..vreau sa cuceresc un leu!

•  
    • 88 mesaje
    6 Oct 2007, 12:26
    0 0
    buna , fetelor, am nevoie de o "reteta" care sa functioneze:vreau sa cuceresc un leu ..cam incapatanat.Ne intalnim de vreo doua luni, cred ca ma place, dar parca nu am siguranta ca l-am cucerit total si chiar vreau asta pt ca el m-a cucerit si chiar imi doresc sa fim impreuna...ce sa fac?
    multumesc mult
  •  
    • 3036 mesaje
    6 Oct 2007, 12:55
    0 0
    asa-s leii... nu prea arata cand sunt topiti dupa cineva - le e teama ca vor pierde batalia sau le va scadea din prestigiu

play cool. asta o sa-l intarate, pentru ca nu accepta sa piarda.
    dupa aia, fa-i un dus fierbinte, ca sa creada ca a castigat.
    apoi serveste-i inca o portie de gheata.

dusurile scotiene ii tin in priza pe lei.

cuvantul-cheie in cazul lor este "intensitate". asa ca serveste-i-o in game diferite, ca sa nu apara monotonia.
  •  
    • 282 mesaje
    6 Oct 2007, 16:17
    0 0
    mai bine lasa-l necucerit
  •  
    • 6273 mesaje
    6 Oct 2007, 23:16
    1 0
    Ca sa fie totul ok, nu ii arata ca il iubesti de ce? pentru ca in momentul in care va fi sigur ca esti moarta dupa el atunci va deveni indiferenta in persoana.

Trebuie mereu sa il lauzi ca el e cel mai cel, atat timp cat faci asta totul va fi super, daca incetezi sa il lauzi se supara si chiar foarte rau.

In rest.... ii place viata foarte mult si o femeie nu ii ajunge niciodata.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Oct 2007, 17:55
    0 0
    Eu leii pe care i-am intalnit, erau persoane fidele. Sunt incapatinati si orgoliosi, dar...cine nu-i?
    Nu incerca jocuri si prostii. Fii naturala si comporta-te asa cum simti. Daca e destept, va aprecia onestitatea ta si sentimentele pe care i le porti.
  •  
    • 556 mesaje
    7 Oct 2007, 22:18
    0 0
    eu din potriva,am intalnit infideli
    (fete)
  •  
    • 3036 mesaje
    7 Oct 2007, 23:01
    0 0
    si eu am intalnit un leu infidel.

sustinea infocat ca-si iubeste nevasta si copilul, dar ca trece printr-o perioada ciudata
    din cate am inteles de la cel mai bun amic al lui, i se intamplase destul de frecvent sa treaca prin perioade de-astea, fara ca nevasta-sa sa afle vreodata ceva.
  •  
    • 88 mesaje
    8 Oct 2007, 11:12
    0 0
    ..donna_mobile:..cred ca ma poti ajuta..ceva mai detaliat se poate!?..astept si alte binevoitoare:eu sunt capricorn,,teoretic incompatibili..dar atractia cea mare exista...
    cu multumiri daniela
  •  
    • 1737 mesaje
    8 Oct 2007, 12:39
    0 0
    daniela, ca "posesoare" de leu de 19 ani, iti spun ca-l poti foarte usor cuceri, insa te intreb: esti pregatita sa traiesti cu un leu? daca da - desi ma indoiesc - fa-l mereu centrul antentiei, pune-l mereu in lumina reflectoarelor, fa-l sa se simta singurul-unicul-irepetabilul si-l vei cuceri.

DAR... daca vrei sa traiesti o relatie de lunga durata cu el, trebuie sa-l tii in lumina rampei, sa te pui mereu pe planul 2, sa-l scarpini in coarne pentru orice cui batut si sa nu te astepti la reciprocitate.

Ei, ce zici, il mai vrei?

Ah, uitasem, cand nu le mai asiguri aceste conditii, ei, "Regii", isi cauta alti "supusi" (adica devin infideli)
  •  
    • 88 mesaje
    8 Oct 2007, 14:06
    0 0
    ..hm..si cum ai reusit 19 ani sa ridici in slavi un om, cred ca nu ma prea pricep la asta?......cum sa fac??
  •  
    • 3036 mesaje
    8 Oct 2007, 14:21
    0 0
    danette, din cate am putut sa remarc, leii se aprind usor si le trece repede.

din momentul in care relatia se lamureste si intra pe un fagas, ti-ai pierdut farmecul. vanator innascut fiind, leul va cauta repejor alta gazela.
    (s-ar parea ca le place mai mult stimularea pe care le-o da vanatoarea decat gazelele, oricat ar fi ele de frumoase si inteligente.)

cica zodiile de foc au nevoie de combustibil ca sa arda cu valvataie. tu, fiind zodie de pamant, ai energie destula, slava Domnului - totusi, ai nevoie de stabilitate, asa ca spiritul aventurier al leului te va agasa si obosi.
    ti-ar trebui multa mobilitate, imaginatie si entuziasm neobosit - ceea ce, pardon, nu prea am putut vedea la capricorni.

voi, capricornii, va faceti un plan de bataie si il urmati cu tenacitate pana cand izbanditi, ceea ce este un lucru foarte bun si sanatos.
    atata doar ca dupa aceea va asteptati la stabilitate si fidelitate - lucruri care pe un leu il fac sa se simta mort si ingropat...

acuma, na, zodiile sunt zodii, iar realitatea nu se pupa intotdeauna cu ele. eu as zice sa-ti incerci norocul. te vei alege macar cu o poveste de dragoste fulminanta (ceea ce, crede-ma, e mare lucru intr-o viata de om ).
  •  
    • 74 mesaje
    9 Oct 2007, 09:56
    0 0
    Cele mai romantice si intense momente le-am trait alaturi de un leu! Dar din pacate am inteles ca toate miscarile, gesturile pe care le facea erau doar elemente din apanajul sau pentru a ma cuceri...cand m-a cucerit, vorba unei eve, s-a dus sa isi caute alta gazela...iar eu am fost lovita de indiferenta lui ucigatoare Dar atunci eram o copila...daca totul s-ar petrece acum, ar fi diferit! Eheheh taarrre de mult a mai fost asta
  •  
    • 6273 mesaje
    9 Oct 2007, 10:19
    0 0
    Indiferenta ii caracterizeaza de fapt.

Dar... au si ei o calitate sunt excelenti la pat.
  •  
    • 88 mesaje
    9 Oct 2007, 10:19
    0 0
    ..si cum ai reactiona ACUM?
  •  
    • 74 mesaje
    9 Oct 2007, 11:09
    0 0
    Acum? Pai eu sunt o persoana mai directa de obicei, iar asta l-a atatat intotdeauna pe leul despre care iti vorbeam...pur si simplu ramanea masca cat de dezinvolta si directa eram...dar..exista un moment X la care trebuia sa ma retrag, sa ma umplu de mister, sa ii dau noi motive de cucerire, sa creada ca nu m-am indragostit de el...pe cand eu mi-am aratat cu toata sinceritatea sentimentele pe care le capatasem pentru el, cautand cumva o stabilitate a relatiei mele cu el; aici el parca s-a speriat asa, mi-a repetat de zeci de ori ca nu simte nimic pentru mine si a disparut precum acel actor grabit Nu voi stii niciodata ce a fost in mintea lui de a fugit mancand pamantul
  •  
    • 74 mesaje
    9 Oct 2007, 11:10
    0 0
    Acum? Pai eu sunt o persoana mai directa de obicei, iar asta l-a atatat intotdeauna pe leul despre care iti vorbeam...pur si simplu ramanea masca cat de dezinvolta si directa eram...dar..exista un moment X la care trebuia sa ma retrag, sa ma umplu de mister, sa ii dau noi motive de cucerire, sa creada ca nu m-am indragostit de el...pe cand eu mi-am aratat cu toata sinceritatea sentimentele pe care le capatasem pentru el, cautand cumva o stabilitate a relatiei mele cu el; aici el parca s-a speriat asa, mi-a repetat de zeci de ori ca nu simte nimic pentru mine si a disparut precum acel actor grabit Nu voi stii niciodata ce a fost in mintea lui de a fugit mancand pamantul
  •  
    • 88 mesaje
    9 Oct 2007, 12:43
    0 0
    ..dar o "reteta" minune...experimentata.., nu exista?..
  •  
    • 40 mesaje
    9 Oct 2007, 14:52
    0 0
    niciodata un LEU nu v-a avea doar o femeie.obosesti sa fii mereu alta,mereu mister,mereu senzuala draguta,cea mai dintre toate..esti unika lui sotie,dar sigur ar si alte femei. vb din experienta.e frumos langa un leu,dar e greu sa fii in pas cu el.eu nu am curajul sa bag mana in foc pt fidelitatea lui..nici acum dupa13 ani..3 neveste..2 copii..si nu cunosc doar un leu cu asa situatii
  •  
    • 74 mesaje
    9 Oct 2007, 15:57
    0 0
    Eeee nu e chiar asa...cunosc cel putin 2 barbati lei care sunt foarte fideli..deci, repet..depinde de la barbat la barbat!
  •  
    • 40 mesaje
    9 Oct 2007, 19:34
    0 0
    posibil influenta de ascendent..ora de nastere..iar daca socotesti doar jocul de cuv si abureala cu uite nu-i,gasesti si lei fideli