Eu Pesti el Scorpion
-
0 0Merge?
-
Eu sunt Peste si sotul meu Scorpion. Astrele dau la relatia asta sanse de reusita f f mari!! Iar la mine s-a potrivit PERFECT! Ne stim de mai bine de 8 ani de zile, suntem casatoriti de 2 ani, ce sa iti spun, traiesc dragostea adevarata! Eu sunt mai introvertita (ca Pestii), el mai iubeste asa cum sunt si incearca cateodata sa scoata vorba cu clestele de la mine, el pune pasiune in tot ce face, eu ii inteleg latura asta si imi da dragoste in schimb. Iar in 2-3 ani sper sa facem si un bebelus (nu conteaza zodia, dar daca ar fi prin absurd sa aleg, mi-ar placea sa fie tot in Scorpion ca el, sau Rac, o alta zodie extrem de compatibila cu Pestii si Scorpionii).
Sper sa te intelegi si cu cu Scorpionul tau la fel de bine cum ma inteleg eu cu al meu
iti doresc numai fericire! -
Nu ai cum sa ignori astrele ; ai auzit vorba " ce ti-e scris in frunte ti-e pus"este suta la suta adevar.Poate doar sa te amagesti cu ideea , dar asa ceva NU SE POATE .
In alta ordine de idei, eu sunt PESTE el RAC ; Daca ar fi sa ne luam dupa compatibilitate , este cea mai buna ; si uite ca n-a fost sa fie asa . A sfarsit haios , chiar dupa 23 de ani de casnicie ..
In harta mea astrala , pe care am vazut-o acum, la 50 ani ,am in casa a 7-a arelatiilor ,casatoriei ,URANUS retrograd care imi spune clar de divort .Deci vezi ca dupa atatia ani impreuna nu se pune problema de posesivitate , sensibilitate sau altele de genul asta.
Deci , de ce s-a terminat haios cand putea sa fie bine ?
ASA A TREBUIT SA FIE ! -
hahahha!!!!!!
eu sunt Scorpion si primul meu prieten a fost pesti.Si acum mai tinem legatura desi ne-am despartit acum 2 ani dar e o relatia pur amicala.Am vb un an si ceva. De mers merge dar e un pic complicat!Pestii sunt comozi,nu-s certareti pe cand scorpionii valeleu sa te pui in gura unuia!Crede-ma ca ma stiu pe mine! Oricum astrele spun ca e combinatia perfecta asa ca BAFTA