CUM POT RECUCERI UN BERBEC???
-
0 0Buna seara dragele mele eve!
Va rog din suflet sa-mi resp la ac intrebare.. -
Nu stiu cum si in ce masura poti recuceri un berbec, dar iti spun cum poti fi fericita pe deplin cu unul. Onestitatea, caldura, afectiunea si simtul umorului sunt ingrediente esentiale in aceasta relatie. De evitat: cicaleala, sclifoseala, nazurile si mofturile infantile.
Am invatat toate acestea fiind cu un berbec de 15 ani (si casatoriti de 10 ani). Cu mana pe suflet, iti spun ca este cel mai minunat sot cu putinta: tandru, generos, elegant si de mare caracter. Concluzia? Il iubesc din toata inima si sper sa ai si tu acelasi noroc in cazul berbecutului tau.
PS: Acum am vazut ca sunt doua Eve interesate de acest subiect, asa ca urarile de bine sunt valabile pentru ambele! -
Infidel? Niciodata!!! (cel putin din experienta mea). Dupa cum spuneam, berbecul e un barbat elegant si de mare caracter, asa ca nu se preteaza la minciuni, infidelitati, barfe si alte josnicii. Si DA, ai dreptate, este calm, nu-i plac certurile si galagia, de aceea apreciaza oamenii linistiti si lipsiti de vulgaritate. Detesta violenta fizica si verbala, dar isi apara cu vehementa persoanele iubite (mama, sotie etc.). Este un familist devotat si stie sa construiasca un camin plin de caldura, stabilitate, incredere si veselie.
De asemenea, stie sa faca cele mai frumoase si neasteptate gesturi. Ma refer aici la surprize inteligente si mature, nu la ursuleti roz si inimioare de Sf. Valentin. Stilul acesta nu e deloc pe gustul lui - i se pare pueril si caraghios (si asa si este, de altfel), prin urmare nu-si iroseste timpul si energia cu prostioare. In schimb, stie sa te faca sa te simti iubita, admirata si respectata. Pentru ca nu barfeste si nu critica pe nimeni, este preferatul prietenilor. La asta il ajuta si simtul umorului, pe care il poseda din plin. Nu se imbata si nu vorbeste urat, asa ca te simti intotdeauna in siguranta cu un astfel de partener. -
Tocmai am descoperit ca la pagina 8 este un subiect asemanator. Majoritatea raspunsurilor par a-mi confirma parerea si experienta extrem de frumoasa cu berbecul, dar... mai sunt si exceptii. Fireste, insa, ca nu putem generaliza, iar experienta personala are un cuvant greu si in aceasta situatie. Va doresc succes, fericire si loialitate in tot ce faceti!
PS: just_do_it, controbaind prin arhiva, am gasit un subiect legat de femeia leu si, daca nu ma insel, tu esti leoaica si acum te interesezi de un berbec. Este exact combinatia dintre mine (leoaica) si sotul meu (berbec). Se pare ca functioneaza de minune! -
Va multumesc din suflet pt rasp. Il regasesc pe el in ceea ce ati scris. Problema la noi este ca ne vedem decat in weekend, el lucrand in alta localitate. Distanta a inceput sa-si spuna cuvantul. Si mi-e imi este greu dar am zis ca timpul va trece si situatia se va schimba si la anu vom locui in acelasi oras, dar observ ca el nu mai are rabdare. Munceste extrem de mult si ii este greu sa stam despartiti..asta mi-a zis el..si ca inceazrca sa treaca peste..tu ce zici clauman?
Multumesc frumos -
Daca el ti-a spus ca ii este greu fara tine, inseamna ca asa este. Iar daca ti-a spus ca are planuri de viitor, iarasi inseamna ca asa este. S-ar putea sa par exagerat de credula, dar (repet) vorbesc din experienta mea: sotul meu nu a facut/spus niciodata ceva fara a crede cu adevarat in ceea ce a facut/spus. Este serios in privinta lucrurilor serioase - iar ceea ce ti-a spus berbecutul tau reprezinta lucruri serioase. Asadar, din punctul meu de vedere, ai toate motivele sa consideri ca sunteti pe drumul cel bun.
E adevarat, distanta si timpul sunt obstacole reale intr-o relatie, insa doborarea acestor obstacole va fi dovada unei relatii sincere si de durata. Uite, acum cativa ani eu am stat un an in Anglia (pentru master) si ne-a fost extrem de greu, dar relatia noastra nu s-a schimbat nici un pic. Am suferit mult in anul acela, insa eram amandoi convinsi ca o faceam pentru un motiv serios. A, si inca ceva bun la berbeci: te incurajeaza in tot ce faci, iti sunt alaturi si te sustin, chiar daca acest lucru implica niste sacrificii. Intotdeauna am simtit ca sotul meu este alaturi de mine in orice pas pe care l-am facut - si aici ma refer in primul rand la deciziile profesionale - si ca este mandru de reusita mea. Crede-ma, acesta este un aspect foarte important, iar berbecii sunt la inaltime si din punctul de vedere al generozitatii. -
Ba unii sunt gelosi si posesivi..am fost la un moment dat cu un tip care nici macar sa ma machiez nu ar fi vrut..eventual un val pe cap, ar fi fost super! Si infidel grupa mare (am mai scris eu undeva, e tipul acela pe care l-am iubit ca pe ochii din cap si m-a inselat)...mai cunosc tot asa un berbec (nu am avut tangente cu el, dar o prietena a avut), infidel grupa mare...deci depinde probabil si ce ascendent are..habar nu am, dar am intalnit contrarul barbatilor berbeci descrisi aici.Asta e sigur