credeti in compatibilitati?
-
0 0buna ma numesc claudia si sunt berbec. prietenul meu e rac si la compatibilitati scrie ca relatia noastra nu are nici un viitor. noi ne am inteles bine dar acum din cauza unor probleme cam scartie. sa fie oare adevarat ca berbecii si racii nu pot avea o relatie normala? ce credeti descpre compatibiliati.v am pupat!!!!
-
pai da, absolutamente cica nu se potrivesc aceste doua zodii...
doar ca mai exista probabil si exceptii, nu?
la mine e exact invers: eu rac, el berbec.
suntem casatoriti de peste 9 ani, impreuna de peste 10. si ne e bine impreuna.
asa ca nu va mai luati dupa compatibilitati si bucurati-va de relatia voastra!
-
buna iti dau un sfat nu te uita dupa compatibilitati ca nu se nimeresc mereu. Depinde de ceea ce iti doresti tu sa stii ca Racii sunt barbatii ideali, sunt parinti exceptionali, sunt romantici, etc. tot ce vrei mai bun la un barbat gasesti la un Rac si sa stii ca sunt fideli. Am o prietena berbec casatorita cu un rac de vreo 30 de ani au doi copii si pot sa-ti garantez ca-s o familie exemplara.
-
Zodia e data de un singur aspect din astrograma: semnul in care se afla in momentul nasterii soarele. Pentru a determina compatibilitatea dintre 2 persoane se iau in calcul muuuult mai multe aspecte. Trage-l de limba despre ora si localitatea in care s-a nascut si incearca sa descoperi mai multe pe www.astro.com - au o sectiune de free horoscopes daca iti faci cont la ei
sa ne zici si noua ce-a iesit