cum iubesc barbatii lei?

•  
    • 213 mesaje
    27 Feb 2004, 10:34
    0 0
    trt
  •  
    • 161 mesaje
    27 Feb 2004, 10:41
    0 0
    no comment ...dramatica, pasionala, posesiva - cam asta ar fi pe scurt iubirea lor. Cu leutul meu sunt ori in rai ori in iad . Dar nu l-as schimba pe un altul nici in ruptul capului
  •  
    • 257 mesaje
    27 Feb 2004, 11:17
    0 0
    sotul meu este leu. ce pot sa-ti spun, este tandru, iubitor, romantic, atent, dar si posesiv si gelos (in limitele bunului simt).
  •  
    • 213 mesaje
    27 Feb 2004, 16:48
    0 0
    trt
  •  
    • 318 mesaje
    27 Feb 2004, 16:57
    0 0
    Hm....eu nu am avut niciodata o relatie cu un leut dar am niste amici lei,pot spune ca aveea amanta dinainte sa se insoare si...mie una nu-mi prea place una ca asta!
  •  
    • 213 mesaje
    27 Feb 2004, 17:36
    0 0
    trt
  •  
    • 161 mesaje
    27 Feb 2004, 17:40
    0 0
    mda, pot fi si fluturasi, dar o data prinsi in mreje...devin foarte fideli si cer acelasi lucru si de la partener. Adica pt un leu pacatul capital e tradarea, il pierzi fara drept de apel.
  •  
    • 161 mesaje
    27 Feb 2004, 18:30
    0 0
    Noi ne cunoastem din clasa I, a fost o "prima iubire" reciproca , dar nu am fost impreuna decat dupa 15 ani.lol. In tot timpul asta fiecare a avut viata lui, cu toate ca stateam in blocuri vecine si el tot timpul incerca sa ma prinda, mai in gluma mai in serios. Si intr-adevar, in relatiile pe care le-a avut in tot acest timp nu a fost nici el usa de biserica, a inselat si a facut toate prostiile din lume. Iar acum 4 ani, cand amandoi ne incheiasem relatiile pe care le aveam la momentul respectiv, i s-a pus pata si a decis sa nu ma mai lase sa scap. A zis ca el stie ca numai pe mine ma vrea, ca ma vrea din clasa I si ca nu i-ar mai trebui nimic, ca a facut tot ce se putea face si acum stie ca nicaieri nu ar putea gasi altceva mai bun etc.lol
    Si nu s-a lasat leutul meu pana nu m-a convins ca viata noastra impreuna ar fi perfecta. Am rezistat eroic timp de vreo 2 saptamani, timp in care juram ca eu nu voi fi niciodata cu el, pt ca stiam cum era, dupa care am cedat. SI NU IMI PARE RAU. Pt ca esenta a fost asa cum a spus el - ca nu mai are nevoie de nimic din alta parte . Si asta e poate chiar singurul aspect pentru pot sa nu imi fac griji.
  •  
    leo
    • 8 mesaje
    28 Feb 2004, 13:59
    0 0
    Draga Andra,
    sunt un leu, in cazul in care vrei sa ai si parerea ciuva vizat dar dezinteresat in situatia de fata. cred ca in general vrem totul si din cauza asta cadem in extremisme, dar principiul e simplu: ori tot ori nimic. n-as suporta sa stiu ca femeia pe care o iubesc si care afirma ca ma iubeste nu ca ar avea "relatii extra", ci numai ca s-ar simti atrasa de altcineva. din nou, cred ca pentru a controla relatia, trebuie sa-i acorzi atentie: el este cel mai important! Sa exagerezi in formulari (este, presupun ceea ce face si el), dar - foarte important - in orice exagerare sa folosesti formule cu dublu inteles astfel incat sa nu te poata acuza ca "minti", dar sa se simta in acelasi timp magulit. Cred ca suntem romantici iremediabili si ca stim sa aratam asta foarte bine. acum vei spune ca nu sunt corect, insa s-ar putea sa ai deseori impresia ca te inseala. acum depinde si de alti factori decat de zodie, insa asa cum cunosc eu leii (deci cum ma cunosc pe mine), ne place mai mult sa ne afirmam in societate, sa fim in centrul atentiei, poate chiar sa flirtam asa putin numai ca sa ne multumim propriul ego. Ce sfat ti-as da insa este sa nu-i lasi prea des ocazia sa se creada stapan absolut. va deveni tiran nemilos. multa bafta!
  •  
    • 213 mesaje
    28 Feb 2004, 20:07
    0 0
    trt
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    5 Mar 2004, 11:16
    0 0
    Buna Andra.
    Am o relatie cu un Leu de 3 ani si pot spune ca nu l-as schimba cu nimeni.
    A, si inca ceva si eu sunt tot Leu.
  •  
    • 562 mesaje
    5 Mar 2004, 13:53
    0 0
    Leo ce ai spus tu, este valabil si pentru femeile leu. Nu cred ca m-as intelege bine cu un leu avand in vedere faptul ca amandoi suntem la fel de orgoliosi!!!!
  •  
    • 161 mesaje
    5 Mar 2004, 14:51
    0 0
    Haideti ca intre timp am ajuns din nou in iad . rad eu rad, dar nu e rasul meu. L-am bagat pe leutul meu undeva cu maica-sa cu tot. Parca s-a schimbat prea mult in ultimul timp si a devenit si cam prea influentabil. Mi-am luat jucariile si am plecat. Mingea e la el in teren. Gata.
  •  
    • 161 mesaje
    5 Mar 2004, 16:15
    0 0
    Auzi, Leo, o intrebare, daca mai esti intamplator pe aici : cat de mult o iubesti tu pe mama ta si ce ai face pt ea?
  •  
    leo
    • 8 mesaje
    20 Mar 2004, 19:58
    0 0
    Ralu, intrebarea sincer ma surprinde! In viata mea, maica-mea ocupa un loc "normal" adica destul de redus. probabil ca tzine si de parcursul personal, eu plecand de "acasa" la 18 ani iar de atunci nu ma intorc decat in vizite destul de rare si scurte. recunosc, cand eram copil o cam faceam sa sufere si asta chiar imi facea rau mie. acum am inteles ca eu nu pot urma drumul pe care ar fi vrut parintii si ma simt foarte bine asa. au inteles si ei, de altfel! oricum, ca idee generala, pentru mine ambii parinti se bucura de aceeasi consideratie si aceeasi importanta - adica una destul de redusa (la importanta ma refer). sper insa ca eventualii mei copii sa nu faca ca mine. sic! dar DE CE intrebarea asta?
  •  
    • 161 mesaje
    22 Mar 2004, 12:35
    0 0
    Pai cam asa stiam si eu ca ar fi leii, de-aia nici nu ma gandeam ca voi ajunge in situatia de fata. Fostul meu iubit cred ca e exceptia care intareste regula, are momente cand parca e spalat pe creier. A devenit foarte foarte influentabil (sau poate asa a fost si nu am vrut eu sa vad adevarul). Cel mai rau e ca zici ca sufera de sindromul dublei pesonalitati, parca as fi fost cu doi oameni in acelasi timp. Ba imi zicea ca sunt lucrul cel mai important pt el si nu mai conteaza nimeni altcineva, ba ii canta in struna lu' maica-sa pana nu mai putea. Chiar nu-mi pot explica ce se intampla cu el.
    Ne mutasem impreuna la el, mama lui trebuia sa plece din tara, dar s-a tot amanat plecarea pana au inceput certurile la teren deschis. Noi ne-am tot certat, apoi parca s-ar fi trezit la realitate - a zis ca daca nu ne e bine acolo o sa ne mutam in alta parte pana pleaca maica-sa - incepusem sa cautam unde sa ne mutam, dar n-am mai apucat s-o facem impreuna ci m-am mutat singura. Pt ca in noaptea de gratie de 1 martie ne-am certat, ca in telenovele bine-nteles, in stilul caracteristic , pt ca a inceput sa-i ia din nou aparare aleia. Si dupa toata iubirea aia totala am ajuns la ceva de genul "e mama, daca nu-ti convine....care-i problema!".
    Eu chiar nu mai inteleg nimic. Si colac peste pupaza, dupa 3 saptamani in care n-a stiut nimic de mine si n-a dat nici un semn, week-endul asta a inceput sa-mi dea tot felul de mesaje stupide de genul "ma bucur ca m-ai putut da la spate, m-ai inlocuit cu totul, ti-ai gasit fericirea si fericitul...etc". E de-a dreptul nebun! El renunta, alege si tot el se simte inlocuit si data la spate.
    O fi fost iubire adevarata, or fi fost momente de perfectiune, dar deja nu mai am de unde sa platesc pt ele, a crescut pretul prea mult si nu mai pot. Ajung prea sus si cand cad ma lovesc prea tare.
  •  
    • 213 mesaje
    22 Mar 2004, 12:54
    0 0
    trt.
  •  
    leo
    • 8 mesaje
    22 Mar 2004, 14:18
    0 1
    ralu, sunt in viteza dar iti raspund cat pot. ce sa zic? eu sunt leu si de ceva timp sunt cu o leoaica. de 1 martie (sic!) i-am facut o scena de gelozie care a deranjat-o foarte tare. dar asta era dupa doua saptamani in care eu sunam in disperare iar ea ma trata de parca as fi fost asa unul picat in cap care nu avea altceva de facut decat declaratii de dragoste. in fine, de 8 martie i-am trimis un buchet enorm de flori si si-a revenit cat de cat!!! pe 20 martie, m-a sunat finalmente sttid ca eu trebuie sa vin in tara in zilele urmatoare. intr-adevar si ea si eu, avem asa cum zici tu o "dubla personalitate". asta nu inseamna ca amicul tau nu te iubeste! ba da, trebuie doar - daca ai motivatia necesara - sa incerci sa intelegi cum functioneaza si sa faci putina manipulare. e cel putin modul meu de a face. in fine, mai mai "pulsiuni" de spontaneitate care imi salveaza machiavelismul. te pup si numai bine! s
  •  
    • 161 mesaje
    22 Mar 2004, 14:39
    1 0
    lol.leo, singura manipulare care a dat roade mereu la el a fost sa-l las in plata Domnului, sa nu mai stie nimic de mine, sa nu-i mai raspund cu nimic, sa nu mai incerc sa-i explic nimic logi si rational, pur si simplu sa dispar. Si dupa un timp in care el acuza, el se intreaba el isi da raspunsurile si gaseste scuzele....parca are o revelatie si vine plangand si jurandu-se ca si-a dat seama si ca mai vrea doar o sansa sa-mi arate. Si crede-ma ca in patru ani a avut vreo 50 "ultime sanse". In ultimul an, cel putin, ne-am despartit o data la 2 saptamani , pt ca dupa ce-si da seama trece un timp si parca-i ia cineva mintile. Deci e eficient doar temporar.
    Asa ca daca mai stii tu alte metode de manipulare (i.e. cam cum ai putea fi tu pus cu botul pe labe for good!) pleeeeez, have mercy si vinde-mi si mie un pont
  •  
    • 364 mesaje
    24 Mar 2004, 13:51
    0 0
    Actualul meu prieten este leu, fostul meu prieten tot leu..........Au totusi ceva comun: mie mi se pare ca ascund ceva, ca sunt rezervati.