raspunsuri la intrebari

•  
    • 2 mesaje
    14 Oct 2007, 11:00
    0 0
    Sunt dezamagita de faptul ca la intrebari Vesta raspunde selectiv! Am postat 2 intrebari acum 8 zile si nici un raspuns! Regret ca am avut incredere si am postat intrebarile respective - dar asta este - nu mi-a trecut prin cap ca Vesta nu-mi va raspunde! Poate intr-o alta viata!
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Oct 2007, 12:56
    0 0
    regreti ca ai avut incredere???

breeee

daca plateai o taxa pentru a primi niste raspunsuri care nu au sosit, mai intelegeam...

da' asa, ce-ai avut si ce-ai pierdut, ca nu pricep?

poate doar speranta ca persoana in cauza iti va raspunde.

dar in rest, zau ca n-ai dreptate...

faptul ca vesta a luat decizia sa raspunda gratuit unor intrebari nu o face sa devina obligata sa raspunda tuturor.
  •  
    • 2 mesaje
    14 Oct 2007, 16:26
    0 0
    este corect ceea ce spui, numai ca ar trebui atunci sa se precizeze acest lucru de la bun inceput! sa stie lumea la ce sa se astepte sau nu!
  •  
    • 290 mesaje
    14 Oct 2007, 17:24
    0 0
    am postat si eu o intrebare vestei, insa intrebarea nu a fost acceptata...dupa ce o scriu, apas pe "previzualizare" si nu se intampla nimic...nu stiu cum sa procedez sa trimit intrebarea.
  •  
    • 3036 mesaje
    14 Oct 2007, 21:17
    0 0
    gogonico, relax...

cand o fi sa fie, raspunsul iti va veni de unde nu te astepti
  •  
    • 6 mesaje
    15 Oct 2007, 14:42
    0 0
    senzational marin clarvazatoru vine in ajutorul dmv direct din madrid ,,care vor sal contacteze este rugat sa aceseze id marin_clarvazator ,,te ajuta si iti spune ce te asteapta in domeniul sanatati si principal clarvazator in crime pe teritoriul spaniei :sursa mediaproduction romania
  •  
    svf
    • 5173 mesaje
    15 Oct 2007, 14:56
    0 0
    haoles. ia concentreaza-te si spune-mi ce voi face eu in urmatoarele doo ore .

peseu: dar in romaneste ca sus nush in ce limba ai scris.
  •  
    • 2191 mesaje
    22 Oct 2007, 15:50
    0 0
    parca mai venea o clarvazatoare sau ce era..in premiera,din nu stiu ce tara..
    o fi venit?