credeti in compatibilitati?

•  
    • 3 mesaje
    21 Nov 2007, 11:17
    0 0
    buna ma numesc claudia si sunt berbec. prietenul meu e rac si la compatibilitati scrie ca relatia noastra nu are nici un viitor. noi ne am inteles bine dar acum din cauza unor probleme cam scartie. sa fie oare adevarat ca berbecii si racii nu pot avea o relatie normala? ce credeti descpre compatibiliati.v am pupat!!!!
  •  
    • 2894 mesaje
    21 Nov 2007, 15:18
    0 0
    mda... dai vina pe zodii pt esecul relatiei
  •  
    • 9367 mesaje
    21 Nov 2007, 16:31
    0 0
    pai da, absolutamente cica nu se potrivesc aceste doua zodii...
    doar ca mai exista probabil si exceptii, nu?

la mine e exact invers: eu rac, el berbec.
    suntem casatoriti de peste 9 ani, impreuna de peste 10. si ne e bine impreuna.

asa ca nu va mai luati dupa compatibilitati si bucurati-va de relatia voastra!
  •  
    • 3 mesaje
    22 Nov 2007, 09:26
    0 0
    merci mult pentru mesaje. eu is mai incapatanata de felul meu si el lasa de la el mereu. asa is berbecii mai incapatanati dar pana la urma cum ati spus si voi mai exista si exceptii ,nu? multumesc! o zi buna
  •  
    • 17 mesaje
    23 Nov 2007, 17:43
    0 0
    buna iti dau un sfat nu te uita dupa compatibilitati ca nu se nimeresc mereu. Depinde de ceea ce iti doresti tu sa stii ca Racii sunt barbatii ideali, sunt parinti exceptionali, sunt romantici, etc. tot ce vrei mai bun la un barbat gasesti la un Rac si sa stii ca sunt fideli. Am o prietena berbec casatorita cu un rac de vreo 30 de ani au doi copii si pot sa-ti garantez ca-s o familie exemplara.
  •  
    • 234 mesaje
    29 Nov 2007, 10:00
    0 0
    Racul si berbecul sunt zodii in cuadratura. Toate zodiile in cuadratura se atrag fizic si nu doar un timp ci tot timpul. Exceptand cazurile cu persoane care au probleme estetice care nu atrag pe nimeni. Eu cred ca atractia asta e absolut necesara, cine nu are cauta in alta parte.
  •  
    • 115 mesaje
    29 Nov 2007, 11:19
    0 0
    Zodia e data de un singur aspect din astrograma: semnul in care se afla in momentul nasterii soarele. Pentru a determina compatibilitatea dintre 2 persoane se iau in calcul muuuult mai multe aspecte. Trage-l de limba despre ora si localitatea in care s-a nascut si incearca sa descoperi mai multe pe www.astro.com - au o sectiune de free horoscopes daca iti faci cont la ei sa ne zici si noua ce-a iesit