de ce nu ma suporta nimeni??

•  
    • 199 mesaje
    29 Sep 2007, 21:23
    0 1
    sunt tauroaica,prima decada,cu ascendent in leu..de ce nu ma suporta mai nimenea?
  •  
    • 282 mesaje
    29 Sep 2007, 21:27
    0 0
    pai raspunsul trebuie sa fie la tine!!!!!!!!!!
  •  
    • 5304 mesaje
    29 Sep 2007, 22:38
    0 0
    Din cauza nick-ului.
  •  
    • 5457 mesaje
    29 Sep 2007, 23:13
    0 0
    Si io tot tauroaica, cu ascendent in leu In general, pe mine, ori ma placi, ori ma urasti. Putini ma plac. Da' io ii inteleg
  •  
    • 191 mesaje
    30 Sep 2007, 00:14
    0 0
    Ce inseamna ca "nu te suporta nimenea?"
  •  
    • 2209 mesaje
    30 Sep 2007, 03:27
    0 0
    Tauroaicele-s faine. taurii's enervanti!
  •  
    • 475 mesaje
    30 Sep 2007, 17:11
    0 0
    parintii mei sunt amandoi in taur;
    e o zodie frumoasa;
    au ei taurii "bubele" lor, dar au atatea calitati bune, trebuie sa ai insa rabdare sa le descoperi !

pt.initiatoarea topicului, eu cred ca la tine e raspunsul la intrebarea pusa;
  •  
    • 290 mesaje
    30 Sep 2007, 17:28
    0 0
    se spune ca femeile taur sunt foarte frumoase.
    iar barbatii, desi uneori ciudati si incapatanati, sunt de incredere si statornici.
    nu stiu cum esti tu, dar depinde de tine sa te schimbi, daca tu crezi ca ai o imagine care lasa de dorit!
  •  
    • 2938 mesaje
    30 Sep 2007, 22:54
    0 0
    Si eu sunt taur ascendent leu, dar -desi sunt constienta nu e posibil sa te placa toata lumea- nu am trait sentimentul ca sunt respinsa prea des (poate doar din partea a nu stiu ce baietei imi placeau mie in tineretea mea zvapaiata )

E posibil ca tu, din cauza ca iti doresti mult sa fii apreciata si iubita, sa devii timida si ursuza sau, dimpotriva, sa te aciuezi pe langa oameni si sa-i sacai cu amabilitatea ta exagerata.

In concluzie, nu zodia are vreo vina.

Incearca sa fii NATURALA, sa nu iti fie frica de ce esti si ce gandesti. Fii mai transparenta si mai sincera. Si cu altii, si cu tine insati .
  •  
    • 1 mesaje
    1 Oct 2007, 19:08
    0 0
    si eu sunt taur si traiesc cu aceasi senzatie dar prietenii mei imi intaresc pe zii ce trece convingerea ca nu e asa!1
    deci.....CAPUL SUS!!!!
  •  
    • 199 mesaje
    1 Oct 2007, 19:37
    0 0
    apropo..claudia_electra..suntem in aceeasi zodie,cu acelasi ascendent si cu acelasi prenume .."coldy" vine de la "clody" care vine de la "claudia" si e o poveste lunga cum de "clody" s-a transformat in "coldy"
  •  
    • 199 mesaje
    1 Oct 2007, 19:39
    0 0
    mai eu cred k sunt un pic cam mult barfitoare dar mie imi plac persoanele barfitoare mi se pare frumos sa te deschizi in fatza oamenilor..insa nu cred k acesta e adevaratul motiv pentru care sunt asa insuportabila..cred k din cauza idiotului de ascendent k din cate am intzeles si am vazut..Leii sunt(e putzin spus "foarte") LAUDAROSI!
  •  
    • 2938 mesaje
    2 Oct 2007, 10:51
    0 0

Eu nu-s laudaroasa deloc, poate doar cu incredere in mine dar o pastrez interiorizata. Sincer, mie imi place mult ca am ascendentul asta. Taurii de la natura sunt cam inflexibili, mancaciosi, lenesi si plicticosi si mi se pare ca Leul din mine ma dinamizeaza, ma face mai vesela si mai optimista!

PS: pai sa faci bine sa transformi coldy in clody inapoi ca e mai bine !
  •  
    • 1314 mesaje
    2 Oct 2007, 12:02
    0 0
    mai evelor,dar eu sunt geamana si tare greu gasesc o prietena adevarata,in afara de fiica mea chiar nu stiu daca am avut vreuna care sa nu fie profitoare;deci am impresia k numai noua ni se pare k nu ne suporta nimeni;chiar asa,este impresia noasta.
  •  
    • 369 mesaje
    2 Oct 2007, 13:24
    0 0
    Si eu sunt gemeni si am avut prietene profitoare, lipsite de sinceritate...etc. Majoritatea erau balante.
  •  
    • 1314 mesaje
    2 Oct 2007, 13:45
    0 0
    balanta este sora mea ,si ce daca e mai mare !?!are o placere deosebita sa ma umileasca in public,dar am si eu un noroc chior,sunt departe de ea si nevedem rar,k ea nu vine niciodata.
  •  
    • 199 mesaje
    2 Oct 2007, 13:51
    0 0
    dapz..cunosc multe persoane pretene cu gemeni care nu recunosc k profita de bunatatea lor desi se vede clar
  •  
    • 682 mesaje
    2 Oct 2007, 21:54
    0 0
    .
  •  
    • 556 mesaje
    2 Oct 2007, 23:08
    0 0
    si eu sunt gemeni,si de mine pot sa zic ca profita o leoaica. eu sunt buna,nu zic nimic,las de la mine,greseste ea,eu tac fiindca ma gandesc ca daca fac si eu urat am mai putina minte si asa mai departe.
    din moment ce eu nu ma pun la mintea ei,ea crede ca a''gastigat''....etc
    precizez ca si eu am ascendentul in leu dar sunt o fire prietenoasa,si in nici un caz impulsiva cum sunt leii
  •  
    • 1314 mesaje
    3 Oct 2007, 14:14
    0 0
    "nu ne punem mintea cu ei",dar pana cand?
    Suntem cum suntem,cine ne place e ok.cine nu sa caute in alta parte;daca eu cu mine ma simt bine,cateodata chiar numai am nevoie de "prieteni".