ea balanta/ el berbec
-
0 0Cum se impaca aceste doua zodii intr-o relatie? Am cunoscut un berbec si mi-e simpatic, as vrea sa stiu la ce sa ma astept..Mi-ar folosi foarte mult experientele voastre.
-
Uite ce am gasit eu despre aceasta combinatie:
Berbec - Balanta
Dragostea e cheia
Atractia dintre Berbec si Balanta e ceva des intalnit, dar nu si de durata. Sunt firi diferite, cu personalitati ce variaza intr-un spectru larg. Balanta crede cu putere in egalitatea intre sexe si in casatorie, asa ca la inceput va privi cu amuzament incercarile Berbecului de a domina relatia.
Cand va intelege ca Berbecul este foarte serios in aceasta privinta, vor incepe certurile. Amandoi, fiind firi impulsive, vor gandi "parea o idee buna la inceput". Balanta e gata oricand sa ajute pe cei care au nevoie, dar aproape tot timpul Berbecul va considera asta o pierdere de vreme, mai ales daca are impresia ca persoana in cauza e in stare de mai mult singura, si foloseste adesea complexul de inferioritate al Balantei in interes propriu.
L-ar putea tine in inferioritate in mod sadic, mai ales daca s-a pierdut respectul in aceasta relatie. Aceasta stare de lucruri nu va dura mult, deoarece inclinatia Balantei pentru dragoste, pentru sexul opus, pentru hoinareala, va starni revolta gelosului Berbec, ceea ce va dezgusta pasnica Balanta. O relatie destul de dificila, in cel mai bun caz.