cel mai ciudat vis!!
-
0 0Mai intai vreau sa mentzionez k vreau sa intru in politica

deci am visat k eram cu parintzii mei si cu multzi altzi oameni intr-o cladire ce parea a fi dupa forma o biserica dar nu avea nici o icoana..acolo se hotara dak Romania va intra in razboi cu slavii si cu un alt popor..nu mai stiu care era..deci..am stat acolo o GROAZA
si eu m-am ridicat k sa plec k ma plictisisem de-a binelea dar slavii au venit dupa mine k vroiau sa ma omoare..(aa..si am uitat sa zic k erau vremuri vechi,vremuri grele..)eu am luat-o la fuga k sa scap de slavi si obosind am vrut sa ma ascund in casa unui roman nevoias dar park in nici unul nu aveam incredere..in final am ramas la casa lu Adrian Nastase(!!)..m-am asezat in pat sa ma odihnesc dar il vad pe Nastase afara vorbin la telefon (mobil!!)cu slavii si zicandu-le:"Da,desigur k e la mine.."si intr-un final au negociat sa ma ia pe o suma frumushik de bani..
..eu cand am auzit am luat-o la fuga si tot asha..iar slavii veneau dupa mine cu(ia ghici!)masini..masini straine..culoarea uneia dintre ele mai tzin minte k era rosie(nu stiu dak va ajuta cu ceva)..Desi veneau cu masini straine dupa mine nu puteau sa ma ajunga din urma..am ajuns in final in fatza unui gard alb..inalt(peste 2m. cred
) unde ma asteptau un roman,un slav si un de-al 3leia care nu stiu ce natzie avea..cel de-al 3lea a intrat in vorba cu mine dar nu l-am luat in seama si nu stiu cum am reusit,dar important e k AM SARIT GARDUL!si am vazut un camp..pur si simplu un camp..si cu o placutza pe care scria satul sau orasul,nu mai stiu..iar aici s-a oprit visul
Multzumesc!Va pup!
-
nu suntem mama-omida

ai si tu rabdare,poate o sa citeasca cineva ce ai scris si o sa stie sa interpreteze..daca nu,asta e..mai sunt intrebari fara raspuns pe acest forum..
Oricum,ca un P.S : de ce tineti asa mult sa interpretati orice vis aiurea,lipsit de importanta?credeti ca va ajuta cu ceva?sunteti mai "linistite"?
-
treaba asta cu visul nu trebuuie sa insemne neaparat ceva
ziceai ca vrei sa intri in politica,poate ca ai fost stresata,sau iti doresti atat de tare sa intri,te gandesti ce faci,etc...incat ajungi sa visezi.ce mare lucru??
trebuie sa aibe neaparat o semnificatie??
rspuns:subconstientul,iar daca ti neparat sa sti ce inseamna,cauta pe net dictionar de vise