rac-gemeni?

•  
    • 31 mesaje
    23 Sep 2007, 16:13
    0 1
    compatibili?
  •  
    • 119 mesaje
    23 Sep 2007, 20:29
    0 0
    www.astroforum.ro
  •  
    • 1314 mesaje
    24 Sep 2007, 14:06
    0 0
    eu sunt geamana el e rac:NO COMENT
    daca esti femeie si stii sa actionezi cu cap,va fi o relatie de nota 20,daca vrei sa fi tu capul,te mananca cu fulgi cu tot,si nici macar nu-i pare rau.
  •  
    • 21 mesaje
    24 Sep 2007, 19:52
    1 0
    eu rac .el geaman?
  •  
    • 1314 mesaje
    26 Sep 2007, 15:07
    0 0
    pai cred k este valabil sa actionezi diplomat ,caci daca vede k nu este luat in serios,este desconsiderat,sau ingradit pleaca fara remuscari;acorda-i importanta necesara,atentie si cred k totul va fi ok.(spun eu ca femeie,nu stiu cu barbatii,trebuie sa il cunosti mai profund).
  •  
    • 1628 mesaje
    9 Oct 2007, 14:41
    0 0
    cum faci fata,tu ca geamana???????? gemenii,de obicei nu suporta sa li se impuna oaresce!
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 15:01
    0 0
    gemenii stiu ca sunt compatibili cu balanta si varsatorul.
    cei in zodia gemeni stiu ca sunt foarte buni la suflet si ca se indragostesc repede!
    despre raci stiu ca sunt compatibili cu pestii si cu scorpionii!
  •  
    • 1314 mesaje
    9 Oct 2007, 15:07
    0 0
    pai a fost greu sa il fac sa inteleaga,dar am delimitat responsabilitatile si nici eu in ale lui nici el in ale mele;eu casa,copii,deci partea psihica sa o numesc asa,iar el partea materiala,reparatii,concedii,etc..iar daca ne ciocneam,incercam eu sa rezolv pe cai diplomatice,problema.
  •  
    • 1314 mesaje
    9 Oct 2007, 15:08
    0 0
    eu nu sunt compatibila in nici un fel cu sora mea care e balanta,iar cu varsatorul,nu am acceptat o relatie pt.k era prea usuratic;
  •  
    • 74 mesaje
    9 Oct 2007, 15:56
    0 0
    Merge merge..cu diplomatie si rabdare merge
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 16:57
    0 0
    eu sa stiam fetelor,din zodiacul chinezesc!teoretic ar trebui sa ne intelgem cu toata lumea!nu va faceti griji.exact cum s-a mai spus "cu tact"se fac toate.
  •  
    • 24 mesaje
    12 Oct 2007, 01:51
    1 0
    Din proprie experienta iti zic ca merge! Binenteles,fara sa generalizez.Am mai aflat recent ca ascendentul conteaza foarte mult...dar sa revenim la rac-gemeni.La fel ca tine,eu sunt rac,el era geaman...mda,c'est fini,dar a fost frumos Compatibilitate bunicica,mai prost stateam la capitolul "dominare",acolo ne bateam nas in nas "ba cum zic eu,ba cum zic EU,ba e alba,ba e roz..."dar daca sti cum sa-l iei si fluturi de doua ori din gene cedeaza,cine n-ar ceda? In cele din urma racusorul se va plictisi de geaman
  •  
    • 4 mesaje
    12 Oct 2007, 13:55
    2 0
    Hello!!

M-a inregistrat doar pentru ca am citit ultimul mesaj, si m-am amuzat teribil ... rac care sa se plictiseasca de geaman????
    Visezi ... ar contrazice nu numai toate "tratatele" de astrologie pe care le-am citit, dar si experienta mea si a tutror celor din jurul meu (dupa user iti vei da seama ce zodie sunt!).

Draga mea, poate am fost prea abrupta, dar chiar nu ai inteles, inca, faptul ca fluturatul din gene la gemeni nu prea .. functioneaza , poate dimpotriva!
  •  
    • 1314 mesaje
    12 Oct 2007, 16:04
    0 0
    nu contrazic pe nimeni,dar daca racul meu se va plictisi de mine ,adica una in gemeni ,chiar nu stiu ce zodie i s-ar mai potrivi;fluturatul genelor???
    pai gemenii se pricep de minune,la asa ceva.
  •  
    • 4 mesaje
    12 Oct 2007, 16:32
    0 0
    yeap, ei se pricep ... dar nu stiu daca sunt atrasi de fluturatul genelor la altcineva ))

nici macar nu as putea spune de ce sunt atrasi .. mai intai
  •  
    • 24 mesaje
    12 Oct 2007, 17:36
    0 0
    Oops...am enervat gemenele,vai cum am putut?rusine sa-mi fie!!! Dragele mele,nu stiu ce va ambalati asa,am zis clar ca nu vreau sa generalizez,e imposibil de facut asta cand vine vorba de zodii.Pur si simplu etalasem cazul meu si geamanul meu nu mai era bun de nimic cand ii "fluturam" din gene,eu ce sa fac daca am gene frumoase,nu fiti invidioase si DA,m-am plictisit de un geaman,dati-ma in judecata!
  •  
    • 4 mesaje
    12 Oct 2007, 17:50
    0 0
    quod erat demonstrandum

cum poti sa te plictisesti cu gemenii??? deja te-au iritat
  •  
    • 24 mesaje
    12 Oct 2007, 18:14
    0 0
    O zici de parca ar fi ceva imposibil. Se poate draguta,asa cum te poti plictisi de pesti,tauri,berbeci si restul zodiilor.Ce,gemenii nu-s tot oameni cu calitati si defecte? Eu zic sa nu-ti pui zodia pe un piedestal ca sunt si criminali in zodia gemeni...vai,nu stiai???
  •  
    • 1314 mesaje
    13 Oct 2007, 14:36
    2 0
    "am enervat gemenele,vai cum am putut"
    te inseli rau de tot;ai vazut tu nervi pe aici ??
    si da,gemenii trec atat de repede de la o stare la alta,de la un subiect la altul,sunt in permanenta miscare intocmai ca aerul,deci nu te poti plictisi de ei;pt. voi racii este foarte greu sa tineti pasul cu noi,poate pt. asta te-ai plictisit de racul tau.
  •  
    • 24 mesaje
    13 Oct 2007, 14:56
    0 0
    Ma refeream la twinss in mod indirect,care s-a inregistrat special din cauza mesajului meu Daca atat de mult ti sa stii ce m-a deranjat la geaman uite ca o sa fiu fata de treaba si o sa-ti spun;Nu e ceea ce ai detailat tu acolo,ci faptul ca incerca sa ma modeleze dupa el,dupa cum credea el ca e bine,avea idei fixe despre ce e "bine" si ce e "rau". Daca nici acum nu esti multumita iti dau si exemple. Ah,si vezi iubita ca incepi sa incurci zodiile,nu de rac m-am plictisit,cum as putea