ALFA

•  
    • 41 mesaje
    19 Dec 2007, 02:02
    0 0
    ERAM MICUTZA EU CIND O PRIETENA A MAMEI IMI SPUNEA SA INNUMAR PINA LA 10 CIND MA TREZESC SI SA ZIC INTRU IN ALFA VOI STITI CEVA?PRESUPUN CA E VB DE RITMUL ALFA-BINELE DAR MAI MULT NU STIU SI NU AM GASIT CEVA CARE SA MA SCOATA DIN INTUNERIC CUM SE FACE STIE CINEVA MERSIIIIIII
  •  
    • 939 mesaje
    19 Dec 2007, 10:51
    0 0
    am citit despre starea alfa acum vreo cativa ani. era ceva de genul ca o data pe zi (parca) sa numeri invers, dar nu mai stiu de la cat!!! si atunci cand termini, sa iti imaginezi ceea ce iti doresti sa ti se intample, un fel de autosugestie in mare, dar nu mai stiu exact cum era. stiu ca am incercat asta, dar nu am reusit sa imi fac un obicei si trebuie facut constant o perioada de timp pt a da rezultate.
    am sa caut ceea ce am citit atunci si am sa iti detaliez daca te intereseaza.
  •  
    • 282 mesaje
    19 Dec 2007, 14:16
    0 0
    te rog sa cauti. m-ar interesa si pe mine in detaliu
  •  
    • 83 mesaje
    19 Dec 2007, 20:37
    0 0
    Cauta pe net despre metoda Silva. Exista si cursuri (vezi www.metodasilva.r, si carti (parca la Teora si la Amaltea).
  •  
    • 1094 mesaje
    19 Dec 2007, 21:05
    0 0
    http://dakinim.wordpress.com/2007/08/31/starea-de-transa/

metoda Silva este intr adevar o metoda care se practica in starea alpha, dar si visarea "cu ochii deschisi" este in alpha, si meditatia..etc
  •  
    • 41 mesaje
    20 Dec 2007, 06:34
    0 0
    daca nu i prea mare deranjul,as vrea si te as ruga sa detaliezi.si mai vroiam sa intreb ceva seara u faci nimic asta cu alfa dimineata,se zice ca alfa ar fi binele si beta raul?si stie cineva ce faci in cele21de zile dupa initiere in reiki?
  •  
    • 60 mesaje
    20 Dec 2007, 10:26
    0 0
    buna intrebare!totusi raspunsul mi se pare simplu...folosesti simbolurile in modul cel mai inalt pe care ti-l poti tu imagina(avand in vedere nu doar binele tau ci si al celorlalti si nu doar binele din acest moment ci pe cel mai inalt). si inca ceva...esti atenta la coincidente, oameni care intra/ies in viata ta si ceea ce iti spun ei!primesti mesaje foarte interesante in felul asta care iti vor deschide o usa spre o cunoastere diferita de cea cu care suntem obisnuiti!
    spor!
  •  
    • 1094 mesaje
    20 Dec 2007, 11:31
    0 0
    daca alpha,betha, deltha, theta sunt frecvente ale creierului, cum poate fii alpha raul si bheta binele sau invers?deci in betha esti treaz, in alpha visezi cu ochii deschisi, in delta intrii in medtatie profunda, in theta dormi dus.

In cele 21 de zile dupa initierea reiki , poti sa ai niste simptome de eliberare/deblocare sau poti sa nu simti nimic, e ok oricum!