Despre femeia Rac
-
0 0Bunã evelor,
ce ziceþi vã bãgaþi la un nou subiect? -
Draga mea Carmella,
Eu personal te înþeleg racii ºi gemenii nu s-au înþeles niciodatã, mama mea a fost în zodia gemeni niciodatã nu i-am înþeles firea era numai pentru ea.
Cm spui tu ! ºi eu am avut o experienþã neplãcutã cu un fost ºef de al meu, bineînþeles, este în aceeaºi zodie ca ºi tine.
Te sãrut. -
Eu sunt un rac adevarat. Ce pot sa spun... nu prea imi convine, asta e. E drept ca sunt si aspecte favorabile ale zodiei dar depinde din ce latura privesti. Cred ca sunt cam "sucita", dupa spusele celor din jur. Sunt foarte sociabila dar numai cu cine imi convine, daca cineva nu-mi place nici nu incerc ca schimb situatia. In privinta mea se potriveste si faza cu " cam stransi la punga", nu-mi place sa arunc banii pe lucruru inutile. Femeile rac au nevoie de o siguranta afectiva si materiala, siguranta pe care o cauta toata viata. cand au gasit-o "tin de ea si cu dintii". Cea mai mare problema a mea este faptul ca sunt influentata de luna plina; ma cert cu toata lumea si sunt irascibila fara un motiv aparent. Cand e luna plina, sub nici o forma nu trebuie sa fiu in preajma tatalui meu( si el tot rac)ca ies scantei mai ceva decat de revelion. In rest toate bune si frumoase, nu sunt nici geloasa nici posesiva, poate putin cam prea protectoare in privinta copiilor.
In principal"ma recunosc " in descrierea generala a zodie.
Va pup si numai bine! -
Are un fizic plãcut, în ansamblu, un corp armonios, bine proportionat, cu o anume gratie degajându-se din miscãri. Este, poate, cea mai femininã nativã din tot zodiacul, în sensul clasic al cuvântului. E tandrã, fidelã, uneori capricioasã, sensibilã. Stie sã se îmbrace cu gust (desi, poate, nu întotdeauna dupã ultimele linii ale modei) si apare la fel de bine într-o tinutã de searã, ca si într-una de zi - sport de exemplu. Este blândã, întelegãtoare, putin tristã si cu un simt matern foarte dezvoltat; copiii sãi îsi vor aminti întotdeauna cu nostalgie de cãminul pãrintesc si de aceastã mamã duioasã care uneori îi rãsfatã poate cam mult.
Este greu de înteles la un prim contact si dureazã destul de mult pânã sã-i puteti inspira o deplinã încredere. Dar atunci, odatã trecute toate obstacolele spre inima ei, se va descoperi ca o femeie cu o mare cãldurã sufleteascã si care îsi pune cu pasiune toate calitãtile în slujba persoanei iubite. Nu se lasã niciodatã antrenatã în bârfe, având cu toate acestea un dar înnãscut de povestitoare si captivându-si auditoriul. Este foarte romanticã si îi sunt indispensabile toate accesorile corespunzãtoare acestei înclinatii în orice împrejurare sentimentalã.
Are un minunat talent de a se devota la cãpãtâiul unei persoane bolnave si poate cã cincizeci la sutã din succesul vindecãrii i se datoreazã ei. În sfârsit, un alt lucru foarte important constã în marea sa aptitudine (ce derivã din felul propriu de a fi) de a face foarte plãcutã si armonioasã o convietuire în doi, pentru cine poate gusta genul acesta clasic de legãturã prin cãsãtorie.