Barbatul Pesti

•  
    • 15 mesaje
    4 Mar 2004, 17:49
    0 0
    Ce stiti despre asta? sunt cam fustangii asa e? si cam parsivi.. sau ma insel??
  •  
    • 1028 mesaje
    7 Mar 2004, 23:51
    0 0
    Iubitul meu este nascut in aceasta zodie si este minunat(nu cred ca are legatura cu zodia ) Nu este fustangiu, nu este gelos, ma rasfata si cel mai important ma iubeste, simt lucrul acesta zi de zi.
    Va pup!!!
  •  
    • 7 mesaje
    10 Mar 2004, 15:42
    0 0
    Si eu sunt casatorita de 5 ani cu un "peste"!
    Fustangiu nu este, in schimb e gelos, chiar foarte gelos uneori.
    E un sot iubitor si un tata foarte iubit de fiul nostru.
  •  
    • 318 mesaje
    10 Mar 2004, 20:00
    0 0
    Si eu am cunoscut,sunt prietena(amica)foarte buna cu 2 dar nu mai mult de atat!
    Dar pot spune ca sunt foarte sufletisti,foarte romantici si afectuosi!
    Ceea ce ne induce pe noi in eroare este faptul ca se pot modela in orice situatie in functie de ceea ce vrei tu!
    Adica,poate sa-ti spuna exact ce vrei tu sa auzi,poate sa te completeze cand vorbesti pt ca are un simt f.dezv.a l intuitiei!
  •  
    • 562 mesaje
    17 Mar 2004, 14:21
    0 0
    Draga mea am scris in alt mesaj ca pestii sunt cel mai greu de caracterizat. Sunt diferiti, sunt multe specii. Asa cum au scris si celelalte eve, dar cred ca depinde de om si nu de zodie, mai ales la pesti. Nu au comportari identice, nu gandesc la fel, deci sunt diferiti.Asa ca...daca ai un prieten peste asteapta-te la orice din partea lui si nu te lua dupa zodii.
  •  
    • 27 mesaje
    20 Mar 2004, 14:26
    0 0
    nu am cunoscut nici un peste harnic sau deschis (la fire) desi sint comunicatvi si veseli cu cei din afara familiei. sint de aproape 30 ani cu un peste (zodie),eu sint scorpion,ioc cmpatibilitate!
  •  
    • 51 mesaje
    22 Mar 2004, 15:17
    0 0
    sunt inconjurata de pesti. mama, sotul, fratele, socrul. nici unul nu seamana cu celalalt. unul e prea tacut, altul e afacerist, altuia nu-i iese nici o combinatie, altul munceste mai mult pentru altii, etc. nu exista retete pentru pesti.
  •  
    • 145 mesaje
    24 Mar 2004, 11:31
    0 0
    Eu am un baietel ,pestisor de 12 zile.Toata lumea mi-a spus ca la pesti le cam place spritul!Sper sa nu se confirme...
    Cunosc femei peste ,care au personalitati extrem de diferite.De la genul care te ridica de pe scaun sa se aseze ele, la extrema cealalta,de o timiditade excesiva.
  •  
    • 562 mesaje
    24 Mar 2004, 13:29
    0 0
    Sa-ti traiasca pestisorul si sa te bucuri de el.
  •  
    • 562 mesaje
    24 Mar 2004, 13:31
    0 0
    Deliadi, pestele meu este foarte harnic!!Face mancare, calca, chiar si spala. Cateodata este foarte vesel si nebun!!!