Visss!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
16 Ian 2008, 09:140 0Dragelor, de la un timp ma tot visez sarutandu-ma cu cineva!Probabil ptr ca sunt singura si...
Azi noapte eram in curtea celui pe care-l plac si cu care nu sunt...Era plina de mese cu meseni multi.El nu a aparaut in vis in schimb erau multe femei..Nu stiam care e mama lui si chiar nu stiu si ma tot uitam dupa ea.Era o femeie blonda,ingrijita; am aflat ulterior ca nu e ea, apoi una mai putin aratoasa decat prima ...si tot asa mi s-au perindat prin fata multe femei...nu am reusit sa descopar care-i mama lui decat intr-un tarziu.Mi-a zis ca au prea multe afaceri ca copii lor sa se insoare.La un momentdat a aparut fratele lui.Si atat m-am sarutat cu acesta de parca ar fi fost cel pe care il plac.Stiu ca aveam mustrari de constiinta.Ma gandeam ca vor zice toti ca ma dau la ambii frati(Nu imi place in realitate de fratele lui.Ar fi culmea).
Intr-un final, dupa spusele mamei am hotarat sa plec acasa.Fratele dupa mine acasa la mine, cand statea in patul meu si imi tot zicea ca el nu ma lasa.
M-am trezit f contrariata.In loc sa fie el, era fratele lui...
-
17 Ian 2008, 14:26Daca eu visez sarut in cazul meu e despartire, lume multa - cunostinte noi. De multe ori in vise persoana la care te gindesti poate avea alt chip, e probabil sa fie cel la care tii, dar sa apara cu chipul fratelui sau.
-
18 Ian 2008, 19:13si mie mi s-a intamplat sa visez timp de o saptamana k ma sarutam cu iubitul meu.atunci eram despartiti,iar dupa acea saptamana ne-am impacat.insa lucrurile nu s-au linistit ptk dupa o perioada ne-am despartit din nou.insa de fiecare data,inainte de a ma vedea cu el,cateva seri la rand visam k ne sarutam,acum e bn ne casatorim curand.parerea mea cred k e un semn de impacare cu cineva,nu stiu...in cazul meu a fost un semn bun.pupici!
Înapoi la: Forum » Astrologie