credeti in farmece?

•  
    • 4 mesaje
    5 Mar 2004, 10:01
    0 0
    evelor,am si eu o problema si as vrea,daca puteti,sa ma ajutati.
    mi-a spus un astrolog ca cineva din familia mea are farmece si trebuiesc dezlegate....nu cunosc pe nimeni care sa fi avut o astfel de problema,asa ca apelez la voi,poate una din voi a trecut sau stie pe cineva care sa fi trecut prin asa ceva.
    dati-mi o adresa,ceva.....din constanta!
  •  
    • 213 mesaje
    5 Mar 2004, 22:12
    0 0
    Duceti-va la preoti, or sa va lamureasca ei. Sint si la biserica slujbe de dezlegare de farmece.
  •  
    • 4 mesaje
    6 Mar 2004, 10:05
    0 0
    Andra,daca te duci la preot iti spune ca nu exista "farmece" si deci nu-ti citeste tie specialde asa ceva.Iti zice sa stai la slujba,si cu asta nu rezolvi nimic,iti garantez!
    Am auzit si de preoti"speciali",si tocmai de aceea am apelat la voi,sa-mi spuneti macar unul,prin zona sa pot ajunge si eu la el.
    Daca cunosti,spunene si noua,te rog!
  •  
    • 145 mesaje
    6 Mar 2004, 10:12
    0 0
    Sigur ca daca esti dispusa poti sa crezi si in cai verzi pe pereti!Daca iti induci o stare negativa, subconstientul si autosugestia lucreaza!Biserica nu are cum sa-ti faca rau dar totul depinde de tine sa nu lasi sa te debusoleze asemenea ginduri.Du o viata activa si stai in prezenta unor persoane tonice.O atmosfera buna influenteaza pozitiv.Trebuie vazuta cauza acestei depresii si eliminata posibilitatea sa se acutizeze.Primavara organismul e mai slabit!
  •  
    • 213 mesaje
    7 Mar 2004, 08:08
    0 0
    Biserica recunoaste farmecele ca lucrare a diavolului. Exista acatiste de dezlegare de farmece(Acatistul Sf Ciprian de ex). Nu stiu daca tu ai fost intr-adevar la un preot si te-ai informat sau doar vorbesti din auzite. Daca nu ai fost, te sfatuiesc sa te duci, ai sa fii surprinsa. Si mai ales, daca crezi ca ai farmece facute, roaga-te Sfintei Fecioare..
  •  
    • 213 mesaje
    7 Mar 2004, 08:12
    0 0
    Insa faptul ca o astroloaga ti-a spus asta, nu inseamna ca intr-adevar ai. Pe ce te bazezi cind spui ca ai farmece facute? Ca ai probleme in familie? Toti avem. Nu crede predictiile "ghicitoarelor in stele" pentru ca nu au nici o baza. Altundeva gasesti raspunsuri, si cred ca stii unde, dar depinde de alegerea ta. Din ce oras esti?
  •  
    • 4 mesaje
    7 Mar 2004, 10:43
    0 0
    Andra,sunt din Constanta!
    Nici eu nu vreau sa cred,dar imprejurarile parca ma obliga,stiu ca si autosugestia e importanta,dar nu cred ca are efect in acest caz.....din pacate!
    Daca poti indruma-ma la cineva,sau undeva.....
  •  
    • 145 mesaje
    7 Mar 2004, 11:32
    0 0
    Draga mea,
    Biserica te poate ajuta in conditiile in care esti o credincioasa practicanta.In cazul acesta ar trebui sa cunosti deja ce efect are credinta asupra ta.Poti trece de la o extrema la alta.Sa devii mistica peste noapte ,nu e o solutie.Credinta iti da echilibru dar nimic nu se poate face fara sa te implici!
    Sfatul meu esteiscina,aerobic,haine noi,prieteni,etc...
  •  
    • 213 mesaje
    7 Mar 2004, 18:41
    0 0
    Subscriu la cele spuse de dulcetica, daca nu esti credincioasa, nu ai ce cauta la biserica, pt ca nu e ca la doctorul stomatolog unde iti scoate un dinte, si gata. Scoate-ti din cap cele spuse de astroloaga pentru ca au fost aberatii..Cauta la cei din jurul tau(prieteni, familie) un suport afectiv, si nu fi negativista.
  •  
    • 23 mesaje
    9 Mar 2004, 15:06
    0 0
    Nu cred ca daca mergi la biserica, trebuie sa fi credincioasa practicanta cum spuneti voi.Eu am avut probleme cu fiul meu,am consultat "N" doctori,si pana la urma unul dintre ei mi-a recomandat biserica.Preotul insa a fost sceptic,dar a acceptat totusi sa-i citeasca si sa-i tina slujbe.Timp de 7 saptamani mergeam in fiecare vineri dupa amiaza la biserica,tineam impreuna postul din acea zi si bineinteles ca ne rugam si acasa.Dupa aceste 7 saptamani a fost vizibil cum s-a vindecat.Fara exagerare! Dar trebuie sa ai credinta totusi.Si e bine dupa ce ai rezolvat o problema, sa daruiesti bisericii ceva (un mileu,un covoras cat de mic, o fata de masa, o vaza, etc.- ce poti de fapt)
  •  
    • 23 mesaje
    9 Mar 2004, 15:10
    0 0
    Am uitat insa sa precizez, ca nu trebuie sa iei de buna ceea ce-ti spun astrologii.
  •  
    • 213 mesaje
    10 Mar 2004, 10:17
    0 0
    Marinelai, nu stii ce spui. Credinta in Dumnezeu nu e ceva ce tine de moda, anotimp sau nevoie. Daca tu ai sa te imbolnavesti, Doamne fereste, sau cineva drag tie si mergi la doctori, dara fara rezultat, si apoi iar la biserica, crezi ca ai sa obtii rezultate de fiecare data? Dumnezeu e milostiv si bun, dar ulciorul nu merge de multe ori la apa. Tu ai facut din experienta cu biserica un troc..Dumnezeu iti vindeca copilul, tu ii dai un mileu..si gata, toate bune si frumoase. Dumnezeu nu are nevoie de mileuri sau bani sau atentii materiale.. Nu vreau dau sfaturi, dar e incredibil cita nestiinta e in ziua de azi cind e vorba de credinta in Dumnezeu.
  •  
    • 80 mesaje
    21 Apr 2004, 17:29
    0 0
    buna fetelor ! MAGIA EXISTA , la fel si credinta , dumnezeu a lasat pe pamant credinta dar nu s-a stiut niciodata de cine a fost lasata magia.ea a aparut de foarte mult timp. de la femei batrane, dar tigancile se folosesc de ele doar ca sa ia banii oamenilor;mai sunt si exceptii.daca iti doresti sa faci rau unei persoane ii poti face. dorind sa faci asta chemi in casa ta raul.ajunge sa te domine si atunci subconstietul tau va face rau.eu lucrez cu magia alba.
  •  
    • 214 mesaje
    29 Iun 2005, 05:04
    0 0
    Pt Bialavy,acum am citit si eu mesajele postate la acest subiect.
    Daca chiar esti din Constanta si inca nu ai reusit sa-ti rezolvi problema imi permit si eu sa-ti dau un sfat.In Constanta,la Biserica SF.Anton de Padova (biserica catolica)te poti duce 9 marti la rind de dimineatza cu un acatist scris de tine si pus acolo in cutiutza de linga statuia SF.Anton (impreuna cu banii)si te rogi asa cu cuvintele tale .Daca vrei poti sta si la slujba.Cam atit stiu eu.Sa-ti ajute Dumnezeu si tie si noua deasemeni.
  •  
    • 150 mesaje
    2 Iul 2005, 14:58
    0 0
    Madena, nu vreau sa te supar dar nu exista magie alba sau magie neagra. Intreaba orice preot. Exista magie si atat, care nu vine de la Dumnezeu. Spune-i unui preot asta la spovedanie si o sa vezi ce iti spune.
  •  
    • 72 mesaje
    7 Iul 2005, 08:49
    0 0
    Draga Bialavy,
    Bine si Rau exista. Oameni buni si rai de asemnea,Astrologi buni profesionisti sau mai putin buni, Preoti cu har sau fara. Mai pot sa-ti spun ca trebuie sa faci o diferenta intre a fi Credincios si a fi Religios...Daca vrei, si daca crezi ca Astrologul tau a fost un bun profesionist, pentru mai multe detalii scrie-mi la adresa irina06@acasa.ro
  •  
    • 3 mesaje
    9 Iul 2005, 22:12
    0 0
    Te sfatuiesc sa te duci la biserica si sa dai un acatist pt dezlegare de farmece...pt 6 saptamani si nu numai la o singura biserica ci la mai multe chiar si manastiri daca poti ....din sase in sase saptamani pana cand o sa-ti dai seama ca a trecut necazul....numai cu CREDINTA IN DUMNEZEU si numai la biserica cred ca este bine sa te duci...!
  •  
    • 6 mesaje
    29 Ian 2006, 22:27
    0 0
    STii cumva la ce biserica se poate merge,pt ca nu toate se ocupa de asa ceva.Sunt f interesata de pb asat.
  •  
    • 481 mesaje
    2 Feb 2006, 00:55
    0 0
    Rugaciunea Sfantului Ciprian este foarte puternica si special impotriva farmecelor.E postata undeva pe forum.
  •  
    • 498 mesaje
    2 Feb 2006, 22:25
    0 0
    Draga bia si eu sunt din Constanta.Poti merge si la biserica "Sf. Ioan Botezatorul"
    de la pod butelii.Vinerea la ora 16 se tine o slujba speciala unde se face maslu,se citesc acatiste(Sf. Vasile si Ciprian).Sunt preoti cu har si cu sufletul aproape de enoriasi.Multe am vazut in biserica si m-am cutremurat.Si eu am avut o mica "problema" si cu aceste slujbe,cu credinta am trecut cu bine.Poti sa vb. cu preotii si vezi ce te sfatuiesc.Pt. alte eve care considera un "pericol" sa fii "crestin practicant"(nici nu stiu ce inseamna?!?!nu esti crestin prin botez?nu esti crestin prin credinta in Dumnezeu si Iisus?) vreau sa le spun ca nu este nici un pericol.Merg la biserica si ma simt in al 9-lea cer.a doua zi ma duc la sala si cu prietenele la un suc.Ma imbrac cu blue-jeans,ascult muzica house...In schimb NU MINT,NU VORBESC DE RAU PE NIMENI,NU FUR,NU...si lista poate continua cu alte rautati.Concluzia?Am o gramada de prietene cu care nu ma cert si ne face placere sa ne vedem si orice subiect discutam sigur nu se aude.Dumnezeu ne trimite numai dragoste,noi suntem nerecunoscatori si suspiciosi.Sa mergi la biserica cu sufletul curat si sa-i multumesti Domnului pentru tot ce-ti da minut de minut nu e un pericol ca vei deveni..."practicant".