cunoscatorilor in astrologie
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Dec 2007, 12:270 0evelor,ajutati-ma si pe mine cu niste raspunsuri,va rog.....Eu nu ma prea pricep la astrologie,dar am primit un raspuns de la Vesta si nu ma prea pricep sa il descifrez,e un fel de chinezo-romana pt. mine si as vrea sa imi traduceti careva mai pe limba mea.Raspunsul suna cam asa:sensul vietii sau karma pozitiva este in casa strainatatii in aspect bun cu asteroidul casatoriei si cu Luna din casa prieteniei.In primavara Uranus va trece peste sensul vietii,din casa strainatatii.Nu conteaza daca vrei sau nu,el aproape te va forta sa ai curaj sa faci schimbari profunde si sa iesi in intampinarea destinului.Si cum intra si Jupiter in casa parteneriatului si a casatoriei,iarasi va fi un moment favorabil.
Cam asta este.Vesta e in concediu acum si nu o pot intreba pe ea,oricum nu cred ca as deranja-o pentru asta,poate ma ajutati voi........ -
20 Dec 2007, 13:39eu am inteles ca la primavara pleci in strainatate si te mariti.
sper ca nu ai 15 ani
-
24 Dec 2007, 12:47vei intalni pe cineva in strainatate cu care te vei casatori iar luna va avea loc o schimbare majora in viata ta asta e schimbarea
-
6 Ian 2008, 22:14tare!dar nu uita,planetele propun,omul dispune.cu alte cuvinte,daca nu ai fost pe faza si nu te-ai urcat in tren....
Înapoi la: Forum » Astrologie