copii in vis

•  
    • 698 mesaje
    6 Nov 2007, 12:46
    0 0
    buna!
    eu tot visez in ultima vreme copii. ca sunt ai mei . ii visez mici, apoi mari. ultimul vis era ca avem un baietel mic pana intr-un an...care asa deodata m-am trezit ca avea cam 6-7 ani si nu intelegeam nimik. apoi iar deodata ca avem o fat amare de acum vreo 12-13 ani si o imbracam sa mergem la bunici. cand am intrat in alta camera vad alta fetita un pic mai mica, adik acum cea de-a doua avea cam 12-13 ani si cealalta 17-18. imi aduc aminte ca pe a doua o chema simona si parca pe prima alexandra nu mai stiu sigur. si simona nu vroia sa mearga la bunici, dar pana la urma s-a imbracat si ea. apoi s-a dus faza cu bunicii si eu am condus-o pe cea mare, pe alexandra la usa casei unde o asteptau amicii ei si pur si simplu mi-au dat lacrimile...un fel de fericire nu stiu. dar stranui e ca parca ma simteam singura, parca un tata nu exista pt copii mei si eu tot tanara ca acum eram.
    iar copiimici visez des...ba ca e al meu, ba ca cineva nu si-a mai vrut copilul si l-am luat eu pt ca iubesc copii la nebunie.
    voi ce parere aveti?
    cel mai groaznic cosmar a fost acum vre-un an jumate cand am visat ca aruncam copii de fasa la gunoi si apoi am facut un avort in realitate
    are idee cineva ce o fi?
  •  
    • 87 mesaje
    7 Nov 2007, 13:06
    0 0
    Copil - Daca sunt mai multi, nu e semn bun; daca se naste un prunc, inseamna moarte; daca plinge e semn de boala in familie; daca il legeni, nu-ti face sperante mari cu privire la afacerea in curs; daca ride vei primi o veste ce te va intrista; daca e in fata, iseamna sanatate si bucurie; daca se joaca e semn bun, situatia materiala se va imbunatati
  •  
    • 3036 mesaje
    12 Nov 2007, 20:00
    0 0
    anduzza, visele astea inseamna ca trebuie sa te mariti si sa faci copii.
  •  
    • 2894 mesaje
    13 Nov 2007, 10:35
    0 0
    buey adelina, ia mei termina dom'le cu toate prostiile astea. pai daca ar fi sa traduc ultimul meu vis conform dictionarului tau ar trebui sa imi moara cineva apropiat, sa mi se duca in poienita afacerile dar sa am sanatate si bucurie. cum plm vine asta?
    hai ca m-ai enervat de la prima ora
  •  
    • 1094 mesaje
    13 Nov 2007, 18:12
    0 0
    Cu exceptia cosmarului, restul par franturi de amintiri din alte vieti.
  •  
    • 698 mesaje
    15 Nov 2007, 12:42
    0 0
    donna parca visam eu nu tu