m-am trezit fff speriata din somn

•  
    • 259 mesaje
    10 Nov 2007, 00:18
    0 0
    eeeeeee 12 noaptea si m-am trezit foarte speriata . am visat ca am ajuns "acasa" , dar eram acasa la ai mei eu nu mai stau acolo de 7, 8 ani , si am gasit acolo lume multa. deci se facea ca veneam de la o intalnire cu cineva un barbat cu care imi propusesem eu sa am o aventura de o noapte ( in semn de razbunare pe iubitul care imi dadea de zor mesaje pe telefon in timp ce eu aveam aventura ) mesaje in care de altfel imi spunea ca relatia noastra nu o sa mearga nici cum . aventura s-a consumat ( asta stiam eu in vis nu am vazut-o , simtit-o ) , dupa care m-am imbracat mi-am luat inele si am pus bratara pe pat (bratara gasita acolo , deci am pus-o la loc)
    deci am plecat , mi-am luat masina si copilul( nu stiu cum a aparut acolo copilul ) si plecasem spre casa , masina e noua dar in vis nu mergea , parca trebuia impinsa , la un moment dat observ pe strada oameni care stateau pe jos culcati , oameni saraci pe care eu incercam sa ii evit cu masina mea puturoasa , misunau precum sobolanii .
    ma rog, ajung acasa la ai mei si acolo era un nene politist , mama , tata , sora, matusa ( plecata din tara). erau toti adunati si alarmati . cineva le intrase in casa un hot ( mentionez ca acest aspect al visului se repeta de foarte m,ulte ori in noptile mele ( cel cu hotul in casa care vine , pune mana pe ceva si pleaca in ciuda impotrivirii mele , eu tin de usa , el se impinge intra , ia si pleaca )
    intre timp imi suna telefonul , era fiica mea care plangea , o uitasem in masina , am luat liftul si am coborat sa o scot din masina , moment in care am inceput sa ma trezesc simtind ca parca totul este adevarat
  •  
    • 377 mesaje
    10 Nov 2007, 13:59
    0 0
    incearca www.vise.ro
  •  
    • 1094 mesaje
    11 Nov 2007, 14:06
    0 0
    Contradictiile..fricile tale , cauta sa le identifici si sa le vindeci.