Ghicit in carti, cafea...

•  
    • 211 mesaje
    31 Oct 2007, 20:00
    0 0
    Sper sa nu vi se para absurd. NU am fost niciodata la o ghicitoare sau ceva de genu', insa as fi tare curioasa sa vad cam ce mi-ar zice...

cunoasteti pe cineva de incredere si cu preturi acceptabile?

va multumesc mult!
  •  
    • 1094 mesaje
    1 Nov 2007, 16:25
    0 0
    Indiferent unde o sa ajungi, sa stii ca nu exista viitor prestabilit, decat potential care sta in tine. Tu alegi daca te lasi in voia sortii sau iti creezi singura viitorul asa cum vrei tu.
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Nov 2007, 18:03
    0 0
    ati inebunit ? eu nu cred in asa ceva nici sa ma pici cu ceara
    viitorul tau este de mult scris si sigur nimeni , in afara de d-zeu nu are cum sa il afle
  •  
    • 125 mesaje
    1 Nov 2007, 22:03
    0 0
    Nu am putut sa ma abtin sa nu scriu.

Eva_new nu pot sa fiu de acord cu tine.Bineteles, fiecare are opinia lui, nu am nimic de comentat in privinta asta.

Nu pot fi de acord ca destinul nostru e scris undeva , ca avem un destin sigur.De acord suntem predispusi spre anumite lucruri, dar fiecare dintre noi avem liberul arbitru.Prin deciziile pe care le iei acum, iti poti schimba viitorul..Ori daca viitorul ar fi scris undeva si noi nu mai putem face nimic in privinta asta, nu am mai evolua, nu?

In privinta ghicitului...ce sa zic..Am fost si eu acuma vreo 2 ani la cineva sa imi ghiceasca in cafea si spre surprinderea mea (ca si eu eram f sceptica) mi-a spus anumite detalii care nu ar avea cum sa le stie.Dar..in ceea ce priveste viitorul, nu mi s-a intamplat nimic din ce a spus ..sau cel putin nu..inca
  •  
    • 211 mesaje
    3 Nov 2007, 00:10
    0 0
    Ankaa, mi-ai putea recomanda "ghicitoarea ta"?
    nu de alta, dar chiar sunt f curioasa sa ajung la cineva....
  •  
    • 125 mesaje
    3 Nov 2007, 22:20
    0 0
    Unhappy, ti-as recomanda-o, dar nu sunt din Bucuresti .
  •  
    • 211 mesaje
    4 Nov 2007, 14:25
    0 0
    Dar de unde esti?
  •  
    • 125 mesaje
    4 Nov 2007, 20:09
    0 0
    Dintr-un mic oras, din Vaslui . Tu?
  •  
    • 211 mesaje
    6 Nov 2007, 22:22
    0 0
    Eu stau in Bucuresti, dar orasul natal e galati...parintii sunt inca acolo
  •  
    • 125 mesaje
    8 Nov 2007, 14:13
    0 0
    Da? Si parintii mei au locuit ani buni in Galati da s-au intors in orasul natal inainte de a ma naste eu.

Ti-ai gasit pana la urma pe cineva care sa iti ghiceasca in cafea? pupici
  •  
    • 377 mesaje
    10 Nov 2007, 13:57
    0 0
    fetelor sa nu credeti in ghicit si alte prostii , din propria experienta am fost si eu ,mi-a spus numai prostii si am mai constatat un lucru: atrageam numai oameni rai,nepotriviti si in loc sa ma duc la biserica ,ma duceam la o "tanti" care imi ghicea. Ma duceam sa caut raspunsuri false ,presupuneri si fugeam de situatie! Cine se duce la asa ceva si crede credinta lui deja s-a pierdut!!! pup dulce
  •  
    • 17 mesaje
    26 Nov 2007, 22:54
    0 0
    iti urez sa gasesti o ghicitoare adevarata, adica una din aia care are darul acesta, care chiar vede si stie sa interpreteze ce vede in cafea. Iti povestesc o chestie ce mi s-a intamplat cu vreo 4 ani in urma, mentionez ca nu sunt o ghicitoare, e pura intamplare. Eram intr-o zi la o prietena la cafea, vorbind despre ghicitul in cafea si despre ce este adevarat in in asta am decis sa rasturnam ceasca cu zat si am lasat sa se usuce. Cand m-am uitat in cana mea nu am vazut mare lucru niste cifre ceva figurine etc. dar nimic ce sa pot interpreta, in schimb cand m-am uitat in cana ei am vazut mult mai clar, am vazut ca va avea o calatorie indepartata, ca se va intalni cu persoane importante, ca va avea noroc si ca va rezolva ceva cu acea calatorie. Atunci am ras amandoua de ceea ce s-a vazut in cana ei de cafea. Ea nu avea in plan sa plece asa departe in acea perioada, dupa vreo saptamana prietena mea plecase din oras, destul de departe si s-a intamplat sa-i mearga cum ii citisem in cafea. Atunci nu am facut noi legatura cu cafeaua, ci intr-o alta zi cand eram amandoua la cafea. Si am ramas amandoua surprinse ca s-a intamplat sa se adevereasca, dar nu a tinut mult pentru ca am mai incercat sa citim in cafea si nu am mai vazut mare lucru. Asa ca nu se stie niciodata, daca cafeaua nu vrea sa-ti spuna ceva degeaba incerci.