femeia Balanta
-
1 0Fetelor va rog ,spuneti-mi si mie ce parere aveti despre femeia balanta.Am o prietena buna in zodia aceasta, dar uneori nu o inteleg deloc.Rautacioasa uneori ,alte dati f prietenoasa..cine a mai cunoascut femei Balanta,spuneti-mi ce credeti.Va multumesc anticipat
-
eu am 2 prietene balanta, dar sunt foarte diferite una de cealalta ( una e romanca si alta e americanca, poate si de asta sunt asa de diferite pe undeva, si nu numai)....au insa un singur punct comun:cand se simt incoltite, stresate, etc, se pierd si devin isterice si chiar rautacioase cum ai zis tu...si tipa, lol;
poate imi spui mai exact/concret ce vrei sa stii despre femeia balanta; -
Ms frumos pt raspuns..as vrea sa stiu asa in general..sunt de incredere,sunt familiste,etc..poate o sa razi ,eu sunt balanta ,dar vreau si parerea altora,o parere obiectiva..nu am avut niciodata prietene in zodia asta si vreau sa stiu daca ma pot baza pe pe ele.Plus ca vb despre mine as putea fi subiectiva..
-
Buna seara!Cum sunt balantele?Eu sunt una dintre balante-da,devin rautacioasa cand sunt incoltita si imi place sa fiu o sefa.Cand iubesc devin fffgeloasa pe oricine,imi place sa am familie,sa am grija de casa,sa fac mancare,sa fiu iubita.Sunt f buna cu cei din jur si mereu sar in ajutor,dar aici unde stau oamenii sunt mult mai reci si am devenit si eu asa.Deci imi place sa ajut ,dar cand nu sunt ajutata ma razbun mai ales cand stiu ca persoana pe care am ajutat nu ma ajuta.Dar Dumnezeu zice ca ajutor primesti din alta parte nu din partea unde oferi tu ajutorul.Desigur ca eu nu inteleg asta.Ce sa mai zic?Sunt fete bune si se balanseaza intre bine si rau -stau acolo la mijloc.
-
salut ...
si eu sunt balanta , dar sa sti ca aceste chestii generale depinde de la om la om
eu una nu sunt razbunatoare daca ma stresezi sau ma necajesti , devin razbunatoare atunci cand imi faci ceva mai grav
sunt ff prietenoasa , sociabila , corecta , cu simtul umorului , imi place sa ma plimb , sa am activitate , sa dansez
imi place sa am prieteni , sa ne distram , casa imi place sa arate perfect , sa fie curat , aerisit , imi place sa gatesc , chiar sunt bolnava cu curatenia
imi place sa fiu cat mai naturala , URasc minciuna , prefer sa imi dai o palma decat sa ma minti , poate in felul acesta as deveni iar razbunatoare , daca m-ai mintit , pastrez secretele , sunt f miloasa ( imi place sa ajut oamenii )
ce sa iti mai zic ? imi plac copiii , in schimb ce nu imi place
este Sa Nu ma bati la cap , fac lucrurile cum consider eu de cuviinta ( tin cont de sfaturi )
si sunt cam nehotarata , cantaresc situatiile pana in ultimul moment si de multe ori nu iau decizia corecta
si un pik geloasa
cam atat ...
mai vrei sa iti mai zic ceva ? -
Si eu sunt balanta.
Ce imi place:arta, frumosul de asortarea vestimentara pana la ambientul casei (sunt mereu aranjata pna la cele mai mici detalii), persoanele optimiste, tonice, un mediu fara doua fete.
Dar spre deosebire de voi, pot sa ccept si minciuna, pot sa trec peste ea.
Nu accept sa imi impuna cineva vreun program, sa se tipe la mine-atunci ma pierd.
Nu acceppt: ironia, cinismul , lipsa de punctualuitate.
Cum ma vad altii: cam bleaga, dar sociabila, draguta, profesionista cand e vorba de serviciu...
Ce mi s-a reprosat: ca nu stiu sa pun piciorul in prag cand este vorba de drepturile mele. -
Si eu sunt balanta.
Ce imi place:arta, frumosul de asortarea vestimentara pana la ambientul casei (sunt mereu aranjata pna la cele mai mici detalii), persoanele optimiste, tonice, un mediu fara doua fete.
Nu accept sa imi impuna cineva vreun program, sa se tipe la mine-atunci ma pierd.
Nu acceppt: ironia, cinismul , lipsa de punctualitate.
Cum ma vad altii: cam bleaga, dar sociabila, draguta, profesionista cand e vorba de serviciu...
Ce mi s-a reprosat: ca nu stiu sa pun piciorul in prag cand este vorba de drepturile mele. -
Si eu sunt balanta.
Nu acceppt: ironia, cinismul , lipsa de punctualitate.
Frumoasa, delicata, fina, cu un suras cuceritor, suceste imediat mintea unui barbat. Ochii expresivi, mari, privirea directa, dar aparent sovaitoare, o fac deosebit de interesanta. Cei mai temperamentali o vor gasi prea rasfatata si pretentioasa, dar nici ea nu va dori sa le para lor mai buna. Pentru ca genul ei este cu totul altul. O atrag barbatii gentili, inteligenti si rabdatori, eleganti, manierati, care stiu sa fie adevarati cavaleri. Femeia Balanta este cocheta si iubeste flirtul, pe care il considera aproape un joc, ce-i drept inteligent, de societate. Chiar si atunci cand nu este foarte frumoasa reuseste prin comportament si prin atitudinea studiata sa atraga atentia. Are o delicatete interioara si o flexibilitate care izvoraste din fiinta ei, ceea ce-i accentueaza feminitatea. Fermecatoare si eleganta in miscari, cu o aparenta fragilitate, inspira oricui dorinta de o proteja. Este exact ceea ce ea asteapta. Nu va incredeti in aerul ei neajutorat. Inteligenta ei patrunzatoare si simtul relatiilor o fac sa stie perfect ce fel de om se afla langa ea si rareori va fi pacalita. Ea nu este fiinta care sa piarda sau care sa aiba dusmani neampacati si nici pe departe nu este atat de neajutorata pe cat pare. Nevoia de atasament, de relatie, de echipa in doi o face sa se poarte astfel, in asa fel incat sa atraga. Uneori, nu doar o singura persoana, dar veti vedea ca stie foarte bine sa tina echilibrul unor relatii simultane si dificile. Se intampla de multe ori ca aceasta cochetarie sa o conduca la flirturi simultane, insa asta nu va crea dispute violente. Ea stie sa jongleze cu curtezanii si sa-i pastreze in jurul ei fara sa-si altereze reputatia.
Ca mama si sotie nu va pune niciodata accent pe treburile gospodaresti de care se achita fara prea mare tragere de inima. In camin este creativa si artista. Tot ce tine de bun gust si estetica va face cu placere, dar ii repugna muncile prea istovitoare si chiar are o tendinta catre o usoara lenevie paguboasa, asta daca tinem seama de faptul ca formele ei tind sa se rotunjeasca rubensian in timp. Va sti sa impleteasca foarte bine, cu conditia sa nu fie sufocata de griji, indatoririle caminului cu cele ale societatii. Daca se simte prea presata, refuza sa mai colaboreze si devine evitanta. O adevarata doamna a caminului, este o gazda perfecta, facuta parca pentru rolul de amfitrioana. Stie sa spuna exact cuvantul potrivit si sa creeze atmosfera. Pune accent pe latura spirituala, stimuland preocuparile culturale, interesul artistic, dezvoltand abilitatile relationale. Tinde catre lux si autorasfat. Un barbat potrivit va trebui sa aprecieze la ea partenera plina de tact si amabilitate, receptivitatea, inteligenta si rafinamentul. Are nevoie sa fie menajata in treburile casei. Ca mama va fi foarte atasata de copii, cu care stabileste relatii sentimentale. Este deschisa fata de ei iar copii ei sunt isteti, manierati si par mai emancipati decat alti copii de varsta lor. -
O alta descriere a balantelor, de data aceasta mai putin flatanta

Simbol: un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele inclinate intotdeauna in favoarea Balantei. Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului
Element: aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ei vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea. Pentru ca intr-o ureche o sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu
Calitate: cardinal. Adica conducator. Campion absolut in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, expertul zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora
Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor
Activitate preferata: ranjitul
Carte preferata: „Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana”
Model in viata: Barbie/Ken
Idol romantic: Anna Nicole Smith
Slujba ideala: avocatul diavolului
Prima intalnire ideala: in oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si ii o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata
Fraza cheie: „pe de alta parte...”
Fraza de agatat: „Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?”
Parte a corpului: rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua
Zona erogena: fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba
Ciudatenie sexuala: orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.
Stil romantic: intortocheat
- vanatori de avere, nehotarati, lipsiti de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant
- vad dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radi
. Daca te certi cu ei, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca le demonstrezi ca au gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta
- pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia lor de moment -
..continuarea despre Femeia Balanta:
Femeia balanta e cea mai populara dintre femeile zodiacului. E de obicei foarte atragatoare. Atenta, inteligenta, crede in egalitate. Cauta armonia si o relatie profunda. Este calda, senzuala si feminina
DAR
- e vanitoasa, geloasa si indragostita de oglinda
- adora excesele. Combate depresia prin terapie de cumparaturi
- foarte rar cantareste aspectele unei probleme daca nu priveste vanitatea ei personala. Nu e proasta, dar gandirea rationala, asa cum o intelege restul lumii, nu are de a face cu ea. Este cea mai probabila candidata pentru multe operatii estetice
- nu exceleaza la luarea deciziilor, adica nu e in stare sa ia vreo decizie, la fel ca si corespondentul ei masculin.
- Are o structura emotionala si un simt estetic extrem de ciudate. E fie o extrema, fie cealalta. O sa iti critice gusturile in aceste domenii, chiar daca e ceva gen „rade ciob de oala sparta”
- „noi” e cuvantul e preferat intr-o relatie. Se misca cu viteze supersonice cand vine vorba de relatii. Da-i un deget si iti ia toata mana. In final, o sa iti faca un set de reguli dupa care sa traiesti, reguli care privesc toate aspectele vietii. E ca un fel de planta parazita care se intinde si sufoca tot
- O sa ramana in viata ta mult timp dupa ce v-ati despartit. Nu pentru ca te vrea inapoi, ci pentru ca sa se asigure ca suferi fara ea. O sa iti pastreze numarul pentru o eventuala aventura. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea -
libra, imi place descrierea asta, ma regasesc intradevar in ea (si eu sunt balanta), insa nu doar asta este femeia balanta. Asa ca orice alt semn din zodiac, exista calitati si defecte.

As vrea te rog sa-mi trimiti si mie pe mail alina_pag@yahoo.com descrierea pe care o ai pentru toate zodiile. Multumesc frumos