Barbatul capricorn
-
0 2BUna!
As dori mult sa aflu,de la toate fetele care scriu aici si care au cunoscut b.capricorni ,cum erau?
Sau poate din teorie ? Cu toate ca ma intereseaza mai mult din practica
Multzam! -
Eu am cunoscut numai capricorni si din ceea ce am observat ca au in comun este faptul ca sunt putin secretosi,rezervati in general!
Actualul meu prieten este capricorn,suntem impreuna de 2 ani si pot spune ca iese cu mult din "tiparul"celorlati capricorni pe care i-am cunoscut pana acum.
Adica,este f.generos,foarte fidel si sufletist,familist convins si un adevarat luptator!
Ce ma enerveaza este ca uneori uita sa mai zambeasca,adica munceste mult si asta ca sa ne fie bine!
Pot spune ca nu-mi lipseste nimic d.p.v. material alaturi de el si ca el se simte bine numai atunci cand sunt eu bine!
Ceilalti...hm,erau putin cam perversi,cred ca viata si experientele i-au adus acolo dar in general nu-si doresc decat pe cineva fidel si iubitor langa ei!
Totul e sa nu il minti pt ca se infurie si devine moracanos,in cazurile bune ..in cazurile rele...nici nu vreau sa ma gandesc!
Poate mai veniti cu completari,eventual sfaturi...cum sa fac sa-l "indulcesc" putin?
Nu spun ca nu are simtul umorului,chiar e f.dezvoltat dar prefera in majoritatea cazurilor sa ne petrecem timpul singuiri,fara altii dupa noi! -
Eu sunt inconjurata de barbati capricorni: sotul meu, seful meu,2 colegi, prieteni de familie. Cred ca este cea mai buna zodie pentru barbati.Sunt de nota 10 si in familie si in colectiv. Inca nu am auzit de capricorn care sa insele!! Toti cei pe care ii cunosc eu sunt foarte buni familisti, tatici si soti nemaipomeniti!
Una din caracteristicile pe care le admir este calmul cu care reusesc sa rezolve orice problema.
In concluzie: fetelor cautati barbatii capricorni !(flacai nu casatoriti, daca doriti sa aveti succes) -
Mda...la partea cu fidelitatea chiar scrie si-n carti despre ei ca sunt foarte fideli!
Acum ideea este ca el trebuie sa te iubeasca si nicidecum sa aiba cine-stie ce interese...
Sunt insa si capricorni aventurieri,ca la orice zodie(nativi care au minus calitatile de baza)am vazut o groaza la anunturi de matrimoniale!
In general astia sunt cei pe care i-a prin varsta de 30 de ani si ...poate ca sunt complexati de cefva sau chiar timizi!
Eu cand l-am cunoscut pe prietenul meu,am vazut ca era putin camn timid si l-am incurajat!
Va spun un lucru
aca nu-i dai de inteles ca-l placi el nu va innainta in relatie,adica se poate retrage foarte usor! -
hmmm..barbatul capricorn este unul ff complex si este as in cele mai neasteptate domenii.p mine ma uimeste p zi ce trece.si e adv k este extrem de fidel. mi-e imi place enorm k jtie sa ma rasfetze si sa ma impulsioneze d fiecare data cand am nevoie,dar jtie cand am nevoie si de singuratate.totul e perfect alaturi de el.singurul lucru p care sa nu-l faci: NU-L MINTI!!descopera intotdeauna adv si nu mai are incredere cu adv in tine niciodata
-
Eu am cunoscut unul.
Inteligent. meticulos, stie ce vrea, si isi atinge scopul cu orice pret. Deci _nu_ te pune in calea lui... ca n-o sa-ti placa rezultatul. O mare capacitate de munca, rezistenta la stress, tenacitate... o vointa feroce as putea spune.
Al meu era un tip cam rece, dar puteam conta pe el pentru orice.. problema serioasa. Prietenul la nevoie se cunoaste...
Al meu era si foarte pasional.. in anumite momente.. dar asta cred ca depinde de relatia dintre voi... si de persoane...
Nu cred ca sunt 2 capricorni la fel in lume
-
salutare la toata lumea.
sunt casatorita de 4 ani cu un capricorn si pot spune ca intradevar este adevarat tot ce se spune referitor la fidelitatea capricornului. Deasemeni este un familist convins, `un sot si un tata foarte iubitor.Totodata ceea ce nu prea s-a spus este ca barbatul capricorn este foarte gelos si suspicios chiarsi atunci cand nu i se dau motive.Prefera sa munceasca el si sa intretina familia si astfel sotia sa stea acasa unde , considera el, e ferita de orice "tentatii".Nu va recunoaste acest lucru chiar daca i se vor aduce acuze. -
Pe masura ce am vazut cum sunt barbatii din celelate zodii am ajuns mereu la concluzia ca tot al meu capricorn emai bun!
Si ai dreptate draga pmichelle..fiecare e unic,nu poti spune ca seamana dar au niste calitati pe care probabil ca le gasesc acele femei care iubesc armonia,siguranta si fidelitatea!
Pe zi ce trece iubirea lui este mai mare,el are conceptia ca alaturi de prietena/sotie ar trebui sa te simti din ce in ce mai bine si mai apropiat ,nu se va plictisi de tine!
Si cum suntem amandoi capricorni,ne intelegem suuuper!singurul lucru care ne face sa ne certam e faptul ca el se supara din nimicuri,e sensibil dar daca stii sa-l convingi ca vei fi cu el orice s-ar intampla,te iubi si mai mult!
Eu sunt multumita de al meu! -
Vreau sa-ti spun ca Capricornul meu are o problema cu iesitul cu prietenii!!!
Parca e disperat.Nu poate sa stea in casa,tot timpul trbuie sa ne intalnim cu cineva,numai singuri sa nu fim.Si ma scoate din sarite chestia asta...
Oricum eu care-s mai iubareata si calda,il vad cam rece fata de mine(mai bine zis rezervat).Si am senzatia ca nu simte nimic pt mine