisica simbolizeaza o femeie falsa, rea, dar fiind alba inseamna rautate fara voia ei. albul e o culoare sacra, pozitiva. faptul ca se transforma asta iar nu e bine, mergi la o biserica in care n-ai mai intrat niciodata si roaga-te, s-ar putea sa fi influentata de niste energii negative.
-
rozamunda, pliz, ce inseamna urmatorul vis (il am de multi ani - reapare din cand in cand fara un motiv evident):
Ma aflu intr-un oras de pe malul marii. Dintr-o data observ ca in larg se formeaza un val urias care cu siguranta va navali pe uscat. Ma sperii si incep sa alerg alaturi de alti oameni. Valul nu ma ajunge niciodata din urma, dar ideea ca as putea muri inecata ma terorizeaza in permanenta.
Multumesc! -
griji draga mea, asta inseamna. cand esti stresata sau ai probleme apare visul asta.faptul ca valul nu va ajunge niciodata di urma inseamna ca de fiecare data isputesti sa-ti depasesti problemele.
in esenta marea, apa in generaj simbolizeaza sentimentele, dragostea, probabil iti faci griji in acest sector. mai este posibilitatea sa ai frica de apele adanci, si asta sa se materializeze in vis -
Rozamunda te rog sa ma ajuti.
Am avut acum cativa ani un vis care m-a marcat destul de tare, nu pot sa-l uit.
Eram cu prietenul mu in masina, mergeam pe un pod. La un moment dat, dorind sa depaseasca pe cineva, face accident si cadem de pe pod.
Eu ma trezesc intr-o roata mare, cum este in balci, nu vedeam roata dar stiam ca sunt in ea.
Roata se invartea permanet cu viteza mica si cand ajungeam sus vedeam diferite lucruri.
Prima data am trcut cu capul prin crengile unor copaci foarte frumosi, inverziti, apoi am vazut pasari multe, albe, apoi trandafiri galbeni, apoi de acolo de sus vedeam un parc cu leagane si cu multi copii. Apoi am ramas sus si de acolo vedeam o strada foarte aglomerata, la o trecere de pietoni, cu multa lume, era un tip imbracat in negru, brunet cu parul lungut si prins in coada. O voce din spatele meu mi-a spus "punct ochit, punct lovit"
Ce poate insemna? Nu s-a mai repetat, dar ma obsedeaza, nu inteleg ce este?
E roata vietii, cine e tipul, de ce e in negru, de ce ma sperii? Ce inseamna finalul?
Te rog ajuta-ma.Multumesc anticipat. -
multumesc rozamunda pt descifrarea visului.tata a avut acum o operatie de prostata si dupa toata frica si spaima,ne-am linistit.in aceasta perioada am cerut mult ajutorul prin rugaciuni.imi este ciuda ca nu pot sa ma trezesc duminica sa ajung la slujba.in rest intru la mitropolie sau ce biserica este deschisa dupa amiaza.