2012

•  
    • 119 mesaje
    5 Dec 2007, 11:53
    0 0
    Anul 2012 e considerat momentul dintre inspiratia si expiratia lui Dumnezeu.
    Calendarul Maya are anul 2012 drept punct terminus.
    In cartile lui Jasmuheen, evenimentele din 2012 sunt expuse astfel: in perioada 2012-2020, planeta noastra va primi, din Univers, o cantitate imensa de energie.
    Pe baza acesteia, oamenii vor atinge un inalt nivel spiritual si isi vor recapata capacitatile pierdute sau atenuate, pe care astazi le consideram paranormale.
    E vorba despre telepatie, telekinezie, clarviziune, teleportare samd.
    Din aceasta perspectiva, momentul 2012 poate fi considerat momentul celei de-a doua veniri a lui Cristos. Semnificatie : retrezirea divinitatii launtrice in fiecare fiinta omeneasca. Urmatorii 40 de ani vor constitui o alta perioada de evolutie accelerata, in care omenirea va progresa mai mult decat in ultimele trei milioane de ani.
    Evolutia omenirii este, in acest moment, ireversibila.
    Oamenii care traiesc astazi pe Pamant sunt oameni care au ales sa traiasca aceste schimbari. Cei care nu sunt setati sa le traiasca vor muri, pana in 2012, de boala, accidente sau cataclisme.
    In perioada premergatoare anului 2012, Pamantul primeste din Univers mari cantitati de energie.
    Preluarea acestora de catre reteaua energetica a planetei noastre nu se face intotdeauna in mod armonios, astfel aparand cutremurele etc.
    http://mysticway.bravehost.com/Jasmuheen.htm
  •  
    • 2191 mesaje
    5 Dec 2007, 13:22
    0 0
    yeah right
    si despre anul 2000 s-au spus/scris multe!!!cate s-au adeverit? nici una..
    asa va fi si cu 2012!
    probabil cand vom trece si de 2012,fara evenimente semnificative..se va scrie ceva de 2020..2025..2050 si tot asa..
    hai ma..sa fim seriosi si realisti..
  •  
    • 1234 mesaje
    7 Dec 2007, 12:03
    0 0
    da da... sigur...
    daca s-ar zice ca vine nush ce bucata de meteorit sau planeta peste planeta noastra si o va distruge, poate as crede ceva din asta.
    ceea ce se spune is doar speculatii...
  •  
    • 5457 mesaje
    7 Dec 2007, 14:50
    0 0
    Cu alte cuvinte bunica-mea nu a murit de cancer, ci pentru ca nu era setata sa traiasca marile schimbari, nu?!

Retard, puiule, e greu sa fii tu?!
  •  
    • 1934 mesaje
    7 Dec 2007, 15:38
    0 0
    mie imi place chestia aia cu teleportarea. cat zici, mai avem 5 ani si incepem sa ne teleportam????
  •  
    • 172 mesaje
    10 Dec 2007, 19:09
    0 0
    nasoala treaba!
    ceea ce stiu eu din ceea ce s-a dat publicitatii este ca in jurul anului 2012 planeta noastra va intra intr-o nebuloasa cosmica,care va aduce modificari energetice la nivelul pamantului.la asta se adauga reducerea miscarii de rotatie a pamantului care se petrece in mod progresiv de cca 200 de ani si care s-a accentuat in ultimii cca 40 de ani.acest ultim eveniment a dus la modificarea frecventei hipotalamusului de la 7,8 Hz(cat era in trecut)la 10 Hz cat este acum.iar ceea ce spui tu retard este de fapt ceea ce se PRESUPUNE ca se va intampla la nivel de populatie,in jurul anului 2012.sa lasam timpul sa decida si sa nu ne hazardam,dar nici sa negam explicatiile oamenilor de stiinta!

intradevar aceste evenimente au fost prezise,se pare,de civilizatia mayasa care era destul de evoluata dpdv astronomic si astrologic.

jasmuheen este o scriitoare de succes care a atins capacitati energetice avansate prin stilul de viata pe care il are....sunt cazuri rare(ce e drept) ca al ei,dar verificate de catre stiinta si ramase fara explicatie din punct de vedere medical...
    insa cum noi avem tendinta sa credem numai ce vedem...
  •  
    • 5457 mesaje
    11 Dec 2007, 13:31
    0 0
    Frecventa hipotalamusului??? :o Tu stii ce e ala hipotalamus? Frate, mai cititi dreaq o carte, un ziar, o revista ceva, inainte sa aberati pe aici... Gizas!
    Pai daca isi reduce viteza de rotatie e de bine frate. Super misto!
  •  
    • 1014 mesaje
    11 Dec 2007, 15:09
    0 0
    este vorba despre frecventa de rezonanta a pamantului. marirea acestei frecvente duce la condensarea timpului (azi timpul real al unei unei zile este de doar 2/3 din timpul unei zile din 1986), pana ce va deveni zero in 2012.

scuze, nu sunt in masura sa comentez, si astept ca si altii ca mine, in stare sa confunde frecventa de rezonanta a fluierului piciorului, de exemplu, cu alte frecvente, sa citeasca frumos si cuminti speculatiile celor cu mai multe informatii.

eu ma asez in prima banca, fin'ca nu vad bine .
    no offence.
  •  
    • 9367 mesaje
    11 Dec 2007, 15:41
    0 0
    scuze, dar eu nu inteleg cum devine cazul cu condensarea timpului.
    e drept ca am sensatia ca ziua trece mai repede ca in trecut, dar cum e cu ceasurile? si ele sunt influentate?
    ca daca ar ajunge sa fie noapte, sa zicem, de la 17.00 la 4.00, si sa rasara soarele la 4,30 (cand normal ar trebui sa fie intuneric) as intelege, dar asa?
    sau ne potrivim ceasurile dupa rasaitul si apusul soarelui?
  •  
    • 119 mesaje
    11 Dec 2007, 16:57
    0 0
    http://www.msnbc.msn.com/id/6955261/?GT1=10645
  •  
    • 107 mesaje
    11 Dec 2007, 20:23
    0 0
    Pai, din cauza micsorarii vitezei de rotatie a pamantului, nu-ti dai seama ca de fapt ziua tine 16 ore in loc de 24. Timpul real, universal are o "viteza mai mare" pe care nu o putem masura cu ceasul pt ca in acelasi timp viteza de rotatie a pamantului este incetinita.
    Sunt multe articole pe net...
  •  
    • 172 mesaje
    12 Dec 2007, 12:04
    0 0
    eu stiu foarte bine ce e ala hipotalamus!asta mi-a fost destinul!
    omega,suntem energie.planetele au energie.deci si influenta reciproca...chiar si asupra fluierului piciorului!un exemplu?daca dai muzica tare nu simti niste vibratii?diferite insa in functie de instrument si sunetul creat,nu?
  •  
    • 1703 mesaje
    14 Dec 2007, 17:40
    0 0
    daca viteza de rotatie a planetei scade, ziua nu cumva ar avea mai multe ore si nu mai putine? intreb si eu, ca am facut geografie acum suta de ani. dar parca asa e logic.
  •  
    1na
    • 25 mesaje
    14 Dec 2007, 22:40
    0 0
    forbidden as vrea sa citesc si eu articolele la care te referi ..ms anticipat!
  •  
    • 5304 mesaje
    15 Dec 2007, 12:18
    0 0
    Cum am mai spus si cu alta ocazie, niciodata nu am vazut o potrivire mai mare intre un nick de aici si persoana respectiva.

Tare ciudat trebuie sa se fi aliniat planetele cand ai vazut lumina zilei.
  •  
    • 107 mesaje
    16 Dec 2007, 21:29
    0 0
    http://www.revistafelicia.ro/da_Ziua_are_16_ore,_nu_24_1000488.htm
    http://aidphoto.blogspot.com/2007/08/incredibil-ziua-are-16-ore.html
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/33338/Anul-2012-un-moment-de-cumpana-pentru-omenire
    http://www.scribd.com/doc/221259/Anul-2012-si-schimbarile-majore-prin-care-trecem
    Mai sunt o gramada, cred ca toti avem google...
    A mai fost un topic si pe eva cu subiectul asta.