Crede-ti in fantome???dar in vrajitorie?

•  
    • 28 mesaje
    9 Dec 2007, 00:49
    0 0
    nu vreau sa va mint dar cum unele dintre voi stiti,sotul meu este portughez,iar mama lui este vrajitoare si nu glumesc!!Cand am cunoscut-o prima data mi-a aratat camera ei "speciala"!infioratoare,dar si interesanta!bun nu asta e important,ideea este ca de cate ori mergeam in vizita la ea nu dormeam!acuma va explic cu amanuntul totul.1.El a inceput sa imi spuna ca familia lui are puteri(normal ca i-am ras in fata)
    2.cand am fost la mama lui in vizita imi fumam tigara linistita la sora lui in camera...la geam si dintr-o data ceva negru se repezea la mine asa ca am inchis urgent geamul si dupa aceea am simtit niste energi puternice in casa de numa
    3.dimineata macasa cica vb cu nu stiu cine prin casa...cumnatica si el mi-au zis foarte linistiti sa nu bag in seama ca vb cu Lucifer
    4.energi ca in acea casa nu am mai simtit niciodata nici nu aveam forta in aceea casa(am uitat sa precizes ca soacra practica magie alba dar si neagra)
    5.sotul meu a fost blestemat(nici maicasa nu a reusit sa ridice blestemul ca cica fata care l-a blestemat si-a vandut sufletul satanei)intr-o noapte dupa stiti voi ce...(asta a afost la inceput relatiei) a inceput sa rada dar ochii ii lacrimau si mia spus ca o sa se intample...eu am inceput sa rad ..dupa aceea am auzit niste caini facand ca turbatii si o fata urland ca din gura de sarpe pe strada si cand s-a terminat el a spus inca una si si-a revenit(atunci mi-a povestit tot)
    6.la ziua lui maicasa(lui i se intampla numa rele cand ii langa maicasa)a inceput sa i se schimbe vocea,ochii rosii,gatul sa marit,venele foarte umflate...nu intelegeam de ce stau toti linistiti,nu era prima data a plecat urgent acasa a facut un dus rece rece si a revenit normal(in timpul acesta maicasa imi incerca sa imi explice ca e o transformare da nu am inteles mai nimik)
    7.mi-a povestit de fantomele din casa lui maicasa care nu le mai trimitea inapoi
    8.si ultima intamplare(sincer l-am convis sa plecam in italia ca sa lucram pt ceva al nostru pt ca in Portugalia nu se castiga bine,dar lucrurile nu au mers prea bine asa ca am ajuns in Romania,acuma vom pleca in Anglia..am vrut sa plec mai mult acolo pt ca am observat ca toate astea i se intamplau langa maicasa)intr-o noapte el a ramas la calculator si pe la 2 se pune langa mine in pat tremurand tot si imi soptea sa il tin tare in brate!a doua zi mi-a povestit ca a vazut o fetita draguta(lui nu ii plac chestile astea,vrea sa scape de ele)nu ii zicea nimik numai ii zambaea si a disparut.ieri seara tot pe la 2 auzim in baie niste sunete (stiti mingile acelea din silicon micute nu??exact acel sunet banut de masuta!!!am crezut ca fac pe mine,nici aici nu scapam!
    9.Marea problema e ca pot sa il incurajez cand se intampla ceva de genul da pe mine cine ma incurajeaza mai ales ca eu sunt fricoasa foc din fire si n-am crezut niciodata ca o sa am parte de asa ceva in viata mea,da nici nu-l las pt niste fantome idioate sau ce sunt alea pt ca il iubesc asa cum e!
    10.NU VREAU CA SI COPIII NOSTRI SA MOSTENEASCA PUTERILE LUI(toti din familia lui au...vad povestesc si aud)
    VA JUR CA TOT CE AM SCRIS AICI NU SUNT MINCIUNI le-am scris pt ca mie frica ..el a plecat cu "baietii" sa joace fotbal si eu am ramas singura.."cu fantoma"..e prima noapte cand raman singura de cand a vazut el fetita
  •  
    • 37 mesaje
    9 Dec 2007, 23:31
    0 0
    Maria, ai mp.
  •  
    • 28 mesaje
    10 Dec 2007, 22:59
    0 0
    ce doriti sa spune-ti cu asta???as dori sa fiti putin mai explicita
  •  
    • 2894 mesaje
    10 Dec 2007, 23:01
    0 1
    pm = Pune Mana pe cartea de gramatica a limbii romane

imi poti multumi pentru traducere prin a nu mai scrie aberatii
  •  
    • 37 mesaje
    10 Dec 2007, 23:21
    0 0
    Maria, ai mesaj privat.
    In stanga paginii, dai click pe'' mesaje private''
  •  
    • 37 mesaje
    10 Dec 2007, 23:27
    0 0
    Sa-mi spui daca ai primit mesajul
  •  
    • 1039 mesaje
    11 Dec 2007, 23:39
    0 0
    Mariahugo, te-am mai rugat dar nu ai raspuns, asa ca revin: daca soacra ta e vrajitoare "adevarata" precum spui, nu pui o vorba buna pe langa ea sa-mi zica si mie numerele de la 6/49 ca a ajuns un premiu bunicel ??? Dau comision, ma jur !!!!
  •  
    • 13910 mesaje
    12 Dec 2007, 00:17
    0 0
    soacra e cumva mama_omida? daca da, ai noroc marinare, ca si pe mine m-a deconspirat ... (le stie din globul de cristal!)
  •  
    • 172 mesaje
    12 Dec 2007, 11:45
    0 0
    chintesenta_raului....debordezi de rautate!apropo,ai rezolvat ceva cu asta?
  •  
    • 28 mesaje
    12 Dec 2007, 13:12
    0 0
    se pare ca uni din d-voastra se distreaza de pe suferinta altora!continua-ti va sta foarte bine!am vrut doar sa spun ce am pe suflet da voi sunte-ti doar niste batjocoritori(unii din voi)si cu regrete tin sa va va anunt ca eu nu am mai intru niciodata pe acest site!la revedere
  •  
    • 2894 mesaje
    12 Dec 2007, 13:25
    0 1
    debordez de rautate?

mi-ar fi placut sa fi rezolvat ceva cu postarea mea (si ca d-na hugo de aici sa aiba grija la scriere) insa si daca nu s-a intamplat asta nu-i bai. eu nu ma opresc
    ce naiba, pot sa inteleg un om care are mai are cateva scapari in exprimare din cauza grabei (desi nici asta nu e o scuza), dar sa nu stii conjugarea verbelor e o chestie de lipsa de respect pt limba materna si pt tine ca persoana. si stiu sigur ca nu sunt singura de pe aici care crede asta
  •  
    • 172 mesaje
    12 Dec 2007, 17:48
    1 0
    nu cred ca este esential cum scrie o persoana(nu moare nimeni din asta!!!!),ci continutul!
    mariahugo,daca analizezi fiecare topic gasesti o persoana plina de rautate si dusmanie care sa se ia de cineva pe un motiv banal...nu baga in seama!fa abstractie asa cum fac unele eve care au inceput sa ignore tampeniile unor persoane care se cred cele mai destepte din lume si care au impresia ca fara ele nu se poate!
  •  
    • 1784 mesaje
    12 Dec 2007, 21:21
    0 0
    mai miho, chiar nu sunt avocatul chintesentei dar e super strident, la naiba, sa scrii crede-ti!!!! crede-ma ca deranjeaza la ochi...
  •  
    • 1784 mesaje
    12 Dec 2007, 21:23
    0 1
    waaaaaa, stai ca acum am citit asta cu "se cred cele mai destepte"...pai daca chintesenta se "crede desteapta" cu o observatie pe care ar face-o si un copil de clasa a doua...am inteles...promovezi analfabetismul cumva???
  •  
    • 84 mesaje
    13 Dec 2007, 11:23
    0 0
    de ce nu o credeti? altfel nu var fi povestit, sa stiti ca unele lucruri exista!!!!!
  •  
    • 28 mesaje
    13 Dec 2007, 12:13
    1 0
    sti-ti noi ce-i din ardeal nu folosim aceleas vorbe ca voi din sud,asa ca cum zice-m noi pe aici mai mereti si bagativa capul in cacat ca va sta mai bine decat sa va bate-ti joc de altii ca nici voi nu sunte-ti mai buni!va bate-ti joc de altii da voi ce viata aveti????inainte sa scrie-ti ceva in impotriva altuia ganditi-va de doua ori!
  •  
    • 13910 mesaje
    13 Dec 2007, 19:52
    0 1
    oops! dar rau ti-au facut la creiers fantomele si vrajitoarele!

sezi blinda, ca-i post!
  •  
    • 2894 mesaje
    13 Dec 2007, 19:54
    0 1
    hai ca esti praf!
    nu mai pierd nici un minut cu tine ca esti o cauza pierduta.
    mai bine du-te si paste calul.
  •  
    • 1784 mesaje
    13 Dec 2007, 22:42
    0 1
    incredibil ce analfabeta esti...
  •  
    • 445 mesaje
    14 Dec 2007, 00:47
    0 0
    Smorio, n-am pricepit nika...