Barbat RAC - Femeie VARSATOR ?
-
1 3Ce parere aveti?
-
eu sunt varsator si el rac ! si ce ?
chiar nu ne utem intelege? hai mai mama mea a aflat de zodii dupa revolutie ....si are 30 de ani de casatorie cu tata si conform zodiacului nu sunt compatibili!
avem certuri ca fiecare cuplu dar in general ne intelegem foarte bine ...uneori ma scoate din sarite cu tacerea lui dar cine e perfect?
unul din lucrurile pe care le apreciez la el e ca ma iubeste asa cum sunt si nu incearca sa ma schimbe!
e dificil sa iubesti un rac,recunosc, dar mie imi plac provocarile, la anul in mai avem programata nunta si pana acum totul e OK! -
ok,vad ca barbatii Rac sunt la mare cautare in ultima vreme..probabil din cauza febrei sarbatorilor

ca sa-ti raspund la topic: prietenul meu cu care am 29 luni zbuciumate impreuna a avut ca prima iubire o Varsatoare cu care a fost impreuna 4-4,5 ani,insa respectiva nu a stiut sa-l respecte in sensul ca il ranea in orgoliul lui de barbat,nu incerca il punea in valoare si il vedea mai mult ca pe un om bun sa-i faca toate serviciile si placerile ca doar e fata si munceste si merita tot;asta pana cand s-a saturat si el si a aflat ca oricum aia deja se cam dadea la altul care era cu mult sub nivelul lui..asta e,cand ai prea mult nu mai stii ce vrei.Pe scurt: daca vrei sa fii cu el cat mai mult timp respecta-l,iubeste-l si arata-i asta cat mai mult,fii ca o mama pentru el (la propriu) ca asta are nevoie Racul cel lenesh si captiv in copilarie

so..ca sa-ti raspund la intrebare: nu,barbatul Rac nu inseala..cel putin majoritatea nu face asta; mai degraba femeile Rac arunca ocheade si ar fi dispuse sa insele,dar exista exceptii si aici
-
BUNA. Cunosc o familie cu zodiile acestea. iti spun sigur ca el inseala.(de fapt cred ca mai toti barbatii fac acest lucru ...mai putin sotul meu...hi,hi,hi..).cum se impaca? ea il gadila in orgoliu, ii face din cand in cand poftele ,,alea'' de barbat, gateste si face curat rar ( ca doar nu se mai apreciaza femeia gospodina si astfel e sarbatoare in zilele alea), il tine din scurt cu zeci de telefoane. el ii face cadouri scumpe doar de ochii lumii , majoritatea nefolositoare( e ceva ca in telenovele..)doar ca sa-i mai inchida gura si sa aiba momente de libertate. pare ceva de vis, sunt o familie de invidiat. ASA CRED EI pt ca sunt prea orbi sa vada adevarul. dar sunt inconjurati de oameni care le canta in struna, care au si ei de castigat daca joaca dupa cum canta ei. asa e viata unora... Unde exista respect reciproc, iubire si comunicare nu mai conteaza zodiile. UN AN NOU MINUNAT SA AVETI !