de ce nu ma suporta nimeni??
-
0 1sunt tauroaica,prima decada,cu ascendent in leu..de ce nu ma suporta mai nimenea?
-
Si eu sunt taur ascendent leu, dar -desi sunt constienta nu e posibil sa te placa toata lumea- nu am trait sentimentul ca sunt respinsa prea des (poate doar din partea a nu stiu ce baietei imi placeau mie in tineretea mea zvapaiata
)
E posibil ca tu, din cauza ca iti doresti mult sa fii apreciata si iubita, sa devii timida si ursuza sau, dimpotriva, sa te aciuezi pe langa oameni si sa-i sacai cu amabilitatea ta exagerata.
In concluzie, nu zodia are vreo vina.
Incearca sa fii NATURALA, sa nu iti fie frica de ce esti si ce gandesti. Fii mai transparenta si mai sincera. Si cu altii, si cu tine insati
. -
mai eu cred k sunt un pic cam mult barfitoare dar mie imi plac persoanele barfitoare
mi se pare frumos sa te deschizi in fatza oamenilor..insa nu cred k acesta e adevaratul motiv pentru care sunt asa insuportabila..cred k din cauza idiotului de ascendent k din cate am intzeles si am vazut..Leii sunt(e putzin spus "foarte") LAUDAROSI! -

Eu nu-s laudaroasa deloc, poate doar cu incredere in mine dar o pastrez interiorizata. Sincer, mie imi place mult ca am ascendentul asta. Taurii de la natura sunt cam inflexibili, mancaciosi, lenesi si plicticosi si mi se pare ca Leul din mine ma dinamizeaza, ma face mai vesela si mai optimista!
PS: pai sa faci bine sa transformi coldy in clody inapoi ca e mai bine
! -
si eu sunt gemeni,si de mine pot sa zic ca profita o leoaica. eu sunt buna,nu zic nimic,las de la mine,greseste ea,eu tac fiindca ma gandesc ca daca fac si eu urat am mai putina minte si asa mai departe.
din moment ce eu nu ma pun la mintea ei,ea crede ca a''gastigat''....etc
precizez ca si eu am ascendentul in leu dar sunt o fire prietenoasa,si in nici un caz impulsiva cum sunt leii