Catre sotiile, iubitele scorpionilor!
-
0 0Buna fetelor! Am si eu nevoie de parerea voastra, crezand eu ca sunteti in masura, avand alaturi de voi mult iubitii scorpion!
Am sa incerc sa fiu succinta.
Am corespondat 3-4 luni cu un scorpion pe net (mail, messenger), timp in care am inceput sa ma indragostesc de barbatul din spatele monitorului, el imi spunea sa-i scriu mult si repede, ca l-am cucerit cu dulcegaria vorbei si cu sinceritatea debordanta, si ca abia asteapta sa vina sa ma cunoasca. El studiaza si lucreaza in alta tara, a mai fost casatorit, sotia parasindu-l pentru un tip cu mai multi bani,deci a suferit enorm. A venit, ne-am intalnit la inceputul lui ianuarie, a fost o seara minunata, in care m-a facut sa ma simt iubita, deosebita, era de parca ne-am fi cunoscut cu mult timp inainte. A fost superb, ca intr-un vis. Urma sa ne intalnim si a doua zi, a treia urmand sa plece inopoi. Nu ne-am intalnit, iar dupa ce a ajuns mi-a trimis un mail in care isi cerea scuze, si imi axplica motivul pentru care nu ne-am vazut: ca a fost un las, ca i-a fost frica de el, de mine, ca ce sa caute el sa aibe sentimente pentru o persoana care este la 3000 de km distanta, ca l-am ametit in pat, dupa ce cu vorba l-am uimit... Ulterior am continuat sa conversam, dar mai rar pantru ca el este super ocupat, iar eu i-am scris la un moment dat ca imi este foarte greu, si ca imi va fi si mai greu dupa ce ne vom revedea, si ca plang ca o idioata.. El urma sa vina in martie, dar mi-a scris ca din pacate in putinul timp pe care credea ca il are va trebui sa plece in alta parte (el calatoreste in mai multe orase, trimis de scoala, cu job-ul) si ca ar fi spre binele meu sa imi vad de viata mea, cel putin pana la vara, ca el stie ca este cumplit sa iubesti pe cineva de la distanta, pe care urmeaza sa-l vezi o data la 6 luni, si ca este spre binele meu, si ca asta este motivul pentru care nu ne-am mai intalnit atunci, si pentru care a ezitat sa-mi scrie un mail. Cam asta este situatia pe scurt, eu sunt berbec, si cand iubesc o fac cu toata fiinta, si m-am indragostit de el nebuneste. Nu pot sa-l uit, nu mi-a facut nimic rau, ci dimpotriva. Ce parere aveti fetelor? Ce naiba simte pentru mine, ma intreb eu!!! Daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi-le pune-ti, si va multumesc din suflet. -

Cam trista situatia insa din cate ii cunosc eu pe scorpioni,sunt genul care de la o anumita varsta isi fac nu una ci mai multe amnte si nu au regrete!
Eu cunosc pe cineva ,insurat ,spune ca-si iubeste sotiainsa nu-i ajunge numai o femeie!
A incxercat sa ma cucereasca dar nu am cedat pt ca nu mi-a placut modul in care priveste el femeile!Adica este misogin!
In cazul tau...cred ca pur si simplu a dat bir cu fugitii...eu stiu?>
Oricum,o mare calitate a scorpionilor este faptul ca auo memorie foarte buna,atunci cand te astepti mai putin e posibil sa te caute! -
Da fetelor, va dau dreptate! Nu sunt o aiurita, nu am crezut in dragoste la prima vedere, am avut o relatie de 7 ani, timp in care i-am fost tipului fidela, nu sunt deloc genul de fata care ajunge usor in patul unui barbat, dar in seara aia totul a venit de la sine, fara intrebari, fara raspunsuri... si sincer s-ar fi stricat totul daca ar fi existat. Si vorbisem pe messenger o groaza, plus mail-uri in care am discutat despre diverse... iar el urma sa plece, si eu stiam. Nu regret nimic, ci dimpotriva... daca ramane in stadiul de experienta, ma bucur ca am avut-o, nasol este ca nu mai are nimeni nici o sansa. Dupa cum spune si el, incerc sa-mi vad de viata mea pana la vara, am iesit cu mai multi, si nu ma intereseaza nici unul... zic eu ca le dau sanse, dar cel mult doua intalniri. Consider ulterior ca-mi pierd timpul, si renunt... si uite asa! Sa nu mai zic de standarde, ca tipul este si super destept (de ex stie cinci limbi straine, o cultura fantastica, pentru ca a calatorit foarte mult...), arata si foarte bine, s-a purtat de n-am cuvinte, ce sa mai zic... m-am indragostit! Si intr-adevar a stiut sa ma faca sa ma simt minunat, si nu ma refer doar la "pat", ci la toate. Va multumesc mult de tot, dar astea cred ca sunt blestemele fostului! Glumesc binenteles, este amuzant si in acelasi timp foarte dureros pentru ca m-am indragostit de cine nu trebuia, iar eu declar ca sunt o tipa cu capul pe umeri si picioarele pe pamant. Va pup pe toate, si mai vorbim, pentru ca am nevoie de obiectivismul vostru!
-
Buna fetelor! Va multumesc pentru parerile voastre, sincer... eu incerc sa-mi vad de viata mea, dar nu merge deloc... barbatul asta ma fascinat, ma intalnesc cu diversi tipi, dat niciunul nu ma intereseaza... si pe masura ce trece timpul, imi este din ce in ce mai greu... Pe de o parte imi vine sa-i scriu, si sa-i spun sa ne vedem fiecare de viata lui... adica sa nu ma mai caute deloc, poate daca as stii ca s-a terminat ... Ideea este ca el se intoarce in Romania abia peste 2-3 ani definitav, si nici o alta relatie nu pot avea... ma tine fara sa vrea legata de el, daca nu mi-ar fi scris (ce am scris eu mai sus) as fi luat-o ca pe o aventura, pentru ca eu imi controlam sentimentele.... dar l-a mancat undeva ... si mi-a scris, iar acum...sa-mi vad de viata mea pana la vara? Va multumesc mult!
-
Draga Ttheoro, iti multumesc pentru cele scrise, cred ca am gresit cand am inceput sa-i spun cat imi este de greu, pentru ca de atunci s-a schimbat situatia, cert este ca il iubesc, barbatul acesta m-a fascinat, deci inteleg foarte bine ce scrii, tot recitesc cele scrise de el dupa ce am fost impreuna (doar o seara, dar IMPREUNA)si sunt sigura ca insemn ceva pentru el, tacerea lui de acum... nu mi-o explic, dar simt ca nu s-a terminat, stiu ca o sa ma caute la vara cand vine in Romania, chiar incerc sa-i ascult sfatul, dar nu reusesc sa ma apropii de nici un alt barbat, m-a lagat de el fara sa vrea, au trecut 3 luni si il iubesc din ce in ce mai mult... incercand sa-l uit. Vorbesti de pasiune... stiu foarte bine, am trait alaturi de el cele mai minunate clipe din viata mea, a reusit sa ma faca sa ma simt speciala... de fapt a fost de vis, si a fost prima si ultima intalnire, sunt convinsa ca o sa ma caute, indiferent daca mai da vreun semn de viata pana atunci. De fapt eu acum saptamani i-am scris sa ma lase sa-mi vad de viata mea de acum incolo, nu doar pana la vara... cu alte cuvinte sa nu ma mai caute, ca nu-i permit sa intre si sa iasa din viata mea cand vrea, cred ca i-am scris astea pentru a putea sa ma rup eu... dar nu am reusit, nu s-a schimbat nimic cu privire la ceea ce simt! Iti multumesc din suflet ca mi-ai scris, m-ai ajutat, si sunt convinsa ca intre un berbecuta si un scorpion poate fi o relatie deosebita, plina de pasiune...! Te pup!
-
Draga Danadeea sunt convinsa ca nu-i pot rezista cand va veni, este si unul din motivele pentru care nu pot incepe o relatie, nu vreau sa ranesc pe nimeni, pentru ca stiu ca atunci cand va veni voi alerga in bratele lui, iar eu nu stiu sa mint sunt foarte sincera, nu pot juca teatru! Acum simt o nevoie nebuna sa-i scriu, sa "vorbesc" cu el... indiferent de ceea ce i-am scris. Stiu ca "ma asculta"...de fiecare data ii scriam cand simteam nevoia sa comunic, iar el imi spunea ca mail-urile mele sunt adorabile... si sa-i scriu tot mai mult. Dar el... scria mai rar, cand nu ma asteptam... Te pup! Dar tu ce mai faci? Esti bine?
-
Nu sunt bine...Cred ca acum sunt mai rau ca niciodata. Si stii de ce? Pentru ca mi-am dat seama ca, desi nu spune asta, insemn foarte mult pentru el. Si inima asta a mea, aflata la acest punct mult deasupra ratiunii il vrea cu o forta inimaginabila...Si nu se poate!!! Si spun NU! in toate momentele in care, singura fiind, ma urasc pentru ca il iubesc...Iar cand il vad...uit sa mai gandesc, uit si cel mai "acru" text de "la revedere" repetat, poate, in mintea-mi cu cateva minute inainte...Si totul devine ceva salbatic, ceva ce cuvintele nu pot descrie si cred ca nimeni neimplicat direct nu ar putea sa inteleaga...
Doamne cat as vrea sa pot da timpul inapoi in dorinta de ocoli momentul in care viata mi l-a scos in cale!... Cat as vrea!!!