cosmarul ce ma macina.
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
28 Sep 2007, 15:240 0numele meu este Andra.verisoara mea mi-a permis sa intru sub denumirea ei(frumushik). mi se repeta mereu un vis. ca sa intelegeti mai bine situatia am sa incep cu realitatea. acum 5 ani am inceput o relatie cu un baiat. eram ultimul an la liceu, a urmat facultatea. totul era perfect, eram siguri de iubirea noastra. pana cand m-a prezentat familiei. nu le-am fost pe plac. ei au o situatie de invidiat. eu orfana de mama de la 6 ani,tatal a fost inchis 3 ani pe vremea comunistilor pt ca a incercat sa fuga din tara.l-au prins trecand Dunarea inot. aveau cunostinta de situatia mea. fratele lui cel mare era intr-un urat proces de divort, dupa ce s-a casatorit fara acordul parintilor. au urmat presiuni asupra lui. sa nu-i faca de rusine si el, sa se casatoreasca cu o fata mai de seama . i-au bagat pe gat pe cineva. problema este ca el nu mai suporta acest mariaj ce tine de 2 ani. inca din luna de miere din Grecia ma urmarea permanent pe tel si mess. am schimbat adresa,a aflat-o. ma urmareste permanent, imi spune ca tot pe mine ma iubeste. eu de la inceput am vrut sa rup total legatura. nu pot nega ca am suferit si inca mai sufar, inca il iubesc. mi-a spus ca numai daca il primesc inapoi va divorta,numai pentru mine va face pasul asta. i-am spus ca el a ales drumul asta si nu vreau sa am pe constiinta destramarea unei casnicii. nu pot face asa oricat l-as iubi. fratele lui ma preseaza sa accept ,ca mariajul lor este un dezastru. cam asta este in mare. acum visul. il visez pe el impreuna cu sotia lui. amandoi au verighete de hartie. el o scoate si o arunca. eu vreau sa i-o dau , dar cand o iau de jos se rupe in palma mea. nu stiu cum sa-l interpretez. mereu la fel si sunt obsedata ca as putea fi eu motivul despartirii lor. am primit de la tatal meu o alta educatie. aveti idee ce poate insemna???
-
28 Sep 2007, 18:21Buna,as vrea sa spun ca eu nu stiu prea multe,dar cred dupa parerea mea ar trebui intai sa incerci sa nu te mai gandesti mult la lucrul acesta,referitorla povestea ta de iubire eu iti sugerez sa-ti cauti fericirea,intreabal daca chiar e nefericit in relatia lui si daca e asa spunei sa divorteze ptr ca sa fiti fericiti indiferent de parerea celorlalti dupa parerea mea dragostea invinge orice.Iti doresc sa fii fericita alaturi de el.Multumesc.Pupici
Înapoi la: Forum » Astrologie