off..

•  
    • 2191 mesaje
    10 Ian 2008, 12:53
    0 0
    m-am trezit dimineata umflata de plans,pt ca visasem ca a murit mama..
    chiar si cand am constientizat ca a fost un vis,nu m-am putut opri din plans..
    visul era foarte intortocheat cu lucruri care se bat cap in cap in realitate..dar cu evenimente reale,petrecute in mare parte in ultima saptamana..
    desi murise mama..tata si restul rudelor erau calme,de parca nu s-ar fi intamplat nimic..numai eu plangeam isteric zile in sir..fratele meu nu aparea deloc in vis,ca si cum nu ar fi existat..
    in vis..se facea ca era sambata si am plecat cu parintii si niste rude in vizita la bunici(in mod normal,rudele respective,locuiesc in aceeasi casa cu bunicii)..pt ca a doua zi tata urma sa plece din tara si mergeam sa-i vada (in realitate,tata lucreaza in alta tara si a venit in concediu de sarbatori,dar fiind timpul foarte scurt,nu am avut timp sa mergem si la bunici..in plus,el a plecat tot sambata din tara).
    la un moment dat,eram stransi multi oameni pe marginea drumului..si de pe camp,se apropiau foarte multe cosgiuge (pur si simplu veneau singure,pluteau in aer..erau cam 10 randuri de cosgiuge..cu cate 4-5 pe un rand..si toate aveau deasupra un cearceaf,pe post de acoperis)..
    desi stiam ca mama murise,speram sa nu o vad acolo..dar cand au ajuns cosgiugele in dreptul multimii de oameni..era si ea,prima pe al doilea rand.. iar langa ea,era...o vecina din bloc..
    am fost singura care a iesit din multime plangand isteric si m-am dus langa ea..celelalte persoane erau foarte calme (inclusiv familia mea).
    apoi,stiu ca multimea de oameni s-a indreptat spre un cimitir..si imediat,m-am visat acasa,unde eram cu tata si ma gandeam ca nu stiu unde este mama ingropata! (saream de la o etapa la alta)..
    nu stiu cum,dar am aflat si cum murise mama : cand am fost la tara,in vizita la bunici,se juca ea cu un copil..la un moment dat,acesta a inceput sa dea cu picioarele intr-o oglinda mare de pe perete care a cazut peste mama (nu cunosc nici copilul si nici casa)..
    la final..stateam si ma gandeam la mama,cand traia..si imi aminteam cum stateam cu ea la masa si imi spunea ca isi schimba serviciul (treaba aceasta cu statul la masa,s-a intamplat chiar aseara)..
    Nu stiu ce sa cred si ce sa inteleg din visul acesta..sunt foarte trista si bulversata de azi dimineata..cum ma gandesc la vis,imi dau lacrimile..
    Este extrem de ciudat,pt ca tata a plecat deja de O SAPTAMANA din tara..dar inainte de a muri mama (in vis)..am visat ca vorbeam cu ea..ce am vorbit ASEARA..
    Sa nu mai spun de faptul ca eram singura care a plans in tot visul..si ca fratele meu nu apare nicaieri in vis..

E un simplu vis?Sau sunt niste semne? (cu toate ca pana acum nu mi s-a adeverit nimic din ce am visat)..Dar ce semne?Sa nu o iau cu mine duminica la tara? sau legate de noul serviciu..sau sau..?
    off..sunt asa trista..

Nu stiu cat de coerenta am fost,am scris un post kilometric..dar simteam nevoia sa spun cuiva..pt ca pe mama nu o puteam suna sa-i povestesc,ca m-ar fi apucat plansul la telefon..
  •  
    • 295 mesaje
    10 Ian 2008, 13:30
    0 0
    Nu te ingrijora!
    A fost doar un cosmar.
    Sa fie bine!
  •  
    • 1094 mesaje
    10 Ian 2008, 13:40
    0 0
    A fost doar un cosmar dar bazat ff mult pe ce ai tu in subconstientul tau- multe frici si multe contradictii. Ar trebuii sa te eliberezi de ele, si sa faci armonie in tine.
  •  
    • 2191 mesaje
    10 Ian 2008, 18:50
    0 0
    va multumesc din suflet pt raspunsuri..
    m-am mai linistit intre timp.
    am sunat-o si pe mama si i-am povestit printre lacrimi..si mi-a spus sa ma calmez..ca ea e bine si sa las cosmarurile sa se piarda cu noaptea..

multumesc inca o data.
  •  
    • 1015 mesaje
    29 Ian 2008, 03:14
    0 0
    I-a murit moartea, deocamdata. Asa ca mai are de trait multi ani de-acu incolo. Restul tin de subconstient.