vis cu fostul patriarh teoctist :(
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
29 Oct 2007, 15:330 0buna,
va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta cu o interpretare. visul acesta mi-a dat o stare foarte ciudata , trezindu-ma in timpul noptii...chinuindu-ma apoi sa readorm.
in vis eram in mitropolia din bucuresti unde parintele galeriu era in cosciug, cu picioarele spre usa, un vant usor batand dinspre altar..astfel incat ii ridica parul. la interval de cateva minute ( nu-mi amintesc daca s-a mai intamplat ceva intre timp), in cosciug era fostrul patriarh teoctist. mi-am dat seama in vis ca fusese deshumat, dar corpul era intact. vedeam f clar in vis epitaful de pe mormantul lui unde scrie "aici odihneste intru asteptarea invierii" , iar tatal meu imi spunea "eu cred ca o sa invie"...foarte calma eu ii explicam tatalui meu ca nu se poate, pt ca a stat atata timp sub pamant si ar fi imposibil. in acest timp pe langa cosciug a venit un batran, cam uscat, care s-a dus la capataiul teoctistului unde a inceput sa-l traga de barba, repetand " e al meu, e al meu, nu vi-l dau" pana la punctul in care a reusit sa-l ridice pe teoctist in fund, in cosciug. in acest moment m-am trezit f speriata...
ma poate ajuta cineva cu o interpretare?
va multumesc si va urez o zi frumoasa! -
30 Oct 2007, 12:51pai...
a murit mai intai patriarhul neoficial al bisericii: parintele Galeriu.
apoi a murit patriarhul oficial, Teoctist.
in ultimele luni s-a tot vorbit despre moastele sfintilor - sfanta Paraschiva, sfantul Dumitru cel Nou, sfantul Ioan Gura de Aur - si despre cum se inghesuie lumea sa le atinga...
eu cred ca in mintea ta s-a facut un mixaj din toate astea - de aici si visul cu pricina. -
30 Oct 2007, 15:45Si eu la acelasi lucru m-am gandit. Probabil ultimele evenimente au fost motivul, doar ca a fost extrem de infiorator, iar ultima imagine, cu parintele Teoctist in fund, in cosciug, m-a terifiat...
Iti multumesc!
Înapoi la: Forum » Astrologie