femeia balanta-barbatul taur

•  
    • 886 mesaje
    11 Nov 2007, 15:17
    0 0
    Cum se inteleg aceste doua zodii intr-o relatie? Sunt ele compatibile? Cunoasteti cazuri fericite?
  •  
    • 199 mesaje
    11 Nov 2007, 18:34
    1 0
    Prima mea iubire af ost cu un Barbat Taur.Si da, ne-am potrivit si ca pasiuni si fizic.Pot sa iti spun ca relatia noastra s-a terminat pentru ca eu l-am mintit .Chiar daca in acel moment iubirea noastra a ramas la fel de mare , el nu m-a iertat si totul s-a terminat.Deci cred ca exista compatibilitate intre aceste zodii.
  •  
    • 20 mesaje
    11 Nov 2007, 18:37
    1 0
    In zodiacul chinezesc se spune ca se inteleg cu conditia ca taurul sa cedeze in favoarea balantei.Dar din experienta proprie lucrurile nu stau chiar asa.Daca se fac compromisuri crice e posibil
  •  
    • 886 mesaje
    11 Nov 2007, 19:07
    1 0
    cum in zodiacul chinezesc? pai stiam ca in zodiacul chinezesc nu exista taur, balanta..ci porc mistret, oaie..si ca depinde de anul nasterii. spune-mi si mie te rog cum e, chiar sunt curioasa.

Sibilica, ati fost mult impreuna? te intreb pentru ca mie imi place un taur, nu suntem impreuna, dar as vrea sa stiu daca e de cursa lunga si daca ar merge sa fac eu primul pas sau sa am rabdare, sa il las pe el..
  •  
    • 199 mesaje
    12 Nov 2007, 18:50
    1 0
    Buna Libra,
    Am fost impreuna 2 ani, atunci parea mult...
    Da, cred ca taurul este un partener de cursa lunga, tine mult la persoana de langa el si ii arata prin gesturi, prin cuvinte.E o persoana cu care te poti simti bine si in societate si in intimitatea caminului.
  •  
    • 290 mesaje
    12 Nov 2007, 19:23
    0 1
    cred ca barbatul taur e stabil, poti avea incredere in el, insa ar trebui sa-l lasi pe el sa incerce primul pas. sunt orgoliosi, foarte incapatanati, dar de cursa lunga cum spui tu.
    si eu sunt balanta, a facut mare pasiune pt mine un taur, insa din pacate n-a fost reciproca. si avea multe calitati, insa incapatanarea si orgoliul erau pe masura.
    insa daca iau o decizie nu prea se mai schimba in idei, chiar daca intorci lumea cu fundul in sus ca sa-i convingi ca nu e asa cum cred ei.
    per ansamblu, merita, insa daca il lasi pe el sa ia initiativa. daca observa ca il placi, ar fi in stare sa nu-ti raspunda cu aceeasi moneda, numai pt ca nu vrea.
    parerea mea....
  •  
    • 33 mesaje
    12 Nov 2007, 20:02
    0 0
    Ai mei sunt asa si au o relatie de invidiat.Daca taurul lasa putin de la el este armonie perfecta.
  •  
    • 886 mesaje
    14 Nov 2007, 00:28
    0 0
    hmm..ok..deci sunt sperante..problema e ca el a fost cu o tipa gemeni, si inca are rani, din cate se pare.
  •  
    • 19 mesaje
    14 Nov 2007, 23:27
    0 0
    se poate calcula imediat compatibilitatea zodiilor pe afluacum (dati search si intrati e site). iti da orice combinatie vrei si informatiile sunt chiar misto si complete..pe mine m-au ajutat
  •  
    • 886 mesaje
    15 Nov 2007, 12:14
    0 0
    da, m-am uitat. dar ei tot de pe eastrolog.ro au luat zodiacul..plus ca informatii teoretice am destule, ce ma intereseaza este experienta propriu-zisa cu aceste "specimene"