vis urat...interpretare!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Oct 2007, 10:220 0Buna! Am avut un vis care m-a cutremurat....nu mi-l pot scoate din minte...poate cineva sa ma ajute sa-l descifrez??? Eram pe o soseaeu cu sora mea, nepotica si cumnatul.Cumnatul meu era in masina mea (care va fi in cund a lui) si ii facea proba. De-o parte a soselei erau stanci iar de cealata parte era haul....un hau care se deschidea exact de la marginea soselei...Cumnatul meu cu masina erala distanta de prapastie, langa stanci.Eu o tineam de mana pe nepotica mea si mi-am dat seama ca sunt exact la marginea prapastiei asa ca m-am indepartat cat am putut de repede dar sora mea, care era cativa metri in fata noastra, si ea la marginea soselei, mergea cu spatele,era neatenta, gesticula,....eu am strigat la ea sa fie atentasi sa plece de langa prapastie dar ,totul a durat o fractiune de secunda ...a alunecat...am simtit ca mor...aici e un pic neclar visul pentru ca nu-mi amintesc exact cum ,dar s-a agatat de ceva si nu a cazut....de asta sunt sigura....nu a cazut dar sperietura a fost groaznica si nu-mi revin de atunci..... Donna,unde esti? Ma poti ajuta sa inteleg ce e cu visul asta si de ce mi-a ramas intiparit in minte?Sora mea chiar are probleme si ma rog la Dumnezeu sa le depaseasca si sa se faca bine....
-
22 Oct 2007, 15:06www.vise.ro si pune doar cuvintele cheie din visul tau..poate deslusesti ceva ..
-
23 Oct 2007, 16:59pai asta e ..sora ta chiar are probleme, si tu cu frica ta ca va patii ceva iti crezi vise d astea. Creaza in jurul oricarei probleme vizualizari pozitive .
-
23 Oct 2007, 18:33
visul meu e de bine sau nu prevesteste nimic bun? In vis, nimeni nu a a patit nimic...Ma rog la Dumnezeu sa fie asa si in realitate!
Înapoi la: Forum » Astrologie