ce sa fie?

•  
    • 1125 mesaje
    7 Dec 2007, 09:56
    0 0
    helou!
    vin si io cu o intrebare ca nu mai suport.
    am de cateva luni un vis idiot, care se repeta cam in acelasi stil din cand in cand.
    ideea de baza e ca eu sunt in casa, pe hol si vad cum se roteste cheia in usa, ca si cum cineva din afara ar incerca sa deschida usa. ma duc spre vizor, nu e nicio lumina pe palier ca sa vad vreo figura, apoi incep sa fac galagie in casa, ca sa sperii "hotul", chem politia, baricadez usa etc. niciodata nu-s singura in casa, sunt cu ai mei si mereu ma trezesc inainte sa vina politia.
    semnifica ceva? sau piticii mei se joaca noaptea?
  •  
    • 1234 mesaje
    7 Dec 2007, 12:00
    0 0
    nu stiu ce sa zic de visul tau, dar si eu am unul care se mai repeta din cand in cand si ma enerveaza.
    e cum ca ma duc acasa, intru in scara de bloc, unde nu recunosc nici o usa si totusi urc pana la 4, unde stau si nu recunosc usa. ma uit, sunt in scara corecta, nu am gresit adresa, dar totusi e alta usa, sunt alte persoane in bloc
    nasol sentiment, sa nu mai ai casa unde sa te intorci...
  •  
    ggs
    • 139 mesaje
    7 Dec 2007, 12:04
    0 0
    eu mai mereu visez cutremure....ultima data am visat ca venise cutremurul si mi-am luat copilul in brate in timp ce blocul cadea cu noi.....a fost de groaza totul, cand m-am trezit eram fericita ca doar visasem asa ceva!!!
    si eu ma intre ce oare semnifica cutremurele????
  •  
    • 1125 mesaje
    10 Dec 2007, 18:05
    0 0
    doar atat?!
    nimeni nu stie?
  •  
    • 172 mesaje
    10 Dec 2007, 18:26
    0 0
    eu nu le iau in seama decat pe cele frumoase!
    nu ca visezi acel vis e ciudatenia,ci ca se repeta....
    poate ar trebui sa fii atenta la vreun secret ce-l vei afla si va crea conflict?posibil!
    ramona...cine stie,tu poate vei vinde si te vei muta....