vis ciudat rau -mire, mireasa, inele
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Oct 2007, 23:080 0buna tuturor,
am avut un vis tare ciudat. am visat o mireasa, iar eu culmea mire. !?!?!? eu care sunt de fapt femeie (am 27 de ani, necasatorita, singura de cateva luni)
mireasa a venit la mine (era foarte fericita) si mi-a dat 2 inele de argint. un inel il aveam pe mana dreapta pe degetul mijlociu cu un desen pe el..ceva cu negru, n-am retinut exact. iar celalat inel era pe inelarul mainii stangi. nu era f. lat, subtire as putea spune dar avea niste pietricele foarte dragute, stralucitoare in forma literei H, doar ca piciorul din stanga al literei H lipsea ( era ca un T rasturnat). m-am uitat de 2 ori la inele , ba la dreapta ba la stanga si ma miram in sinea mea.
aveti vreo idee?
am cautat prin diverse dictionare dar n-am gasit mare lucru..sau ma rog nu stiu cum sa le pun cap la cap, n-au nici un sens.
nu m-am ganidit la nunti,n-am vazut bijuterii in ultima vreme si niciodata nu mi-a placut argintul. -
23 Oct 2007, 12:45Lasa, sa treaca cu noaptea!

Subconstientul nostru face tot soiul de conexiuni ciudate
-
23 Oct 2007, 16:58MIREASA "mireasa poarta o rochie alba, culoarea inocentei, dar si a castitatii si, intr-o anumita masura, culoarea sentimentelor reci (vezi, de asemenea, "alb"). Daca barbatul viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca va avea o aventura, incalcand astfel un tabu. Cine viseaza ca face dragoste cu o straina in rochie de mireasa, ar putea sa aiba dificultati, in realitate, din cauza firii sale indraznete. pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire in dragoste, de care insa se teme, pentru ca realitatea este exact invers. Dorinta se indeplineste numai daca mireasa este dusa la altar sau daca femeia se viseaza mireasa."
Eu asta am gasit in dictionar... -
6 Nov 2007, 13:00eu de multe ori ma visam mireasa si cafugeam pana sa ajung la altar ca eram foarte infricosata. asta o fi probabil frica de a ma casatori, atunci nu eram inca pregatita cred si eu
Înapoi la: Forum » Astrologie