...

•  
    • 9 mesaje
    25 Sep 2007, 15:58
    0 0
    Ciao evelor! Cine dintre voi balantele, care a cunoscut un capricorn, imi poate spune cum se inteleg aceste doua zodii?sau mai bine spus se inteleg? Teoria in general sune nu.....
  •  
    • 810 mesaje
    25 Sep 2007, 16:28
    0 0
    tocmai ca e bine se si casatoresc pana la urma majoritatea asta stiu eu
  •  
    • 556 mesaje
    26 Sep 2007, 10:34
    0 0
    cea mai buna prietena a mea e balanta si iubitul ei capricorn.

ce o sa incep sa zic cred ca tine de educatie baiatului,nu neapar de zodie.

se inteleg bine la inceput,se iubesc etc. la un moment dat balanta vrea sa faca ceva spontan,sau sa incerce ceva nou,sa iasa cu niste prieteni si asa mai departe,el nu vrea,e morocanos,chiar nesimtit,o tine pe a lui pana cand e convins(daca reuseste sa-l convinga).ies in oras,dar el sta numai suparat,vorbeste plictisit si asa se supara si ea si ajung la cearta.

cum am spus si mai sus,este un nesimtit,nu se sfiieste sa vb si de fata cu altii prostii(ceva gen:ma duc sa ma cac,cand bineinteles poate sa zica ''ma duc pana la baie'')si altele.

din cauza asta ne-am si indepartat de ai(eu si prietenul meu)
  •  
    • 9 mesaje
    26 Sep 2007, 11:03
    0 0
    da,e adevarat,spontaneitatea nu e punctul lor forte....
  •  
    • 23 mesaje
    26 Sep 2007, 11:03
    0 0
    any78, intra la pagina 6 si gaseste "balanta+capricorn=?". Un raspuns perfect de la donna_imobile
  •  
    • 9 mesaje
    26 Sep 2007, 11:09
    0 0
    monrox 67 sa inteleg ca esti in cunostinta de cauza si ,pe deasupra,esti si de acord...nu prea imi suna a bine,oricum....si eu care speram...
  •  
    • 23 mesaje
    26 Sep 2007, 11:25
    0 0
    Any, donna_imobile este casatorita de 8 ani iar eu urmeaza sa ma casatoresc cu capricornul meu in Aprile. Ne intelegem foarte bine si nu l-as schimba pe toti Vasatorii, Gemenii si mai stiu ce alte zodii cu care cica ma inteleg de minune. Dupa o anumita virsta conteaza foarte mult ascendentul deci noi acum cred ca sintem mai mult Berbec cu Leu decit Balanta si Capricorn.
    Capricornul este exact asa cum l-a descris donna_imobile dar tine cont si de faptul ce este loial, muncitor, serios, corect, este un om pe care te poti baza.
    Acum nu stiu ce cauti tu, dar la virsta mea este exact de ce am nevoie!
  •  
    • 556 mesaje
    26 Sep 2007, 22:27
    0 0
    apropo de ce ai spus u:''nu l-as da pt toti varsatorii si gemeni cu care se zice ca ma inteleg bine''.e o fraza care de obicei o zic ori indragostiti,ori cei care nu au avut niciodata o relatie in adevaratul sens al cuvantului sau o relatie ''speciala''.

multa lume zice ce ai zis u,dar majoritatea dintre ei nu au avut o relatie cu o zodia care spune ca se inteleg 100%.sau daca au avut,n-a fost tocmai aceea scanteie.

pot sa ma dau exemplu care sunt gemeni.am avut o relatie extraordinara cu o balanta.vreau sa zic ca nu m-am cerat aproape niciodata cu el.nici mie nu imi venea sa cred cat de bine,spiritul vb,ne era.ne-am despartit din motive ''speciale'',nu ca nu ne-am inteles,sau ca ne certam.

acum am o relatie cu un sagetator,pe care il iubesc enorm.in momentul de fata nu l-as mai da pt. nimic si ne intelegem foarte bine,dar recunosc ca nu e intelegere 100% cum era cu balanta.treaba asta o recunosc in sinea mea,cand vine vorba de compatibilitate.
  •  
    • 9 mesaje
    27 Sep 2007, 09:29
    0 0
    eu ies dintr-o relatie cu o balanta....dupa mult timp....si s-au adeverit anumite preziceri...este foarte placut sa stai in compania unuei balante dar si foarte riscant...oricand te poti astepta sa calce stramb..si de fapt a si facut-o de n ori...pana am ajuns aici...
    de aceea ma gandesc ca zodiile pot avea si un sambure de adevar,dar in mare parte educatia este cea care primeaza...
  •  
    • 23 mesaje
    27 Sep 2007, 09:33
    0 0
    sweet_eyes m-ai facut sa zimbesc!! Si eu tot din propria experienta vorbesc!! Stii vorba " teoria ca teoria dar parctica ne omoara!". Compatibilitatea de 100% pusa pe hirtie nu te poate ajuta intr-o relatie. Poate Balanta si Capricorn nu sint, teoretic, foarte compatibili dar in cazul nostru, in balanta atirna mai greu respectul, intelegerea, comunicarea.
  •  
    • 23 mesaje
    27 Sep 2007, 09:39
    0 0
    any78 sa inteleg ca tu esti Capricorn iar el era Balanta?
    Daca este asa, iti dau dreptate!! Balanta femeie este diferita de Balanta barbat de fapt ca in toate zodiile. Stiu si eu ca Balanta barbat calca deseori pe alaturi. Tatal meu a fost Balanta si stiu ca nu prea a fost usa de biserica. Am auzit de multe Balante barbati care asta stiu sa faca cel mai bine, sa insele.
  •  
    • 9 mesaje
    28 Sep 2007, 10:35
    0 0
    Du,din pacate eu sunt balanta iar noul meu prieten este capricorn ....
    Ex-ul era balanta si mi-a facut viata imposibila...raul este ca sunt mari diferente intre ei,iar eu ma obisnuisem mult cu felul dulce de a fi al balantei.
    Capricornul este foarte rece dar mult mai realist si cu siguranta mult mai de incredere
  •  
    • 23 mesaje
    28 Sep 2007, 10:49
    0 0
    Am inteles! Capricornul pare rece dar daca ajungi sa-l cunosti o sa-ti dai seama ca este la fel de cald si sensibil; trebuie doar sa-i spui ce vrei.