Vis cu viol

•  
    • 2370 mesaje
    23 Oct 2007, 14:53
    0 0
    Am avut un cosmar mai mult decat infiorator.
    Faceam dus. Cand, vad pe geamul de la usa de la baie ca se ridicau doi barbati si incercau sa se uite. Am incercat sa tip dar nu am putut si au intrat peste mine in baie. Eu am fugit prin casa, ei dupa mine. Incercam sa ii lovesc si nu puteam, incercam sa tip si sunetele mi se sufocau in gat.
    Am deschis si usa de la casa si am iesit pe hol incercand sa tip sa ma auda vecinii, dar nu puteam. Pe balcon la fel, am incercat si nu am putut.
    Intre timp, am mai vazut un tip in casa, dezbracat, care se ranjea la mine. Eram absolut terifiata.
    Cei doi tipi m-au dus la mine in camera si au continuat sa se lupte cu mine. Eu am in realitate doi catei care ataca la comanda, ii aveam si in vis, le dadeam disperata comanda de atac si ei nu reactionau in nici un fel. Eram din ce in ce mai disperata.
    La un moment dat au intrat in casa sora mea si prietenul ei, la mine la camera era usa intredeschisa, am strigat, de data asta am reusit sa tip tare: "Ajutor!!" si am auzit-o pe sora mea cum imi raspunde pasiva: "ei, ajutor ... lasa-ma!" Am strigat "Viol!" dar sora mea nu mi-a mai raspuns.
    A trecut un timp, dupa care am aflat eu nu mai stiu cum ca fusesm violata de mai multe ori de tipii aia. Eu m-am mirat, pentru ca in afara de groaza si lupte, cum visasem, nu imi mai aminteam nimic.
    M-am trezit transpirata si socata si nu imi venea sa cred ca a fost doar un vis.

Stiu ca poate e o prostie, dar poate are vreo semnificatie. Oare ce poate sa insemne? Ma asteapta ceva groaznic din care nu ma va putea salva nimeni?
  •  
    • 649 mesaje
    24 Oct 2007, 22:05
    0 0
    Poate are legatura cu despartirea.... care din pacate s-a produs imi pare rau
  •  
    • 282 mesaje
    24 Oct 2007, 22:13
    0 0
    Nu te gandi! Nu te asteapta nimic! De ce vreti voi cu orice pret sa interpretati toate visele. Probabil ai vazut un film care te-a impresionat, ori de traiesti cu frica uneori ca vei fi violata. STiu si eu. Dar crede-ma nu e ceva sa-ti faci probleme.
  •  
    • 2 mesaje
    25 Oct 2007, 20:27
    0 1
    Eu stiam ca atunci cand visezi de rau se va intampla ceva de bine. Cel putin asa spunea bunica mea. Eu zic sa nu dai atentie viselor, ca oricum pe multe dintre ele le uitam inainte de a ne trezi.
  •  
    • 2370 mesaje
    26 Oct 2007, 11:25
    0 0
    Multumesc pentru raspunsuri.
  •  
    • 1094 mesaje
    26 Oct 2007, 12:59
    1 0
    Draga Anisia,

Luptele si conflictele pe care le visezi inseamna contradictiile si luptele pe care le ai interiorul tau. Parca tie frica sa afle cineva adevaratul tau suflet si l ascunzi, arati altceva.ma refer in special la relatiile tale . tine minte ca Iubirea e intr o extrema si frica in alta, deci teama e lipsa iubirii.
  •  
    • 2370 mesaje
    27 Oct 2007, 18:44
    0 0
    Te pup, Jass
  •  
    • 69 mesaje
    3 Nov 2007, 18:08
    0 0
    Anisia, Jass mi-a luat vorbele din gura. As mai adauga un lucru: faptul ca in vis nimeni nu iti venea in ajutor inseamna ca te framanta probleme la care numai tu singura, in sufletul tau, poti gasi raspunsul.