ULTIMA BOMBA AN ESCHROCHERI.....

•  
    • 18 mesaje
    25 Sep 2007, 12:52
    0 0
    VREAU SA VA ZIC CEVA CU CARE SE OCUPA UN PRIETEN DEA MEU CARE E ARESTAT.SUNA LA UN NUMAR DE ORANGE,LA ANTAMPLARE,SE DA DREPT OPERATOR SAU UN REPREZENTANT MARE DELA ORANGE ROMANIA,SI LE ZICE CA AU CASTIGAT UN PREMIU AN VALOARE DE 3000EURO SAU O EXCURSIE AN DUBAI SAU O MASINA SPORT,DAR PENTRU A INTRA AN POSESIA PREMIULUI TREBUIE SA CUMPARATI 2 CARTELE REANCARCABILE SI SA TRIMITETI CODUL LA NR ASTA DE TLF,AI DA UN NR DE TELEFON LA MISTO,SI ROMANU PROST SE DUCE SI CUMPARA DOUA CART DE REANCARCARE DE 15,SI UITE ASA O IA ROMANI NOSTRI AN DINTI,FINDCA AS PROSTI.ACUM STIU CA TOTI O SA ZICETI AAAAA DA PE MINE NU MA PROSTESTE NIMENI DOMNE CA NUS EU FRAER.EI AFLATI LA MINE CA ARDE ZILNIC CATE 6-7 PERSOANE DE CATE 30E FIECARE.FACETI O SOCOTEALA.SI ANCA CEVA,CEI CARE AU FOST FRAUDATI CONTACTATIMA CA-SA RAD SI EU.((=
  •  
    • 18 mesaje
    25 Sep 2007, 12:57
    0 0
    NUMARU DE CARE ZIC EU CAL DA LA MISTO,E O CARTELA CARE O FOLOSESTE NUMAI PENTRU A PRIMI CODURILE,NU PENTRU A SUNA DUPA IA.CA DUPA CE ARDE FRAERII ANCHIDE CARTELA SI SUNA DEPE ALTA, AU BAIETI CARTELE CU PUNGILE,CA INTRA CARTELE AN PENETENCIARE LA GREU,SI ANCA CEVA CARE NU STIATI,AN PENETENCIARE CIRCULA MAI MULTI BANI DECAT ATI VISAT VREO DATA.....
  •  
    • 4359 mesaje
    25 Sep 2007, 16:04
    0 0
    de ce ai chiulit ma la romana?
  •  
    • 2894 mesaje
    25 Sep 2007, 16:22
    0 0
    ca sa faca bani, d'aia
  •  
    • 6273 mesaje
    25 Sep 2007, 16:44
    0 0
  •  
    • 649 mesaje
    25 Sep 2007, 17:06
    0 0
    Asta e veche!!! Altceva mai nou, nu stii???
  •  
    • 682 mesaje
    25 Sep 2007, 22:45
    0 0
    .
  •  
    • 2209 mesaje
    26 Sep 2007, 02:48
    0 0

Nene, tu fara caps nu stii sa scrii? Ne cam faci la psihic!
  •  
    • 556 mesaje
    26 Sep 2007, 10:29
    0 0
    draga,un mesaj de genul asta a primit tatal meu:ca vai domne a castigat un telefon nokia 8800 si sa sune pe nush ce nr ca sa spuna ce sa faca mai departe.din pacate pt ei,tatal meu nu a sunat pe nr respectiv ci la un operator de orange care bineinteles a zis ca nu este adevart si daca vrea sa faca plangere la politie,deci nu toti romani sunt FRAIERI,sau cum mai vrei tu sa zici.
  •  
    • 62 mesaje
    17 Oct 2007, 21:45
    0 0
    corect, nu toti sunt fraieri>Sa trimiti codurile de reancarcare se numeste prostie maxima si cei care care au patit asa ceva isi merita soarta. Din fericire nu toti sunt batuti in cap
  •  
    • 5531 mesaje
    18 Oct 2007, 09:31
    0 0
    Antotdeauna se gaseste si fraeri care este si care suna la neshte nomere dea-mpulea.
    Me scuzati, ashea stie eu sa scrie.
    Punct.
  •  
    • 40 mesaje
    18 Oct 2007, 13:58
    0 0
    e veche treaba cu 'premiile'prin tel..exista de 5-6 luni pe toate retelele gsm.toti cer coduri de incarcare in valoare de...si au inceput cu castiguri de la minute pe tel,camere video,lcd-uri de la altex,tel nokia ff scumpe,mobila,masini...am lucrat la un partener de tel mobila si cunosc efectele;surprinzator este faptul k sunt oameni care cred in asa ceva!!dar mereu s-au inchis acele nr din vodafone,alte retele nu stiu..
    e veche bomba asta!
  •  
    • 121 mesaje
    18 Oct 2007, 17:45
    0 0
    Am avut un prieten care lucra chiar la serviciul clienti la o companie de telefonie mobila (aia cu nume de portocala) si chiar lui s-a gasit unul sa-i faca faza.Bineinteles ca nu i-a mers individului, pt ca prietenul meu imediat a verificat numarul.Era o amarata de cartela pe care individul nici macar nu mai avea credit decat 23 de centi
  •  
    • 24 mesaje
    19 Oct 2007, 01:59
    0 0
    Deci horror,ce fac unii in loc sa munceasca cinstit k tot omu'...mama mea a primit un mesaj de asta fantoma si a sunat,cat sa vada pana unde poate merge,si credeti-ma dupa 10 secunde o dadea in balbe rau de tot. Il intrebase cum am fost selectati,cica prin Altex,cand noi nu aveam nicio treaba cu Altex,apoi a vrut bani,pe urma a vrut cartele si intr-un final nu a mai vrut nimik k il stresase deja mama
  •  
    • 79 mesaje
    23 Oct 2007, 11:48
    0 0
    ))))))))))))) Foarte tare ultimul mesaj !!!