copii in vis
-
0 0buna!
eu tot visez in ultima vreme copii. ca sunt ai mei . ii visez mici, apoi mari. ultimul vis era ca avem un baietel mic pana intr-un an...care asa deodata m-am trezit ca avea cam 6-7 ani si nu intelegeam nimik. apoi iar deodata ca avem o fat amare de acum vreo 12-13 ani si o imbracam sa mergem la bunici. cand am intrat in alta camera vad alta fetita un pic mai mica, adik acum cea de-a doua avea cam 12-13 ani si cealalta 17-18. imi aduc aminte ca pe a doua o chema simona si parca pe prima alexandra nu mai stiu sigur. si simona nu vroia sa mearga la bunici, dar pana la urma s-a imbracat si ea. apoi s-a dus faza cu bunicii si eu am condus-o pe cea mare, pe alexandra la usa casei unde o asteptau amicii ei si pur si simplu mi-au dat lacrimile...un fel de fericire nu stiu. dar stranui e ca parca ma simteam singura, parca un tata nu exista pt copii mei si eu tot tanara ca acum eram.
iar copiimici visez des...ba ca e al meu, ba ca cineva nu si-a mai vrut copilul si l-am luat eu pt ca iubesc copii la nebunie.
voi ce parere aveti?
cel mai groaznic cosmar a fost acum vre-un an jumate cand am visat ca aruncam copii de fasa la gunoi si apoi am facut un avort in realitate
are idee cineva ce o fi? -
Copil - Daca sunt mai multi, nu e semn bun; daca se naste un prunc, inseamna moarte; daca plinge e semn de boala in familie; daca il legeni, nu-ti face sperante mari cu privire la afacerea in curs; daca ride vei primi o veste ce te va intrista; daca e in fata, iseamna sanatate si bucurie; daca se joaca e semn bun, situatia materiala se va imbunatati