fecioara-balanta
-
0 0daca tot vb de compatibilitati ...el- fecioara eu -balanta
mere sau ....la gara
-
Sfatul meu e sa stai departe!
Mie nu imi sunt deloc simpatice fecioarele, mi se par false, modul lor de a gandi mi se pare aberant, sunt persoane care nu se maturizeaza, care nu comunica cu partenerul!
Prietena mea cea mai buna e balanta ca si mine
si tocmai i se duce de rapa relatia cu un "fecior"
tocmai din lipsa de comunicare in principal.
Acum, evident ca exista si exceptii, doar de asta sunt reguli!
Numai bine!
Pupicei! -
Si eu te sfatuiesc sincer sa stai cat mai departe...
Fecioarele sunt prea tipicare, prea orbite de propria persoana pe care o cred perfecta ca sa mai aiba timp si pentru cel de aproape.
Dupa un timp , te va face sa te simti haios continua critica pe care o face Barbatul Fecioara.Faptul ca dintr-un intreg vede doar detaliul imperfect nu procentul de 98% care este perfect. -
multumesc fetelor pt ras dar ..........e prea tarziu acum ! Sunt casatorita de un an ...suntem impreuna de aproape 3 , ne intelegem super ....
bineinteles ca mai sunt si unele problemutze de ex , dar pana acum am reusit sa trecem peste
intradevar au ceva probl la comunicare , mai ales ca noi balantele sunt ffff comunicative , prietenoase , calme , darnice ,etc etc ..............ele : fecioarele sunt f incapatanate si ambitioase ....din pacate
ehe ..........noi speram sa avem multyyyyyy ani de acum incolo unul langa celalalt
-
eu sunt fecioara iar sotul balanta.
Vad ca veni vorba aici de comunicare. Balantele vor sa se spuna clar, ele comunica prin cuvinte f clar. Fecioarele nu sunt asa. Cand zice sotul meu hai sa discutam, mie mi se pare inutil pt ca ce aveam de spus, eu am spus, dar altfel, printre cuvinte. La mine se poate subintelege ce am avut de spus, daca stai sa analizezi. La o discutie directa nu voi spune nimic. -
Noelia: poti sa spui te rog mai multe despre relatia cu taurul? de ce e dificila? Si eu sunt balanta si indragostita de un taur, chiar m-ar interesa sa stiu la ce sa ma astept.
On-topic: fecioarele sunt tipicare, perfectioniste, rigide, pe cand balantele cred ca la polul opus. Eu nu ma inteleg cu fecioarele, ma enerveaza comentariile exagerate, critica lor si in general felul lor de a fi
-
Draga libra, taurii au si ei partile lor bune iar la inceput totul a fost ok. Ne-am casatorit dupa nici un an dupa ce ne-am cunoscut si cred ca am gresit deoarece pe parcurs ne-am dat seama ca suntem diferiti desi nu sunt decat 2 ani diferenta intre noi. Taurii sunt familisti, gelosi, materialisti, cu idei fixe si f increzuti. Sotul meu ma vrea o sotie supusa si o gospodina perfecta iar eu vreau sa fac cariera si sa fiu o sotie moderna. Balantele sunt f de societate iar taurii prefera sa-si petreaca timpul mai mult in casa. Chiar am cautat la horoscop compatibilitati balanta-taur si am fost uimita sa citesc exact problemele noastre.
-
Da, de asta mi-e si mie teama..Intr-adevar, el e genul care sta mai mult in casa, dar de fiecare data cand il sun si ii propun sa iesim, e de acord
Materialist e bine intr-un fel ca e, mai echilibreaza balanta
Eu sunt destul de risipitoare cu banii, as avea nevoie de cineva sa ma tempereze sau sa gestioneze finantele. Dar e fidel? Te poti baza pe el? Nu minte? Stie sa isi exprime sentimentele, iubirea, sa te pretuiasca? Astea mi se par mie acum lucrurile cu adevarat importante si in masura in care nu ti se pare ca sunt prea intruziva, poate imi poti raspunde la ele. Mersi mult! -
Draga mea, mie imi face placere sa comunic cu tine mai ales ca esti balanta si eu sunt de parere ca balantele se inteleg f bine intre ele. Taurii sunt f familisti(asta presupune iubitori, fideli, devotati). Eu una sunt sigura ca nu m-a inselat niciodata, ca ma iubeste mult si cateodata si eu am impresia ca ne completam(opusurile se atrag), eu sunt cheltuitoare si el e mai realist si mai strangator(nu e rau). Dar totusi ma deranjesza tare mult ca de cand m-am maritat n-am mai iesit aproape deloc si asta in conditiile in care eram sufletul petrecerilor....
-
fetelor nu am d c sa ma supar !

exact cum am mai spus problema dntre noi este COMUNICAREA si atat
in rest ne intelegem bine , ne restectam , ne ajutam ....dar cateodata tb sa ii smulg cuvintele din gura cu clestele si daca insist se enerveaza
al meu sot nu critica ....nu face afirmatii , nu barfeste ....insa cand este suparat si nervos jicneste fara sa isi dea seama ....dar de cele mai multe ori a reusit sa se abtina , l-am vazut ca nu mai putea tine in el , dar totusi a reusit
sti ce cred eu despre fecioare ? nu le place sa arate ca sufera , sa nu fie compatimiti de ceilalti , le place sa ii oftice , ca sa zic asa , pe cei din jurul lor ignorandu-i pur si simplu , par indiferenti , dar de fapt in sufetul lor ii macina situatia ...
problemele lor nu le place sa le discute cu altii ........
nu-i asa mai fecioarelor?
-
un lucru e sigur: barbatii fecioara sunt foarte atrasi de femeile balanta, pt. ca ele au stralucirea care le lipseste lor cu desavarsire. este valabil si in cazul meu (eu, balanta veritabila), am avut de-a face cu un domn fecioara, care initial parea barbatul ideal, insa ultima impresie este dezamagitoare: sunt niste barbati de care o balanta trebuie sa fuga. ceea ce-i uneste initial, pt. ca la inceput totul pare roz, e de fapt un foc de paie care nu reuseste sa tina relatia.
normal ca regula nu e valabila in 100% din cazuri, dar se verifica foarte frecvent. apoi nu stiu cum s-a nimerit ca am dat peste alti cativa reprezentanti ai acestei zodii si nu-mi mai trebuie!! -
eva-new, sigur ca nu putem generaliza, se poate intampla si sa fie bine; depinde de ce-si doreste fiecare.
inceput? pana cand lucrurile se stabilizeaza si cei 2 ajung la un comun acord. pana cand relatia devine serioasa si planurile de viitor seamana. la asta m-am referit.
si nu conteaza pana la urma zodia, importanta e persoana, nu?