FEMEIA CAPRICORN

•  
    • 628 mesaje
    21 Ian 2008, 14:43
    0 0
    Buna fatelor din aceasta zodie
    Ma pasioneaza astrologia asa ca m-am decis sa deschid un subiect aici pt a purta conversatii despre felul de a fi al acestei zodii...pt a descoperii de la voi si alte "ascunzisuri" si trasaturi zodiacale de care eu inca nu mi-am dat seama...etc.
    Stiu ca suntem : incapatanate, ambitioase, sociabile si ne place sa conducem (sa fim sefe), cam in mare asa sta treaba... dar, mi se intampla de multe ori sa fac unele lucruri pe care chiar daca le esuez, sa ne le regret. Oare sunt nepasatoare sau pur si simplu faptul ca sunt obtimista ma face sa ma ridic si sa nu privesc in urma?
    Plus ca mi se intampla sa "vad" lucrurile inainte sa se intample, le presimt fara sa-mi dau seama...intrebarea este : simple coincidente sau...?
  •  
    • 2894 mesaje
    21 Ian 2008, 14:51
    1 1
    nu-mi plac capricoardele
  •  
    • 628 mesaje
    21 Ian 2008, 15:46
    1 0
    Asta se datoreaza articolului despre rock? Am dreptate?
  •  
    • 342 mesaje
    21 Ian 2008, 23:57
    1 0
    Surorile mele sunt "capre" amandoua! Fete bune dar sunt atat de diferite ca nu iti vine a crede!
    In rest sunt multe de dicutat; poate alta ca acum sunt f obosita!
  •  
    • 185 mesaje
    22 Ian 2008, 11:50
    1 0
    sunt si eu o capricoarna inraita, inacapinata , ambitioasa si sociabila, dar nu sunt convinsa ca aceste atribute tine neaparat de zodie ci mai degraba de caracter.dar totusi undeva aceste lucruri se leaga pt ca cunosc o persoana masculina cu trei zile mai mic ca mine, si m-am regasit , in fiecare gest de-al lui , in fiecare privire , chiar si in modul lui de a gandi.
  •  
    • 628 mesaje
    22 Ian 2008, 14:25
    1 1
    se mai spune ca cei din zodia aceasta sunt mai atrasi de mistic, in comparatie cu celelalte semne zodiacale... si e posibil sa existe un "plus" legat de al 6-lea simt... o fi adevarat? Eu si sotul meu suntem capricorni.......si de multe ori se intampla sa comunicam intre noi fara sa ne dam seama fiind la distanta, sau, sa avem acelea-si presentimente.
  •  
    • 185 mesaje
    22 Ian 2008, 18:35
    0 0
    este posibil , si eu am patit asa cu persoane de aceea zodie cu mine, prietena mea cea mai buna e tot capricorn, desi mai are alt fel de comportament , dar cu persoana de sex opus de care am vb, mi s-a intamplat si mie, sa ma gandesc la el , si in acelasi timp sa ma sune, si multe alte exemple, la fel patesc si cu prietena mea, ne intelegem si din priviri.
  •  
    • 185 mesaje
    22 Ian 2008, 18:40
    0 0
    mi-a dat cineva un site interesant: www.horoscop.romserv.com
    intri pe semnul zodiei tale , ca si cum ti-ai citi horoscopul, iar mai jos in partea dreapata sunt zilele de nastere,si da clic pe data ta de nastere, si citeste ce scrie acolo.
    eu sunt pe 3 ian si sincer se potriveste ce scrie acolo.
  •  
    • 2060 mesaje
    22 Ian 2008, 19:19
    0 0
    femeile capricorn...exceptionale, colaborez cu vreo 3 femei capricorn dpdv profesional si efectiv empatizez ..super misto
    am intrat si eu pe site-ul ala, bre' au dreptate aia acolo, m-am regasit la 16 noiembrie brici de tot!
  •  
    • 628 mesaje
    22 Ian 2008, 21:14
    0 0
    Uau.......nu-mi vine a crede, am intrat si eu pe pagina de net de mai sus...si am ramas surprinsa cat de bine ma descrie mc fetelor
    f interesant !
  •  
    • 2894 mesaje
    23 Ian 2008, 22:14
    0 0

nu ma pot abtine, ma scuzati

pai evident ca va place ce cititi, ca va laudati zodia
  •  
    • 2581 mesaje
    25 Ian 2008, 07:58
    0 0
    Vedeti ca acel site va viruseaza!!!!
  •  
    • 628 mesaje
    29 Ian 2008, 16:46
    0 0
    Serios? Nu prea pare
  •  
    • 3354 mesaje
    1 Feb 2008, 16:09
    0 1
    si mie mi se potriveste, desi sunt scorpie... mersi de link...
  •  
    • 1033 mesaje
    2 Feb 2008, 00:20
    0 0
    si eu sunt capricorn

Femeia capricorn:
    In sentimentele ei domneste ordinea. Ele sunt pasionale dar le lipseste curajul de a fi imorale. De aceea ele trebuiesc pur si simplu seduse. Sunt prea precaute, precautie pe care in cele din urma o extind asupra precautiei insasi. Sunt in general retrase, dar increderea in sine odata castigata isi vor schimba comportamentul. Le place sa fie iubite. Femeia capricorn pluteste cu capul in nori, dar este cu picioarele pe pamant. Nu poate fi impulsiva in problemele sexuale. Este pregatita pentru a se lasa admirata si adorata, dar nici un barbat nu o va putea stapani total.

Ea stie ce isi doreste un barbat, acesta insa nu va sti nicioadata ce gandeste ea. Altii gasesc distantarea ei ca pe ceva chinuitor, poate ca si faptul ca-si ascunde bine sentimentele ei extraordinare. Si cu toate acestea este femeia la care toti barbatii se intorc dupa ce le trece gustul dupa aventura. In realitate comportamentul ei ascunde frica de iubire, pentru ca vrea sa fie sigura ca alesul ei este cel adevarat. Are nevoie de aparare si siguranta. Partenerul odata ales va simti intreaga ei dragoste.Este deosebit de credincioasa. Pe de alta parte simte nevoia de a fi iubita si admirata. De aceea este la inceput atat de distanta si precauta; ea incearca sa evalueze posibilitatile si riscurile inainte de a se lasa sedusa.

Daca face o greseala in alegerea partenerului sau, este de obicei o greseala mare. Va incerca insa sa scoata din aceasta ceva pozitiv, are rabdare sirezistenta. Sa ne ferim in a o rani caci nu uita si nu iarta. Razbunarea ei nu are limite. Ramane intotdeauna o singuratica independenta si va persista in a-si conduce singura viata. Intr-o casnicie va avea pretentia la o masina si la propriul cont bancar. Si totusi stie sa fie femeie si cunoaste valoarea frumusetii. Are instinct pentru curatenie, machiaj bine studiat si imbracaminte cu acesorii. Multe femei ii vor cere sfatul in acest domeniu. Este foarte calculata. Ea va incerca sa domine barbatul si sa-l domine si sa-l foloseasca in propriul sau interes. Barbatii slabi se simt atrasi puternic de femeia capricorn. In tinerete este de obicei retrasa, dar cu timpul devine tot mai sigura de sine. In general se casatoreste mei tarziu dupa ce a avut cateva aventuri fara sa devina obiectul sexual al barbatilor.

Pasiunea ei este insa atat de profunda incat nu poate fara dragoste. Ramane insa credincioasa partenerului de viata. Isi doreste un barbat care sa-i satisfaca toate nevoile. Pentru a fi fericita trebuie sa fie ocupata tot timpul. De multe ori se va dedica operelor de binefacere. Ia viata foarte in serios si este convinsa ca are capacitatea de a atinge teluri foarte inalte. Din pacate nu este prea sigura daca atinge acest tel caci are mereu teluri mai inalte. Este foarte ambitioasa si niciodata multumita. Respecta oamenii de succes si primeste cu placere sfaturi de la ei. Ingamfarea ei se poate usor dezlega facandu-i complimente. De-abia atunci devine mai umana. Femeia capricorn, linistita, competenta, nu obtine intotdeauna ceea ce i se cuvine.Oameni mai putin talentati o vor depasi dar pentru un scurt timp, caci rabdarea ei iese victorioasa.
  •  
    • 628 mesaje
    2 Feb 2008, 10:08
    0 0
    Super tare
    Chestia asta cu ascunzisu-l sentimental al capricornului chiar nu-l stiam......de fapt .......stiam doar din propria experienta si acum mi-am dat seama ca acestea sunt chiar caracteristicile zodiacale.....ce sa mai .... este exact real
  •  
    • 8 mesaje
    11 Feb 2008, 11:54
    0 0
    buna fetelor,am si eu o colega capricorn......e instabila, frustrata si nu-si tine niciodata promisiunile....dar cred ca depinde de fiecare persoana in parte....nu generalizez..
  •  
    • 119 mesaje
    13 Iul 2008, 18:24
    0 0
    buna si eu tot capricorn sunt
  •  
    • 162 mesaje
    14 Iul 2008, 16:19
    0 0
    buna si eu tot capri,sotul capri,actualul tau iubit adelina12 este tot capri.
  •  
    • 919 mesaje
    14 Iul 2008, 16:45
    0 0
    Si al meu iubit este Capricorn, iar eu mi-s Fecioara cu ascendent in Capricorn.
    Are ceva ascendentul cu zodia?