premonitii
-
0 0de la o vreme am niste premonitii ciudate, nu sunt vise ci efectiv ca si cum as face ceva eu, nu stiu cum pot sa explic asta, si mi-as dori sa scap de aceste premonitii. macar daca as sti ce trebiue sa fac sa le opresc m-ar ajuta foarte mult. Am sa va dau niste exemple, pe la sfarsitul lunii iulie eram undeva in sudul Italiei si asa deodata mi-a venit in gand ca eu o spal pe picioare pe mama soacra si ii multumesc ca a avut grija de fetele mele cat timp am lipsit de acasa, la vreo doua ore dupa aceea mama soacra a cazut si a facut fractura de col femural, ea fiind aici in tara. Atunci mi-am spus ca e doar o coincidenta dar cat a stat in spital a fost alaturi de ea o cumnata de-a ei, atunci ma gandeam ca trebuie sa ma revansez fata de ea sa-i multumesc ca a avut grija de mama in lipsa mea, dupa vreo doua zile a cazut si ea intr-un magazin si s-a lovit destul de rau la o mana si la un picior, apoi la raza s-a vazut ca are si o fisura la o coasta. Aceasta intamplare m-a speriat foarte tare imi era frica sa ma gandesc la cineva drag de frica sa nu pateasca ceva rau din cauza mea. Cat timp nu am fost acasa simteam cand se imtampla ceva deosebit, de pilda am stiut cand au fost fetele mele si s-au tuns, cand am sunat acasa si am intrebat m-au intrebat de unde stiu ca ele nu aveau de gand sa-mi spuna. Mai sunt ele premonitii din astea mai multe si imi doresc sa nu le mai am ca imi este frica. Ma poate ajuta cineva macar cu un sfat in aceasta privinta?
-
in primul rand incearca sa ti folosesti gandurile , forta lor gandind numai pozitiv,nu le lasa sa faca scenarii negative. apoi, ceea ce se intamp sa privesti ca pe un Dar,esti binecuvantata, alunga frica prin iubire. E frica de ceva necunoscut ce simti tu acum, dar vei fii ok, doar nu te lupta cu ceee esti, ci accepta cu recunostinta.
-
Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului dar si atragi lucrurile la care te gandesti cel mai mult. Daca intelegi asta vei fi dobandit fundamentul intelegerii a tot ce se intampla. Principiul poate fi rezumat
in trei cuvinte simple: Gandurile devin lucruri!
Nu trebuie sa ne monitorizam gandurile pentru ca s-ar putea sa innebunim, dar ne putem canaliza energia catre ceea ce este bine si frumos. -
va multumesc foarte mult de mesaj voi incerca sa gandesc numai pozitiv desi in ultimul timp e cam greu. Banuiesc ca va trebui sa ma obisnuiesc cu acest dar. Daca intradevar este un dar. Eu am 32 de ani si intamplari de genul acesta au inceput sa apara cu vreo 11 ani in urma. Prima ciudatenie a fost ca in seara de dinaintea implinirii varstei de 21 ani am visat ceea ce voi primi cadou, de la logodnicul meu (pe atunci) acum e sotul meu. De atunci mi se intampla destul de des sa stiu dinainte ce vrea sa facem mai departe, cand ne apucam sa facem cate ceva pe langa casa, etc. Un alt exemplu de cand eram departe de ei a fost atunci cand fiica mea cea mica a rasturnat televizorul si s-a lovit la un picior, pai ei nu mi-au spus nimic decat dupa vreo 3 saptamani, in acea zi eu aveam o stare aiurea si nu stiam de ce ma simt asa ciudat, la un moment dat m-am impiedicat "in picioarele mele" adica asa din senin fara sa ating ceva de care sa ma impiedic, in acel moment mi-am dat seama ca ceva s-a intamplat acasa, dupa cateva ore m-am linistit si mi-am revenit.
-
eu cred ca ai o legetura sufleteasca foarte stransa cu familia ta si faptul ca te gandesti la ei mereu iti da puterea sa intuyiesti ce se intampla sau se va intampla. eu zic ca e bine ca ai aceste premonitii. eu am avut o singura data dar nu mi-am dat seama ce sunt. a doua zi mi s-a intamplat cel mai groaznic lucru din viata mea. poate dac stiam ce este puteam sa impiedic acest lucru
-
toate aceste premonitii nu le poti schimba. Chiar daca stii dinainte ce se va intampla nu poti face nimic sa schimbi ceea ce trebuie sa se intample, am invatat din propriile mele experiente. Toate aceste premonitii te pregatesc intr-un fel pentru ceea ce trebuie sa se intample. Am avut o astfel de presimtire pe care am incercat sa o schimb, adica sa nu se intample cum am presimtit si nu a mers. Am stiut cu o zi inainte ca voi avea un accident de munca, a doua zi m-am invoit de la servici, dar s-a intamplat sa ma accidentez acasa. Ceea ce am presimtit s-a intamplat chiar daca eu am incercat sa evit.
-
Si eu am presentimente de-astea! Sau ce-or fi. Spunea cineva mai sus cum ca "provoci" evenimentele astea gandindu-te la ele.. nu cred sa fie asa. Eu, spre exemplu, oricat as incerca sa ma autoconving ca e numai imaginatia mea, tot se intampla. O data am presimtit ca voi intalni controlori in autobuz, iar pe ruta aia nu merg niciodata dar niciodata controlori, am zis ca am luat-o razna si cand am urcat.. hop "biletul, va rog"
Tre sa recunosc insa ca ma ajuta "capacitatea" asta sa depistez subiectele la examene
si imi iese destul de bine.. -
au aparut din nou aceste premonitii si nu stiu sa le interpretez. Ce sa ma fac fetelor nu mai pot, ma simt groaznic. Aseara in jurul orei 18 m-a apucat asa un rau din senin, pana atunci nu aveam nimic s-a intamplat asa deodata, mi s-a pus o piatra pe inima si nu m-a slabit nici acuma. Stau bine cu sanatatea deci nu e o problema de sanatate, e o chestie ciudata si pana nu se intampla ceva nu ma slabeste. Stiu doar ca se va intampla ceva, dupa cum ma simt nu va fi ceva de bine. Am incercat sa caut explicatii si mai ciudat este ca am descoperit ca asa se simt animalele inainte de cutremur. Adica neliniste, agitatie si imi vine sa plec sau sa ma ascund undeva, sa fiu in siguranta. Am nevoie de ajutor si nu stiu unde l-as putea gasi.
-
Daca trebuie sa se intample ,se va intampla !Asa ca ,doar speranta si sentimentul ca se implineste voia Domnului trebuie sa iti dea putere sa accepti orice va fi.De multe ori ,pentru ca s-a intamplat sa fie cum ai banuit ,te gandesti ca iar va fi ceva ,si te sperie numai gandul ,dar orice ai face ,nu ai puterea sa impiedici ,decat poate doar sa ai o premonitie falsa ,sau sa nu fie atat de grav !Sau chiar sa fie grav ,dar sa fii pregatita ..pentru ca te asteptai !Sa fie bine ,iti doresc!Si strangerea ta de inima sa fie doar ...o mica ingrijorare !SARBATORI FERICITE ,si sa ai parte numai de vesti bune!
-
mama mea are astfel de presentimente sau mai bine zis simtiri... nu stiu cum se numesc exact...
ai mei de 11 ani sunt plecati 11 luni pe an... dar mama stie tot ce se intampla cu fratii ei, cu noi, copiii, cu toata lumea...
uneori nu vrem sa-i spunem ca sa nu-si faca griji, dar ea stie fara sa -i spunem noi...
mi-e si frica cand patesc ceva sa nu ma simta si sa nu sune...
imi simte si starile psihice, stie daca sunt vesela, trista, etc...
ei ii cam este frica de capacitatile ei paranormale, pentru ca e din fire f prgamatica si rationala...
si mai si viseaza, dar ca si tine, numai cand e ceva de rau...
de-aia ea incearca sa nu se gandeasca... totusi nu cred ca asta e solutia... trebuie sa ne gandim numai la bine, sa determinam cu puterea gandului sa ni se intample lucruri bune...
sunt capacitati paranormale - unii ar zice ca sunt perfect normale - ale creierului uman...
trebuie sa inveti sa ti le controlezi si sa nu gandesti niciodata rau... -
ceva s-a intamplat dar cred ca nu e totul. Am fost chemata la un interviu si mi-a fost propus un post la care nu visam sa ajung. Dar nu e totul pentru ca tot mai am acea piatra pe inima si nu ma lasa. Multumesc de mesaje sper sa ma ajute. Ma straduiesc sa gandesc numai pozitiv, desi e cam greu .
-
Ehee!
Pai asta e ...vezi?? nu te asteptai la asa ceva ....
Nu stiu cat te ajuta!Dar iti zic!
Acum ...multi ani eram si eu nehotarata ..cu serviciul...nu imi spunea sufeltul sa fac pasul ,dar...l-am facut!!
Acum ..stiu ca strangerea aia de inima era ca ..nu era serviciu .. tocmai... dupa sufletul meu ..si totusi acum stiu ca am invatat multe lucruri...si chiar ma bucur ca am avut acea experienta .Stii de ce ? Ptr ca acum ..fac comparatie cum era la vechiul loc de m-ca!
GANDESTE POZITIV!
SI SARBATORILE SA FIE ASA CUM LE-AI VISAT! -
multumesc fetelor pentru sfaturi sa stiti ca ceva a mers, adica nu a fost asa de rau cum presimteam eu. Sarbatorile nu au fost asa cum mi-am dorit dar au trecut cu bine. Sper sa reusesc si mai departe sa gandesc numai pozitiv si sa nu ma mai tem de ceea ce mi se intampla. De curand am intrat la servici, imi ocupa mult timp si nu mai am timp sa ma gandesc la prea multe. Acum trec toate mai usor adica le las sa treaca asa cum vin. Mai am premonitii din alea ciudate dar acuma gandesc pozitiv si ma rog sa fie de bine.
-
buna,
si eu am avut aceste trairi-in general in vis care devin realitate mai devreme sau mai tarziu
o data am avut o "stare ciudata",cand eram in oras la o cafea cu o amica-atunci cand prietenul meu a avut un accident rutier,care s-a petrecut in saptama urmatoare
am invatat sa-mi ascult intuitia si sa incerc sa avertizez pers in cauza.