m-am visat mireasa-mor?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
16 Nov 2007, 14:050 6conform parerilor babesti daca te visezi mireasa o sa mori...eu am visat ca eram imbracata in mireasa si urma sa fac nunta cu iubitul meu dar aveam o rochie oribila fara voal eram nemachiata si necoafata si nu mai aveam timp de niimic...un vis cam ciudat...si neplacut as putea spune...deci....ce inseamna?
-
16 Nov 2007, 15:34Stiam ca nu e bine ,dar nu ca o sa mori!Iti trimit interpretarea din dictionarul de vise ,dupa cum o sa vezi difera ,asa ca eu zic ca o sa fie bine.Pupici!
MIRE/MIREASA: capacitate de a-ti asuma responsabilitati sociale, nevoia de a te supune unor reguli deja incetatenite sau impuse prin traditie.
• mireasa, mire, domnisoare de onoare: daca te visezi mireasa, mire sau domnisoara de onoare vei avea parte de dezamagiri;
Mireasa - Semn bun, de impacare sufleteasca, liniste in casa -
16 Nov 2007, 20:32nu se intampla nimic ! si eu m-am visat mireasa in urma cu cativa ani si inca traiesc !
-
19 Nov 2007, 08:37multumesc pt raspuns....m-ati mai linistit...si uite ca am supravietuit
-
23 Nov 2007, 16:46depinde si in ce context visezi. eu cand era cu cateva luni inainte de nunta, normal ca ma visam mireasa, si urat, nu asa. ca erau probleme, ca nu ma mai maritam
Înapoi la: Forum » Astrologie