ati mers vreodata la astrolog?

•  
    • 270 mesaje
    6 Nov 2001, 19:48
    0 0
    stere_irina:

Consider ca mesajele mele sunt mai domestice in comparatie cu ale taberei adverse.
    De unde stie Ramon multe lucruri despre ceilalti?
    Corecta intrebare,pai le cauta, exista un interes de grup.
    Eu am explicat de ce :
    Jad si-a facut un servar http://www.infoutilazi.ro/ iar pe prima pagina a pus forumul Romanilor de pretutindeni,in momentul de fata nu functioneaza,probabil ca lucreaza la el.
    Jad avea stilul de a te trage de limba,determinindute sa-ti dezgolesti sufletul,iar eu am sustinut ca a facut-o cu un scop anume.
    Avea fisa psihologica a fiecarei fete care se destainuia la anumite articole ridicate "din intimplare" de ea sau cei din grup.
    Au lucrat pe etape,etapa finala urmind sa creieze panica pe eva.ro descreditind forumul si oferind alternativa "mamica jad va primeste la ea pe forum"
    Eu cind am scris feritiva de jad,sa declansat razboiu si de atunci ma uraste de moarte cei din grupul lui jad din care face parte si Ramon.
    Acum ai raspunsul :
    Adevarul spus de mine i-a deranjat mult si au inceput sa ma descrediteze pe toate caile.
  •  
    • 4 mesaje
    9 Nov 2001, 09:30
    0 0
    Stii, s-a raspandit ideea cu vrajitoarele (tiganci) care iti iau banii, dar ideea de a merge la un astrolog nu este gresita.
    Iti satisface curiozitatea si nu te lasa chiar leftera, insa trebuie sa gasesti unul priceput, iar la noi in Romania deocamdata sunt mai multi astrologi falsi decat priceputi.
  •  
    • 32 mesaje
    22 Nov 2001, 14:36
    0 0
    Eu cred in aceasta stiinta de a ghici viitorul pentru ca si eu ma pricep sa dau in carti (si de cele mai multe ori imi iese). Am avut surpriza sa le spun multor persoane lucruri adevarate despre ele sau relatia lor. Dar sunt impotriva folosirii acestor practici ca mijloace de venit.Asta pentru ca sunt foarte superstitioasa si consider un pacat sa-i ghicesti cuiva contra unei sume de bani. De obicei "datul in carti" sau ghicitul in cafea se face si in functie de dispozitia celui care ghiceste dar conteaza foarte mult si persoana care vine la ghicitoare (exista persoane pentru care cartile nu se deschid). Am fost si eu la cineva sa-mi ghiceasca (pentru a face schimb de experienta-glumesc)si mi-a spus prapastii. De aceea, eu ca ghicitoare ocazionala-pentru amuzament doar-va indemn sa dati crezare doar informatiilor pozitive pe care le primiti. De altfel cel mai bun lucru, atunci cand ghicesti cuiva este sa-i spui lucrurile negative cat mai atenuat, pentru a nu influenta negativ pe cei din jur.
    Va pup.
  •  
    • 1 mesaje
    28 Nov 2001, 16:09
    0 0
    Eu cred ca fiecare crede in ce vrea.Daca , crezi in astrologie,o cercetezi cu placare si chiar crezi ca tot ce descoperi este adevarat.Dar nu poti cere asta oricui.Asta e parerea mea.
  •  
    • 111 mesaje
    10 Ian 2002, 15:09
    0 0
    era o emisiune duminica pe tele7 forta destinului sau asa ceva cu urania.
    mi se parea ca era o buna cunoscatoare in domeniu...
  •  
    • 1445 mesaje
    18 Ian 2002, 13:12
    0 0
    -
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    19 Ian 2002, 03:03
    0 0
    Eu am ascultat, am cumparat si revista cu acelasi nume, si....nu prea se potriveste...
  •  
    • 2 mesaje
    19 Mar 2002, 14:06
    0 0
    Da, ai dreptate,cred ca ar fi indicat sa concultam un profesionist.Si eu mi-as dori sa pot sa aflu mai multe despre harta mea astologica.