eu balanta-el varsator
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
24 Sep 2007, 13:250 0am citit parerea voastra despre varsatori...eu cred ca in toate zodiile gasim barbati buni, barbati mai putin buni si barbati GROAZNICI.ce parere aveti de relatia dintre o balanta si un varsator?
-
24 Sep 2007, 17:42Buna Stefi...
Amandoua sunt zodii de aer...peste tot unde am cautat la compatibilitati de zodii, pentru varsator cu Balanta cred ca era cea mai bna combinatie.
Nu stiu cum e invers...dar eu sunt varsatoare si cu un barbat balanta m'am inteles minunat...
succes -
25 Sep 2007, 11:35merci mult pentru mesaj.chiar cred ca este o relatie ok, daca balanta este mai rabdatoare....
-
13 Oct 2007, 18:41si ea balanta-el varsator este o relatie f reusita. ambele zodii sunt semn de aer, comunicarea este un element cheie in relatia lor, sinceritatea varsatorului va cuceri sceptica balanta. Mereu pe aceeasi lungime de unda, de prea putine ori sfarsitul e dureros pentru vreunul dintre ei. De cele mai multe ori, ambii sunt de acord cu despartirea. De asemenea, pentru o casnicie, ar putea fi combinatia perfecta, amandoi completandu-se unul pe celalalt si stiind prea bine ce vor de la viata!
Înapoi la: Forum » Astrologie