eu taur el gemeni
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
25 Feb 2004, 09:280 0Il iubesc dar nu pot sa-l schimb. De fapt nu prea il inteleg dar il iubesc din toata inima. Intr-un fel ash vrea sa renunt la el dar stiu sigur k viata mea nu va mai fi la fel. E un fel de raza de soare care apare din cand in cand si aduce multa caudura in sufletul meu.
Si el ma iubeshte dar intr-un fel tare ciudat. Nici el nu poate sa renunte la mine dar mai are si alte "prietene".
In special una mai serioasa cu care e de doi ani de zile.
Noi suntem impreuna de un an si ceteva luni...bine cu intreruperi.
Acum nu stiu ce sa fac: sa renunt la el sau sa il ashtept sa se hotarasca intre noi doau. -
29 Iun 2004, 10:04Draga iaya,
Si ieu sunt tot Gemeni ca si prietenul tau. Daca crezi tu ca te iubeste, inseamana ca este adevarat caci altfel nar mai fii stat cu tine. Gemenii sunt cunoscuti sa nu prea fie fideli si este tipic la ei sa aiba mai multi prieteni de sex opus. La Gemeni le place libertatea si te-as sfatui sa nu incerci sa-i opui lucruri care ii plac. Dar sfatul meu este sa-l intrebi unde se duce relatia asta. Daca tu te simti tot asa, n-are rost sa-ti mai pierzi timpul. Mai bine gaseste pe cineva care intradevar te face fericita.
Înapoi la: Forum » Astrologie