Barbatul fecioara
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Feb 2004, 18:510 0Despre Adam fecioara, ce parere aveti?
Eu....of....sunt leu, si barbatul viselor mele este fecioara. Tot ce se spune la compatibilitati, tipa la noi NU !!!! -
25 Feb 2004, 18:51Daca vrei sa stii cum e un barbat fecioara cauta pe un site de profil caracteristicile zodiei (ex. eastrolog.r
.Prietenul meu e fecioara si i se potrivesc marea majoritate a chestiilor pe care le-am gasit acolo.De exemplu: e obsedat de munca, trebuie sa-si bage nasul in tot ce fac si sa-si dea cu parerea, e destul de pisalog...Nu e asa rau cum suna dar de astea mi-am adus aminte!In compatibilitati nu prea cred pentru ca eu sunt Pesti si unii zic ca ne potrivim perfect, altii ca nu ne potrivim deloc.Si sunt cu el de 2 ani.Asa ca...
Nu te mai gandi ca n-o sa mearga.Incearca si-o sa vezi daca merge sau nu. -
25 Feb 2004, 19:12Asa e, asa e si el, pisalog, desface firele nu in 14, ci in 114. Tine minte orice amanunt. E sensibil, tandru, atent.
Sper sa mearga, si noi suntem de vreo 2 ani, numai ca avem o poveste foarte interesanta. Nu prea am fost impreuna fizic vorbind in perioada asta. Dar si cand am fost....am fost...daca ma intelegi ce vreau sa spun.
Suntem firi foarte diferite, eu mai zapacita, jucausa, alintata, sunt Leu. El e mai serios, mai linistit...mai introvertit as putea spune. Cred ca ne fascinam unul pe celalalt. Cel putin in "acel spatiu" suntem facuti unul pt celalalt.
Imi place ca e destept foc, sta si cantareste lucrurile. Nu prea e el vorbaret, dar face multe.
Multumesc de raspuns, si numai bine iti doresc. Mai vorbim. -
14 Mar 2004, 21:51BARBATUL FECIOARA E OBSEDAT DE MUNCA LUI.se dedica total muncii sau studierii."fecioara"mea e la a 3 facultate si lucreaza la doctorat.cind vrei sa vina pe la tine e ocupat ca are de lucru la un articol sau are miine examen.
e tandru,duios,mamos.dar dupa dulcegarii pleaca la munca.
eu sper sa se opreasca din invatat ca sa ajunca si la practica.
in pat cam timid,dar pe urma ii prinde gustul.
e fidel.
Înapoi la: Forum » Astrologie