Capricorni

•  
    • 5531 mesaje
    13 Feb 2002, 00:01
    0 0
    Ce parere aveti voi despre cei nascuti in zodia capricorn? Eu mi-s unul dintre ei (24 dec.)...si sunt curioasa cum sunt priviti din afara. Cu calitati si defecte..
  •  
    • 15 mesaje
    13 Feb 2002, 09:36
    0 0
    Draga DubiousPoem, eu si prietenul meu suntem capricorni, pot sa-ti spun din experienta mea, ca mai putin depinde zodia si mai mult personalitatea fiecaruia. Singura trasatura comuna pentru capricorni este incapatanarea(mai am 6 prieteni capricorni). Asa ca nu cauta sa dai vina pe zodie pentru defectele tale.
  •  
    • 1445 mesaje
    13 Feb 2002, 11:11
    0 0
    /
  •  
    • 5531 mesaje
    13 Feb 2002, 14:01
    0 0
    Nana:
    nu am pomenit nimic de dat vina pe zodie pentru defectele mele. Evident ca le am si eu..ca tot omul, doar ca eram curioasa cum este caracterizata zodia din punctul vostru de vedere, adica al altcuiva decat al meu. Am avut zilele trecute o discutie despre zodii si asa mi-a venit ideea sa va intreb. Da, capricornii sunt incapatanati, foarte adevarat! Ambitiosi, harnici dar dificili si uneori - teribil de razbunatori.
    Nici eu nu cred foarte tare in zodii fanemilutza, insa ceva-ceva tot e adevarat.
  •  
    • 1445 mesaje
    13 Feb 2002, 15:07
    0 0
    /
  •  
    • 5531 mesaje
    13 Feb 2002, 22:03
    0 0
    Fanemilutza:
    Nu as putea sa bag mana in foc pentru zodii...insa o sa pot sa-ti spun dupa data de 20 mai cand, cica, potrivit horoscopului meu personal o sa trec (daca o sa trec ) peste o perioada foarte dificila...perioada care s-ar putea incheia printr-o izolare gen sanatoriu sau mai rau (Doamne fereste!). Insa, lasand gluma (chiar si usor macabra) la o parte, cred ca un sambure de adevar exista.
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    14 Feb 2002, 00:40
    0 0
    /
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    14 Feb 2002, 00:43
    0 0
    /
  •  
    • 5531 mesaje
    14 Feb 2002, 13:26
    0 0
    E adevarat ca un horoscop generalizat nu are cum sa "satisfaca" pe toata lumea; eu am avut norocul sa imi faca cineva un horoscop personal si chiar am avut surpriza sa descopar acolo unele lucruri extrem de adevarate. Mai sunt si unele care nu se potrivesc..asa cum sper sa fie si "amenintarea" cu 20 mai.
    Dar...stiti cum e.."ce ti-e scris, in frunte ti-e pus."

Imi doresc din tot sufletul sa fie pentru noi toti un an mai bun, mai linistit si mai fructuos. Cat despre un cal adevarat (aici m-ai distrat jad), ma multumesc si cu o figurina care sa-l reprezinte..
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    14 Feb 2002, 18:24
    0 0
    /
  •  
    • 740 mesaje
    14 Feb 2002, 23:24
    0 0
    inainte nu credeam, dar acum inclin sa cred in zodii !
    si eu, dar si nevasta-mea suntem capricorni !
    daca nici-unul dintre noi nu cedeaza intr-o anumita situatie, relatia se duce...cea mai tare caracteristica a capricornilor este INCAPATANAREA !!!
  •  
    • 5531 mesaje
    17 Feb 2002, 20:56
    0 0
    Mi se face raaaaau !!!
    Ramon_Baiat_beton_e_Capricorn !!!!!

Da Ramon, suntem incapatanati !!! Dar sa stii ca depinde si de decan...tu pe cat esti nascut?..ca-ti spun eu daca esti capricorn de-ala bun sau de-ala rau !
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    17 Feb 2002, 22:00
    0 0
    /
  •  
    • 5531 mesaje
    17 Feb 2002, 22:07
    0 0
    Corect, fecioarele se inteleg bine cu capricornii..
    fara interpretari!
  •  
    • 752 mesaje
    18 Feb 2002, 15:51
    0 0
    oups si eu pe aici cu voi
    eu cred si nu prea, dar am auzit ca mai coteaza ascendentul tau(nu prea stiu cum se calculeaza) cica ala zice totul despre tine.
    fanemiluta chestia cu ziarul am patit-o si eu, hai sa vi-o pove pe scurt.
    Seara am fost la balul bobocilor acolo am cunoscut un tip, tip la finalul balului vroia sa ma conduca acasa, eu am refuzat caci stiam ca mama nu va fi incintata si atunci eu am asteptat ca el sa urce in tramvai iar eu am ocolit tot drumul doar ca sa nu ma intalnesc cu el. A doua zi stateam pe pat si citeam ziarul fereastra mea era deschisa, in ziar la horoscop imi zice :"azi o sa va intalniti cu o persoana pe care ati cunoscut-o decurind" eu nu am crezut nimic normal hehehheh dar cind ridic privirea si am uit pe geam pe cine vad? pe el intrebind vecina la ce usa stau, eu am congelat.
    Deci nici eu nu stiu ce sa mai zic.
  •  
    • 740 mesaje
    19 Feb 2002, 02:35
    0 0
    sunt nascut in ianuarie, la inceput, nu zic data exacta, sa nu ma deconspir, stii tu jad de ce...!
    apropo de fecioare si capricorni...DA, se inteleg foarte bine...!!!
  •  
    • 23 mesaje
    21 Feb 2002, 15:09
    0 0
    Hei, si eu tot capricorn sunt, si tot la inceputul lui ianuarie sunt nascuta.
    (vedeti ce revenire "spectaculoasa "am avut?).Cat despre INCAPATANARE ce sa mai vorbesc , ca nu mai e nimic de zis, cred ca am pierdut mult in viata din cauza asta, important este sa constientizam lucrul asta si sa depasim perioadele de criza generate de incapatanare.
  •  
    • 50 mesaje
    27 Feb 2002, 16:57
    0 0
    Si eu sunt tot capricorn si sunt nascuta tot pe la inceputul lui ianuarie.Am avut o perioada in care eram foarte pasionata de astrologie si am citit destul de mult despre zodii.In final, cred ca se potrivesc trasaturile generale ale zodiei, celelalte depind de ascendent, educatie si altele.De exemplu, mama mea este tot capricorn si char la o diferenta de doar 4 zile fata de data mea de nastere si, totusi, avem foarte putine lucruri in comun.
  •  
    • 153 mesaje
    6 Mar 2002, 23:37
    0 0
    Hihi! si eu mi-s tot capricorn d-ala incapatanat. Despre noi, capricornii, se spune c-avem idei putine, da' fixe!!!
  •  
    2na
    • 266 mesaje
    7 Mar 2002, 08:41
    0 0
    Mama mea este nascuta in noaptea de revelion si cu cei apropiati este rece, dura, rea. Cu colegi, prieteni este calda, apropiata, sfatoasa ... INCAPATINATA este prea blind spus!!!