vis super ciudat
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
10 Dec 2007, 15:320 0salutare ,
era pe timpul razboiului si o femeie isi pierduse copilul. In nebunia care era acolo eu i-am gasit copilul, si am incercat sa il inapoiez ....femeia din vis nu mai era de gasit nicaieri. intre timp apare si sotul meu in vis si imi spune ca ar fi bine sa plecam din zona aia spre o locatie mai sigura . Dar pentru a ajunge acolo trebuia sa trec peste o mlastina cu cadavre. In disperarea de a salva fetita am trecut toti trei ( si eu si sotul si fetita ) peste mlastina aceea.
Am trecut cu bine si .....parca ne astepta o noua lume...
Si m-am trezit ....
Nu stiu ce interpretare sa ii dau , sau macar daca ar trebui sa ma gandesc la el pentru ca m-a tulburat foarte tare.
Daca aveti vreo idee....
Multumesc . -
10 Dec 2007, 18:32pai depinde....crezi in reincarnari?daca nu,e mai bine sa nu incerci sa-ti explici!
-
11 Dec 2007, 21:35Multumesc pentru raspuns .
Toti incercam sa cautam raspunsuri la intrebarile noastre....
pana una alta traim clipa fara sa na pese de consecinte ( sentiment intalnit mai ales la femei
care reactioneaza dupa primul impuls decele mai multe ori )
Multumesc , o seara placuta -
12 Dec 2007, 11:54din nefericire asa e!trecem prin viata si nu invatam sa fim mai buni,sa nu mai jignim,sa nu mai atacam oamenii,verbal sau fizic,nu invatam ca un rau produs cu ani in urma se poate intoarce sub o alta forma!
Înapoi la: Forum » Astrologie