Barbatul Balanta

•  
    • 157 mesaje
    27 Feb 2004, 10:43
    0 0
    Cine si ce stie despre ei?

Hai, va astept!
  •  
    • 6 mesaje
    27 Feb 2004, 12:58
    0 0
    Cunosc cativa barbati Balanta (eu tot Balanta) si au multe laturi pozitive: sunt sensibili, buni ascultatori, pot fi extrem de buni prieteni dar dispar urgent daca le pui in criza echilibrul. Daca ceri mai mult decat ei pot oferi, bat imediat in retragere. Sunt destul de suspiciosi, dar toleranti in final, daca li se pare ca merita. Sfatul meu pentru o relatie cu un barbat Balanta: incearca sa nu sari niciodata calul (fara reprosuri, crize de gelozie, cicaleala).
  •  
    • 318 mesaje
    27 Feb 2004, 16:52
    0 0
    Am cunoscut si eu barbati balante si pot spune ca toti au o mare calitate:sunt niste gentelmani,mai mult sau mai putin!Dar chestia e ca sunt foarte respectuosi!
    Sunt de asemeanea si buni prieteni si nu le place sa ai idei fixe,adica trebuie sa fii "flexibila"!
    Din cate am vazut eu,nu prea sunt fideli intr-o relatie pt ca ei se inteleg in general foarte bine cu femeile si ...uite-asa au lipici la ele!
    Sunt intelegatori si amabili si pot fi si putin orgoliosi...
    Un mic defect:niciodata nu o sa recunoasca ceva,chiar daca tu stii sigur ca l-ai vazut cu cineva,o sa te faca sa crezi ca-l banuiesti degeaba si-n cele din urma o sa ajungi sa-ti ceri scuze tot tu!
    Eu am un amic balanta cu care vorbeam multe ore in sir la tel,noaptea,despre orice subiect si am avut astfel ocazia sa-l "descos" pt ca si eu dar si el avea prietena!
    Sunt feluri s i feluri de balante!
    De exemplu mie mi s-a intamplat sa ma "agate"pe plaja,era un tip suuuuper si era cu nevasta!Culmea!Si flirta cu mine!
    Tatal meu este balanta si pot spune ca este un bun tata!Si are o mare calitate:ii place sa gateasca!
    In rest...nu imi mai vine acumn nici o balanta in gand dar voi reveni
  •  
    • 145 mesaje
    6 Mar 2004, 11:19
    0 0
    Ma surprinde ce povestiti voi despre balante!Sotul meu e balanta dar nu gateste si in mod cert nu se uita dupa altele.E atit de aerian incit l-am intrebat daca ar remarca daca intr-o zi ar veni alta in locul meu?Nu observa daca ma tund,ma vopsesc,etc...
    Maniac dupa parfumuri si cosmetice de calitate,haine moderne si cu simt estetic dezvoltat.Foarte familist si complet dedicat familiei.Perseverent si fixist in idei!Nu prea stii pe ce butoane sa apesi!Introvertit ,iute la minie,suflet mare,bun prieten ,radical in comportament si manifestari,se ataseaza foarte mult de oameni si este generos,....
    Oamenii profita de bunatatea barbatului balanta!Nu e intodeauna apreciat pentru calitatile lui!
    Viata este foarte tihnita linga o balanta si este deosebit de atent la nevoile tale!
  •  
    • 31 mesaje
    16 Mar 2004, 15:12
    0 0
    aaliah, lol ) cred ca tu il cunosti pe prietenul meu) Serios acum, aaliah a descris cel mai bine barbatul balanta. Fericirea dar si "necazul" meu este ca traiesc cu un asemenea barbat(eu fiind Fecioara, da, aia care desparte firu'n pais'pe.. Hmm, ce sa mai spun decat ca..felul lui de-a fi ma tine in forma!
    va pup
  •  
    • 157 mesaje
    30 Mar 2004, 11:25
    0 0
    Dar in ceea ce priveste sexul, cum sunt?
  •  
    • 38 mesaje
    31 Mar 2004, 09:33
    0 0
    apropo..prietenul asta al meu e cam interiorizat si nu si expune sentimentele decat ffff rar..nu stiu niciodata ce crede exact...ma bazez mai mult pe simtul meu de intuitie..
    Nu i place sa fie chestionat si cicalit..desi eu tare am tendinta asta...si de la o vreme am incercat sa ma relaxez si acum vad ca mi da el raportul fara sa il cer eu..e tare ciudat uneori...iti trb o adevarata tactica cu ei, parerea mea..
  •  
    • 167 mesaje
    6 Apr 2004, 02:08
    0 0
    Am cunoscut doi barbati balanta in viata mea. Si pot sa-ti spun ca amandoi mi-au dat viata peste cap. Cel mai bine ia descris aaliah. In privinta sexului pot spune doar atat: sunt foarte atenti la senzatiile pe care le produc si langa ei ai impresia ca ei te cunosc mai bine decat te cunosti tu. Pur si simplu iti taie rasuflarea.
  •  
    • 157 mesaje
    6 Apr 2004, 11:36
    0 0
    Multumesc, tanca pentru confirmare!